- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против ГРУПОВИЯ СЕКС и 3ката
хахахха....ми да!тва е целта!Първоначално написано от DitmataMC
)хихихи
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
емиии бих опитал... някога след известно време. И то само с хора към които не съм емоционално привързан. Примерно никога при никакви обстоятелства не бих поделил приятелката си!! А вярвам че и тя няма да ме даде без бой.
ISKAM S ANDJELINA DJOLI I PAMELA ANDERSON...3 KA......STOTO TOVA E IDEALNATA KOMBINAZIA BLONDINKA-BRUNETKA......![]()
AMA KAKVO DA NAPRAVIA KATO SAM SE RODIL V BG,KADETO POVE4ETO DEVOIKI MNOGO GOVORIAT...AMA NA DEISTVIA SA PALNA SKRAB!!!!![]()
ne sam pravila no moje i da opitam nqkoi put. nisto losho nqma ot tova da se opita neshto nowo, stiga da ne se prekalqva![]()
![]()
4e tuk ne moje da senapravi predlojenie za GOL KUPON....togava kakvo ni ostava osven edin dobar GROUP SEX)))))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAM MOM4ETATA-ako triabva da pravite 3 ka....kakvo bihte izbrali-
A/blondinka i brunetka
B/2 brunetki
C/2 blondinki
D/s rusa i mulatka
E/s 4erna i mulatka
F/s rusa i negarka
G/s 4erna i negarka
h/s nesto drugo......kesteniava,4ervenokosa,na ki4uri i t.n....
KAM MOMI4ETATA-ako triabva da pravite 3 ka....s kogo...
A/s rus i kesteniav
B/rus i 4erna kosa
c/s 4erna kosa i kesteniav
d/dvama tamni maje
f/s 4ernokoj i bial
g/nesto drugo...
Така...темичката е интересна :P Занчи аз до сега не съм правила групов но да си призная честно бих го направила някога като изключим разбира се гаджето защото просто няма да мога да го деля с друга.Бих праила чка с още едно момиче и 2 момчета щото 3-ма ще ми дойдат множкоИначе с какви мъже бих го правила..НЕ смятам че косата и очите са некъв критерии ,просто е нужно да ме привлича сексуално!
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Loveza NEO, не се обиждай, ама тъва последното бяха доста тъпи въпроси... Кво общо има косата и очите, особено цвета им, със секса... В смисъл- това е най- малкото, което определя дали някой те привлича...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
kade pro4ete da sam kazal 4e zveta na kosata opredelai jelanieto..no vse pak...zveta na kojata i kosata..kakto i zveta na o4ite sa osnovni nesta na vanchnite 4ovechki belezi...ta si mislia 4e ima kakvo da se diskutira tuk))))
Първоначално написано от Loveza NEO
opitaite,moje i da wi haresa. az ne sam probvala no moje i da stane nqkoi put :P
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
НЯМА ЛОШО ХОРА ОБИЧАЙТЕ СЕ НАЗАВИСИМО КОЛКО СТЕ :P
BIHTE LI PRAVILI 3 KA S PRIATELIA/KATA NA GADJETO SI ?
Az sam na 100% za troikite,a grupoviq sex makar4e za men grupov sex e nad 3 4oveka i nego bix probvala,moje bi s malko alkohol z akuraj ,ina4e za troikite v vsi4ki varianti sma navita![]()
iska li pitane kolkoot pove4e ,pove4e pak i ima mnogo interesna tema ZA ILI PROTIV TROIKITE!Mnogo e qka naistina ,pozdravqvam avtorkata ,i xora za6to da ne opitame ot vsi4ko ..no se pak po vednaj nqi mnogo 2 pati,6toto sexa nee samo zadovolqvane toi e strast i lubov zadovolqvane privli4ane i edinstvo...a tova e samo z advama du6i prednazna4eno....;p
tuk ve4e niakolko 4oveka spodeliat MNENIETO 4E 3 KATA NE E GRUPOV SEX....ste poiasnia nesto....
spored men....v zavisimost ot individa....moje da mu se vidi na niakogo 4e i 5 zata nee grupov...ama koi znae)))))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VSASTNOST..IMA LI ZNA4ENIE....
dobaviam malko danni za 3 ka![]()
Бих направила тройка -аз още една жена и един мъж.По възможност жената да е бяла брюнетка-Нев Кембъл,а мъжа да е тъмнокож-Лени Кравитс.Мнго съм навитак тройка с още две жени-Нев Кембъл и Хилари Слонк(или на нейно място Laure Manaudou)....
Груповият секс също много ме кефи.Бих си избрала за partniori трима мъже.Нямам претенции за външния вид, но все пак ако имам избор, то той бил:един мулат и двама русоляви шведи.
Но за съжаление всичко това си остава в моята фантазия![]()
![]()
Мисли глобално, действай локално!
awe samo s 2 jeni pove4e ot 1 muj sux gnusno e
UAUUUU..ETO TOVA BECHE IAKO)))))Първоначално написано от Michelle_la_charmante
umri ku4ko mrusnaПървоначално написано от Michelle_la_charmante
she te napravq na sapun
Тфа груповия секс е мн глупаво имам чуството че някфи курви дет немогат се задоволят от един и прибягват кам груповия секс.. несам против ама няма го напрая.. ако несам матрак пиян..!
Lina15 e edna ot estestvenite MACKI tuk...deto ujasno me kefi))))
Груповия секс нещо не ме кефи особенно(не съм правила до сега де, за протокола да отбележа)...просто ще вземат да ме пропуснат в навалицата...хаха
А за тройка съм навита на 100%...даже мисял в най-скоро време да го осъществя и без това сега съм без гадже..идеалния момент.Говорихме си в даскало с едно момче и едно момиче от класа и на следващата хижа мислим да се повеселим само тримцата![]()
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
1.Pravili li ste Group sex - не
2.haresa li vi i kakvo e toi za vas kato usestane - не..:)
3.Namirate li Group sexa,kato VACHIA SEX... - не
4.V kakva KONFIGURAZIA ste go pravili/1 jena i 2 maje,2 jeni i edin maj,3 jeni,3 jeni i 1 maj ili..../ - не :DDD
5.Ako ne ste go pravili..bihte li jelali da opitate - не?
6.Imate li fantazia i obekti na jelania svarzani s Group sexa - познайте.. :)
I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love