- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо момичетата ходят еднакво облечени?
Ами нали знаете човек трябва да знае как да е единствен в модата![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ми прави сте макар че имаме пълно право да се обличаме както пожелаем...лично аз мога да кажа че си купувам не дрехи които съмв идяла по другите ами просто тия дето ме кефят и ми стоят добре....а за модата сега писна ми да гледам как сички момичета са с няква блузка дето пишв REPLAY ili AZ SYM SEXY(или нещо от сорта) и с някви абсолютно еднакви обикновено тъпо сини дънки и грозни чехли и сичките на кичури с дамска чантичка...супер са ми тъпи тия![]()
D0 nqkyde si prava! Naistina ima mn m0mi4eta ,k0it0 ne 0predelqt drehite si 0t figurata si ! Zabelqzvam ,4e mn p0-pylni m0mi4eta h0dqt s 6alvari ... d0bre de i kak im hrumna tfa pri p0l0jenie ,4e gi pravqt 06te p0-debeli!
M0data se 0predelq predimn0 0t m0dnite kanali i dizaineri i predavaniq ... i spisaniq! 0b6t0 vzet0 0t mn0g0 ist04nici! Drug e pr0blema s ednakfite drehi! Tezi h0ra, k0it0 ne m0gat da impr0vizirat i da imat s0bstven vkus sa 0bre4eni! Men mn0g0 me radva 0ba4e kat0 izlezna na centyra i gledam vsi4ki 0ble4eni v lainqn0 i zelen0 i se p0qvqva p0ne 1 k0it0 e 0ble4en s ne6t0 jylt0 ili r0z0v0!
Evala im pravq na tezi h0ra!![]()
AZ OPREDELQM MODATA!!!
i kazvam 4e vie vsi4ki hubavi momi4eta trqbva da hodqt goli po ulicite!! ili samo po prashki, svinete trqbva da gi zakolqt, koleda idva.. da napravim lukanka ot shtastlivi praseta
DIE PIG... DIE!
ammmm...interesna temi4ka![]()
kvo da kaja po vuprosa .. 1. temata si e glupava,za6toto nikoi nqma pravo da kazva na drugite kak da se obli4at![]()
2. az li4no ne se vodq po modata,za6toto prosto ne se obli4am taka .. smisal hodq si po sportno,po po drug na4in![]()
3. tezi botu6ki s puh4eta sa adski sme6ni i super groznilele napravo nz kak moje nqkoi da gi haresva i da si gi kupuva
![]()
kakvo da vi kaja .. men li4no ne me interesuva koi kak se obli4a .. 6tom na pove4eto momi4eta im haresva da si imat kloningi,emi neka si se obli4at po ednakuv na4in,az li4no predpo4itam malko raznoobrazie![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от rosskata
Na teb puk koy ti kazva kak da se obli4a6 ne moga da rabera?! Tuk si obsujdame ebati! Kazvame si mnenieto... Kakto na teb ti haresva da se obli4a6 kato drugite, za da se 4uvstva6 po- sigurna ili ot strah, 4e ina4e biha te otritnali, taka men tova me otvra6tata, kakto gledam ne samo men i si kazvame, kvoto imame! Tuk govorim za totalnata lipsa na sobstveno mnenie i vkus, za robotiziraneto na po4ti vsi4ki macki! Ne moje6 da me ubedi6, 4e ey tuy slu4ayno 80% ot momi4etata imat ednakuv VKUS! Mn e tupo!
Osven tva koy ti govori za metuli, bre mome? Sa kuv ti e problemut?! I moga da ti kaja, 4e ne sa obvurzani s 4ernoto do grob! Pak ne si informirana, ama tva ne ti pre4i, da govori6 gluposti!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Шалвари сега не се носят , носеха се през лятото,вмомента всички са с панталони тип "брич", а те са направени за слаби хора..и колко момичета има наистина дето не се съобразяват с фигурата си..и като сложат тоя панталон и задникът им става 5 декараПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
, ама..въпрос на личен избор е кой как да се облича..
![]()
az napravo kato vurvq po ylizata i ve4e se pripoznavam.. vsi4kite izglejdat ednakvo!!Za tva nikpga nqma da si izrysa ili napravq kosata na ki4yri.Da ne govorim za dunkite bytnati v boty6kite..
Napravo mi se povru6ta!!
ooo izvinqvai-zna4i kato vidq momi4e s kusa poli4ka i tok4eta-da ne mi mine prez yma kolko e naebala s taq poli4ka i kva 4algadjiika e (s nekuv luskav kolan s paeti primerno)Izvinqvai ama ot sobstven opit kazvam 4e kakto se obli4a6 99% si tva koeto si-vse pak si ti,nali.Rapurite kato hodqt s razmuknato derhi-zna4i ne sly6at rap!?Ne sum suglasna s tezata ti!!
eeee ne moga da razzbera kakvo vi barka kak se obli4at horata i za6to namesvate pak tezi koito si kupuvat skapi drehi i tezi koito si kupuvat ot iliqnci... ve4e po4vam da mislia 4e tuka ima dosta kompleksari ili takiva koito zavijdat.. pisna mi ot takiva hora-mislia 4e vseki ima pravo da si kupuva drehi koito sa po djoba mu... i prestanete da govorite 4e drehite ot vito6ka sa v cviat zeleno i kafqvo i 4e na pazara ima vsi4ki cvetove-to4no obratnoto v4era biah na vito6ka i ima6e vs cvetove bez zeleno i kafqvo a po obiknovenite magazin4eta ima6e samo tezi dva cvqta.. pomislete horata koito niamat vazmojnost da si vzemat ne6to ot vito6ka 6te si kupuvat ot po evtinite magazini kadeto cvetovete sa samo tezi i sledovatelno iskat ili ne 6te se vodqt ot modnite tendencii,a tezi koito imat vazmojnost 6te si kupuvat drehi ako 6te i za 10000lv... vsi4ko opira do pari a ne do stil.az predi se vodih ot modata no sega se obli4am s kvoto mi padne i ne mi puka koi kvo 6te kaje-trqbva da se 4uvstvam udobno v drehite dori s danki za 300lv i bluza za 100-i mn interesno kak mnogoznikovcite razbirat 4e edno momi4e se obli4a sas skapi drehi-az se obli4am s takiva i izglejdam mn obiknoveno i nikoi ne znae ot kade sa mi drehite... te prosto ne sa faktor po koito moje da se razpoznae kolko e umstveniq i intelektualen bagaj na edin 4ovek! sorry za stila mi na pisane no se qdosvam ve4e![]()
![]()
![]()
аз си пазарувам от ЦУМ
там има много готини работи поне на мен ми харесва
аз пък мисля, че колкото повече такива има - толкова по-добре. имам си причини за това![]()
въпреки че не ми харесва начина им на обличане, ама нема си скубя косите, я![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
мда и според мен темата е тъпа но както и да е.сяка жена си има стил и секи решава как да се облече.предполага се че по магазините което се продава е модерно и за туи хората си купуват еднкви дрехи!
Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!
Първо чети, тогава коментирай... Естествено, че никой не ми казва как да се обличам, просто ми се казва, че това е отвратително... Права си, има разлика.Na teb puk koy ti kazva kak da se obli4a6 ne moga da rabera?! Tuk si obsujdame ebati! Kazvame si mnenieto... Kakto na teb ti haresva da se obli4a6 kato drugite, za da se 4uvstva6 po- sigurna ili ot strah, 4e ina4e biha te otritnali, taka men tova me otvra6tata, kakto gledam ne samo men i si kazvame, kvoto imame!Второ, не съм казала, че сегашната мода ми хасва или че се обличам фешън- аз си ходя с абсолютно непретенциозни дънки и маратонки винаги,просто искам да ми е удобно. Дали са кафеви или пембени, тва не те бърка, нали?? Трето, откъде-накъде мислиш, че може някой да бъде отхвърлен заради дрехите си
![]()
![]()
?? Незнам, на мен не ми се е случвало, защото честно казано ,не познавам никой, който да нарече нечие облеколо "отвратително" - явно съм късметлийка, щото явно има такива хора...
![]()
Ами не, но в реамките на една модна тенденция има 235789687568 модела в 3-4 цвята, така че може да ти хресаедна блуза, която на друг да не хареса...Tuk govorim za totalnata lipsa na sobstveno mnenie i vkus, za robotiziraneto na po4ti vsi4ki macki! Ne moje6 da me ubedi6, 4e ey tuy slu4ayno 80% ot momi4etata imat ednakuv VKUS! Mn e tupo!
Osven tva koy ti govori za metuli, bre mome? Sa kuv ti e problemut?! I moga da ti kaja, 4e ne sa obvurzani s 4ernoto do grob! Pak ne si informirana, ama tva ne ti pre4i, da govori6 gluposti!![]()
![]()
Не са засягай бре моме, кой ти говори на тебе??? (Пак- чети и тогава кометирай,плс)Не съм казала, че не харесвам как се обличат метъли, рейвъри, скейтъри и пънкари,нито че метълите са абонирани за черното- това си е изцяло тяхна работа и не ме бъркаПиша го с големи букви, дано го прочете някой,щото явно тука сте доста докачливи на тема облекло
...
![]()
![]()
И въобще не си мисли, че ще ме убедиш в нещо или ще ме засегнеш,като ми кажеш че говоря глупости- искам доводи, а не заяжданки
И пак ще кажа- как се обличат другите не е моя работа, както не е ваша. Още по- тъпо е да се съди за някой по това как е облечен...![]()
п.с За всички дето искат да са "различни"- най-добрият начин е да си отрежете едното ухо или носа... Ефектът- гарантиран![]()
>@>>>@< ,Taina{}, 100% съгласна с вас![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Tapo e nqkoi da kazva na drugite kak trqbva ili ne trqbva da se obli4at.
Kato nqkoi sa re6ili da sledvat modata-mi mnogo hubavo,6tom taka im haresva-super!Tqhna si rabota...
Vseki sam si izbira kakvo da obli4a i nikoi nqma pravoto da sydi drugiq.
Az samata si spomnqm,4e minalata zima zapo4na dosta da se nosi rozovo.Az po princip vinagi sam haresvala rozovo i otdavna si kupuvam takav cvqt drehi.
I kvo,minalata godina vsi4ki se napalniha s rozovi drehi,zaradi modata.V slu4aq az kakvo trqbva6e da napravq?Da spra da se obli4am s lubimiq mi cvqt samo za6toto togava e bil moderen i za da ne izlqza "povtarq6ta se"v ne4ii o4i![]()
Da,ama ne!
Vseki moje da nose kakvoto haresva i kakvoto iska,vse pak trqbva da se 4uvstvame udobno i priqtno v drehite si,a ne obli4aiki se da se 4udim dali pordnite novoizlupili se "kritici "6te gi haresat
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Наистина и аз много се дразня на това. Щом нещо бъде определане като "модно" всички тръкват да си го купят. Много обичам маслено зеленото, но реших че в скоро време дрехи в такъв цвят няма да си купя. Където и да ходя виждам момичета и жени, изглеждаши по еднакъв начин. Ужасно е. А това кафяво изобщо не отива на всеки, въпреки това за да са "фешън" половината представители на женския пол се обличат в този цвят. Модата е ужасно понятие. Защо висчки трябва да са еднакви?! Това че по магазините се продава едно и също, не мисля че е много вярно. Ако не искаш да носиш дрехи, с които е облечена половината България, все ще можеш да си намериш. Аз успявам. Миналата година епидемията с розовото разби всички рекорди. На където и да се обърнех виждан само розово или в някои случаи пепел от рози. Тези два цвята вече са ми страшно протевни. Сега се случва същото с кафявото и маслено зеленото. Това е ужасно за мен. Ходиш по улиците и виждаш, че хората са облечени по един и същи начин. За какво ли изобщо ги правят дрехите, които са извън "модните тенденции" на Илиянци? Позиорките се навъдиха прекалено много и това хич не ми харесва....
Спирам да пиша че изписах цял роман.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Първоначално написано от rosskata
1. Aham... A kakvo trqbva da mi govori "...не сте вие хората, които ще кажат на някой как да се облича."Kakto i da e, nqma zna4enie... Iska6 da mi kaje6, 4e ako ot tvoq klas ima edno smurdq6to, odurpano, okusano momi4e, oble4eno v 4oval za smet i ti kaje "Hayde da sme priqtelki!" i ti nqma da q othvurli6, za6toto e gnusna, taka li? Su6toto e ako se mukne6 samo v 6antavi, 4erni drehi! Koy te vzima na seriozno, ako ne te e opoznal i ne zne kuv strahoten, neveroqten pi4 si (tuk vizirah sebe si
)!?
2. V ramkite na tazgodi6nata "modna tendenciq", kakto i vuv vsqka druga se sre6tat ne pove4e ot 4 modela v ne pove4e ot 10 raznovidnosti na nqkoy (nqkoi) gnusen cvqt...
3. Nali se se6tat, 4e taka mojem da si produljavame ve4no, ti 6te mi kazva6, 4e ne si iskala da kaje6 o4evadnoto, a az sum tupa i ne moga da 4eta... Prosto nqma smisul i mislq, 4e si se izkazala dostatu4no krasnore4ivo i kriti4no sre6tu metulite i vsi4ki go vidqha... Ne si kazvala, 4e ne haresva6 kak se obli4at metulite li? A kakvo zna4i "Честно казано, най-фрапиращо еднакво се обличат точно метълите... При тях дори избор на цвят няма..." Zna4i na teb ti haresva horata da se obli4at "frapira6to ednakvo"?
4. Ne se opitvam da te ubedq v kakvoto i da bilo. Ne nalagam svoeto mnenie, a komentiram. A poslednoto, koeto me interesuva e dali si zasegnata ili ne... Dovodi dadoh dostatu4no kakto v minaliq si post, taka i v tozi, a ako ne sum se sprqla na ne6to, tova e bilo, za6toto ne vuznamerqvam da vi raztqgam lastici iz foruma. Nay- malkoto, za6toto me murzi... Ne moga da vidq, kude sum se zaqjdala s teb, ako ti go priema6 taka, mn sujalqvam, 4e sum te zasegnala...
Vsu6tnost 4akay! Sega 6te se zaqm:
Dumata "zaqjdanki" e nevuobrazimo oligofrenska!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Тоз път няма да се опитвам да излизам на глава,не ми се пише дълго.Имам приятели, които се обличат най- различно, метъли също, така че не се опитвай да ми казваш , че ги мразя, защото аз знам по- добре, че не е така. И пак за 457568704-081968754652 път казвам - не ми пука, дори хората голи да тръгнат, наистина. Ако щат хората да ходят с чували на главите, не ми пука!!!
2. За одърпаното, смърдящо момиче- тук вече , ако смея да отбележа, си говприм за лична хигиена, не за стил на обличане. Ако е одърпано, няма да ми е гнусно, уверявам те(живея в доста беден квартал, имам доста приятели с минимални парични възможности), а ако мирише- това няма общо със стила.
3.Zna4i na teb ti haresva horata da se obli4at "frapira6to ednakvo"?Това се опитвам да кажа вече 11000 път-да, харесва ми- щом така са решили, супер, чудесно, не е моя работа. И пак не ме разбра- да, харесва ми хората да се обличат както си искат-ако щат и фрапиращо еднакво!!! Това не е обидно, разбери.Еднакво или не, това си е тяхно право.
Така си е- затова ме кефи...Dumata "zaqjdanki" e nevuobrazimo oligofrenska!![]()
Ходят така облечени защото на мене така ми харесва. Аз и избирам дрехите на жена ми, може да приличат на другите ама според мен тя си има нейн стил и дрехи които не ги има навсякъде
важното е да е секси и да е модерно
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ууу, спомням си 1 случка ..
преди 2-3 години 1 моя позната (много лъскаво девойче) беше дошла с 3/4 панталон, който беше заврян в ботушите..
и тогава буквално всички я гледаха като извънземно и обясняваха колко било противно. и ей сега - всички са тръгнали така.
пак преди 2-3 годиним същото девойче беше с крещящо клинче и пола отгоре.. естесрвено всички "аууу, колко е грозно, ауууу кфо е ужасно".. и хоооп - тфа лято пак доста голяма част от момичетата ходиха така.
изводите са си за вас![]()
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
не мисля така,секи си има свой стил,аз лично се стремя да съм различна относно стил на обличане...кефят ме дрешките в "Мухоморка"-anti fasion shop
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Не ме е*е колко ми струват дрехите и дали са модерни!!!Важното е да нося тва,което ми харесва и което ми е удобно!А да не говорим,че мразя кафяво и маслено зелено![]()
e dobre de,zna4i da ne hodime s dynki,koito da sa zavrqni v botu6ite,da ne sme s rozovo,zeleno tam neznam si kfo..e kak togava da se obli4ame..s nosii li da hodim na daskalo,ili nqkoi ako se oble4e nqkaksi po-razli4no vednaga po4vat nqkfi komentari,..alele taq kfi drehi nosi,kolko sa grozni ,koi znae ot koe kosh4e za bokluk gi e vvzela nikoi nqma takiva..neznam si kfo...
az li4no izob6to ne se vodq ot modata!!mrazq "kosmatite botu6i" koito seki 2ri nosi/ot momi4etata de/az daje se obli4am taka 4e si4ki mi kazvaha kak ne ima haresva oblekloto mi,ama tva se pak si e moi stil :P
ne mi upka kka se oli4at drugite,stiga da ne me drazni!!![]()