- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- te4e mi kruv ot nosa!
v poslednata edna sedmica nz kakvo mi stava na nosa,no ei taka zapo4va da mi te4e kruv.primerno zav4era si pi6eh v 4as i izvednuj mi pote4e kruv u po4na da kape!az se panikiosah!ve4er dokato spq izvednuj po4va da mi te4e kruv i se sabujdam,za6toto ne moga da di6am.v4era dokato se kupeh stana su6toto-ei taka,izvednuj!ne sum se udrqla nikade,a kogato spodelih s maika mi tq izob6to ne mi oburna vnimanie i mi kaza,4e kogato sum bila malka mnogo 4asto mi e te4alo kruv i ne e bilo ni6to seriozno,no sum pritesnena ve4e ne moga da spq.tukmo sum zadrqmala i se subujdam ,za6toto use6tam,4e kruvta se sti4a v gurloto mi i ne moga da si poema vuzduh!POMOGNETE!!!
Marti ako ne si viknesh lineika ... nz ... shte ima shamari ... hvashtash telefon-a ... lineichica - i im kazvash vsi4ko - pone az nz kakvo e tova ... moje bi ne e nejeshto seriozno no vse pak kazvash che ti se e sluchvalo kogato si bila malka ... vednaga na lekar i da ne slusham neshta ot sort-a na - kysno e i t.n. ... griji se za sebesi ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Спокойно!И аз бях така преди 1 година.Вероятно имаш разширени капиляри.Иди при личния си лекар,после той ще ти даде направление за някъв лекар по"Уши,нос и гърло".Мен лично много ми помогнах там.Немога да ти кажа точно эа процедурата ,ама от тогава наистина нямам проблеми.Не се притеснявай.Не е страшно,но задължително иди на лекар,за да ти спре кръвотечението!
*пъда от стола*Първоначално написано от Анонимко
Ходи с памук в едната ноздра за около 2 часа. Махни памука. Ако вече по това което е станало със него си личи че си болна, отивай при чичо доктор.
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
Веднага на лекар!!!Знаеш ли колко е опасно докато спиш да ти тече кръв от носа?!Ти сама каза - не можеш да дишаш!Все пак кръвта ти се стича по гърлото и ако не се събудиш навреме...повече няма да се събудиш!Би трябвало като отидеш на лекар да ти горят капилярите или там както точно се нарича и след това вече всичко ще е наред.
[quote="kurabiika"]Би трябвало като отидеш на лекар да ти горят капилярите или там както точно се нарича quote]molq?!da MI GORQT...?!i DA MI GORQT VURTE V NOSA?!mai4ice!!!
ZAGAZILA SUM.
[quote="lady_bird"]Точно така се казваше тая процедурка дето ми напрайха-горене!Като го чух и аз като теб направо се стъписах.После обаче се оказа че въобще не е страшно.Нито боли,нито нищо.Горенето става като се намокри един памук с някво вещество и после ти слагат памука в носа и трябва да стои определено време!Тва е !И докато памука е вътре не бива да си мокриш носа с вода или с нещо друго.Оттогава наистина не ми тече вече кръв.Споко!Хич не е страшно,нито пък болезненоПървоначално написано от kurabiika
![]()
Мисля си, че е добре да се консултираш с УНГ специалист. Възможно е да се касае за някаква банална бактериална инфекция в носа, коато е ле4има. Може да се касае и за алергичен ринит, което също макар и по-трудно се лекува.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Теченето на кръв може да бъде предизвикано от стотици фактори
Пии отвара от Бял Равнец (да, горчи ама помага) и избагвай аспирина.
Слаби капиляри, имах подобни проблеми (бившо каратистче и много ми е разбиван).
Спокойно, не е болка за умиране. Лекарите могат да ти казат че ще спре да кърви ако го обгорят, но така ще си загубиш и обонянието. Пии по едно такова билково чайче веднъж на 2 седмици и си ОК.