.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    just_m
    Guest

Koi e 4oveka na kogoto dyrjite nai-mnogo?

Koi e 4oveka na kogoto dyrjite nai-mnogo?Za6too?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    не мисля,че има само един човек на който държа!Определено те са доста -семейството ми,приятелите ми,любимото ми момче...И наистина държа адски много на тези хора.Те образуват моя малък свят и си ги обичкам повече от всикчо

Преди всичко на себе си. Само да съм си жива и здрава Всичко останало е относително, несигурно и до време.

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    не мисля,че има само един човек на който държа!Определено те са доста -семейството ми,приятелите ми,любимото ми момче...И наистина държа адски много на тези хора.Те образуват моя малък свят и си ги обичкам повече от всикчо
    Добре казано! Само дето при мен тези приятели,на които наистина държа взимат да стават все по-малко и по-малко .. за съжаление
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

DyPeNcEtYyYy
    Guest
    puk az... nz imam strashno mn priqteli no v nqkoi sluchai se okazvat Vsichkite-predateli... to naparvo da nz na koi da se doverish vsi4kite gledat ot kude da te idanqt i te da ostanat chisti.Chestno kazano darja nai-mn na nai dobrata si priqtelka Tanq,a syshto taka dyrja i na mom4eto s koeto sme ve4e 5 meseca.... nz s priqtelkata mi sme ot nqkude 8-9 meseca Nai-dobri ptiqtelki i tq e edinstveniq 4ovek koito me razbira ... puk za Gadjety mi ... nz i toi e takaf.. i znaq 4e ako mu kaja neshto toi nqma da otide da tranka katy prav klukar a she go zamal4i v sebe si..kazvam go 6toto ima mom4eta koito kakvoto im kajat priqtelite im i vednaga xodqt da gi danqt mn gadno taka ,..... no slava Bogo na mene ne mi se e slu4valo takofa neshto.aide chao che pak napisah cql roman

Супер фен
    na adski mnogo hora durja, no nai-ve4e na...
    trite mi nai-dobri priqtelki
    i na muja mi

D1rja na roditelite mi ,priqtelkata mi i gadjeto samo na tezi hora vsi4ki drygi sa predateli!(s malki izkliu4eniq)
    Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Na semeistvoto,koeto me otglejda i dava vsi4ko ot sebe si,za da se 4uvstvam dobre,na nai-dobrata mi priqtelka i na priqtelq si,kogoto obi4am mnogo silno
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Като се замисля това май са майката, бащата и сестрата Нямам много добри приятели, на които да държа. А на приятелката вече не чак толкова

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

She-Devil
    Guest
    на най-добрата си приятелка...познаваме се от 8-9 години и имам пълно доверие,винаги е до мен и това е !

Ti si znae6 milo {P}

IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Семейството ми,Ради,Джени,Таня и Вили (тва са наи-добрите ми приятелки) и на мом4ето което много оби4кам
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Даржа най-много на семеиството си и на най-добрите ми приятели Гошо Косата , Петков , Даката За сичките тия хора бих си дал живота без да се замисля и мисля че на някои им го показах
    А другите които бяха тука в списака могат да си го начукат отзад
    Jenite ne sa hora!!! Imam i dokazatesltvo!!! Q kaji 4ovek v jenski rod !?!?! :Pppp bY SaD-MaN

ami az durja nai-mnogo na purvo mqsto na roditelite si na priqtelite i na edno mom4e s kogoto naskoro se zapoznahme
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Само и единствено на себе си!
    Никога Не казвай Не мога Няма Нищо Невъзможно!
    In vino veritas! /Във виното е истината/

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Преди отговора на този въпрос беше лесен - на гаджето ми, но сега вече - не. Може да се каже, че все още държа на много, но той вече не заслужава. Сега държа най-много на най-добрата си приятелка.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

sad-man blagodarq,i az durja adski mnogo na teb i na vsi4kite hora koito si izredil!

Град
    oblacite
    Не мисля,че са много хората,на които държа,защото в днешно време всеки гледа как да те прецака ..нищо повече.Но на 1-во място за мен това са родителите ми,защото съм частица от тях,а не вярвам някой да иска да нарани себе си,следователно и мен:>След това сестра ми,семейството...Александра и сестра и Елена,с които сме заедно от как се помня и не вярвам да имам по-добро приятелство от това.Държа и на приятелят ми,но това е преходно.Най-вече държа на себе си и на 1 много скъп за мен човек,Иво се казва..:>е не го познавате,но какво пък
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    на родителите на приятелите на гаджето

.!/?
    Guest
    Na babai dqdo i moje bi na 1-2 priqteli...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    durja nai mnogo na sebe si
    pone sum sigurna,4e nikoga ne bih predala sebe si
    ammm ina4e durja i dooosta na gadjeto mi i na dvama friends(momi4e&mom4e) i estestveno na semeistvoto mi i rodninite
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Na pyrvo mqsto na men Sled tova na semeistvoto mi....te sa dali vsi4ko ot sebe si i davat vse o6te vsi4ko po vyzmojnostite si a za priqteli....v momenta nqma tolkovo silno priqtelstvo v jivota mi, za dobro ili zlo, za koeto bih dala vsi4ko...e moje bi ima edno momi4e za koeto bih napravila mnogo no tq e tvyrde dale4 a mom4e....tvyrde e prehodno 4e da dyrja tooolkova mnogo

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ами най-добрата ми приятелка - Иолина
    и на едно момче,което ми е страшно
    добър приятел и много ценя..Ивалин
    тва е..мама и тати са на по-заден план

durja na semeistvoto si i na 3mata si priqteli bez koito ne moga
    aco, galka i komshito ) I love you all! )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LaBanDa
    durja na semeistvoto si i na 3mata si priqteli bez koito ne moga
    aco, galka i komshito ) I love you all! )

I az na purvo mqsto durja na semeistvoto si a na vtoro na moito lubimo Komshi... ! LaBanDa za teb stava vupros..
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си