.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 215
    Голям фен
    Град
    големото село софия
    а аз като мърла ли да дойда или като Мърла?
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    като Мърла
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    искам и аз

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    haha LiNkiN4eTo
    idvai iti bre ... ot bs do sf malko soleno 6te ti izleze ama karai
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Kat sme zapo4nali s vun6en vid... Az kat klo6ar li da doyda ili kat klo6ar? Da znaete, az taka si izglejdam po princip...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Kat sme zapo4nali s vun6en vid... Az kat klo6ar li da doyda ili kat klo6ar? Da znaete, az taka si izglejdam po princip...
    napravo mu kaji stil - nirvana (grunge)

kakto reshish - az si znam - kare-to i t'va e.
    mojeshe s edna bluz-ka na Guns'n'roses ama tq veche si naddelq godinkite i e poizbelqla gorkata
    shte napravim neshto po vaprosa :P
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    klosh style rulz

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    klosh style rulz
    ti si klosh style - az sym freak style
    sq imam edno qke - diesel (bahti komersialnoto)
    zna4i imam edna karirana riz-ka ... koqto e s kariranoto pantalon4e kato komplekt (nosq si gi 2-te) ta zna4i za sf izmislih da sloja rizkata vyrhu qketo i da q prishiq kym nego ... samoche shte prilicham na kit shtoto t'va qkence e malko obemno (ama sha pazi toplichko na peika party-to ) :P
    ta shte vidim kakvo shte se polu4i
    Admin-Coki:

klosh style rulz
    klosh style forever!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    klosh style rulz
    zna4i imam edna karirana riz-ka ... koqto e s kariranoto pantalon4e kato komplekt (nosq si gi 2-te) ta zna4i za sf izmislih da sloja rizkata vyrhu qketo i da q prishiq kym nego ... samoche shte prilicham na kit shtoto t'va qkence e malko obemno (ama sha pazi toplichko na peika party-to ) :P
    точно па за срещата ли ше екпериментираш пък ти

Повече от фен
    Град
    klosh style rulz
    to4no da shte mqzam na sebe si - FREAK!!!
    Admin-Coki:

klosh style rulz
    to4no da shte mqzam na sebe si - FREAK!!!
    ahhaha tedo ne otivash na modno revu we kfo ti puka kak 6te se oblechesh? nie taka ili ina4e nema ti gledame drehite
    hahah i nie s ina sme reshili da mqzame na sebe si 6te vidite kfo imam predvid.. :P

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    за дрехите... кфото дойде...
    мисля да изненадам всички с една елеганта пола на Версаче, високи ботушки на Дзеня... и някое сладко, розофко пухено якенце на Miss whore

Xaxaxax! Neday, 4e si go predstavih (((:
    Ti kat' Stesnitelniq, kakto hodi po diskotrki!
    Trqbva da si 4el tozi mu tolkova izvesten i kultov post (:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мииии тогава точно бащата има РД, ама може и аз да намина... щом е ъндъргранд...

за дрехите... кфото дойде...
    мисля да изненадам всички с една елеганта пола на Версаче, високи ботушки на Дзеня... и някое сладко, розофко пухено якенце на Miss whore
    botushkite da sa beli hahahahaDD

a zabravih da kaja.. az mislq da doida
    s curvuli i osmiritelna riza
    dano me poznaete

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може и да се домъкна...все печени хора ше има.

E kва е тая среща на форума , т'ва ако питате мен е някаква среща на лигли, които си мислят че са метълки...pathetic...
    Добре бе, да ви питам като сте толкова "hardcore" металяги какво киснете в някакъв бг фроум за тинайджеристи?

Аз не им преча да киснат където искат, не ми пречат особено, ама не ми харесва отношението им към голяма част от участниците във форума. Като е среща на форума каква е тая дискриминация? Аз имам чувството, че ако не слушам прегранали чичковци не мога да ида.. не че искам особено, ама принципът е важен.
    И защо да не се ебавам с кучето на мачката, за да не го разплача и да напише статия по въпроса ли

Не ти стигна сивото вещество за comment ли? Да не останете с грешно впечатление че слушам поп-фолк, защото не е така.
    btw Сега виждам, че има и друга тема за срещата, така че ако не съм разбрал и тази не е официалната такава се извинявам.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от kenny_
    E kва е тая среща на форума , т'ва ако питате мен е някаква среща на лигли, които си мислят че са метълки...pathetic...
    Добре бе, да ви питам като сте толкова "hardcore" металяги какво киснете в някакъв бг фроум за тинайджеристи?
    moga da te svetna po vyprosa che ne samo az ami i drugite vlizat v mnogo drugi forumi ... tova che sme tuk ne znachi che e zabraneno za metylcheta ...
    vlizam vyv vsqkakvi forumi - no sym si kazal che tuk sedq zaradi tqh ... a za drugata tema ... ami tazi ne e oficialnata da ... na muderdoll temata e ...!
    Admin-Coki:

Ок, моля да бъда извинен тогава :)

Хах, еми те сами се определиха като такива, ако искаш ще цитарам, но можеш и сам да прочетеш първите две страници.
    Пък ако искайте ме извинявайте lol, сякаш има някакво значение what so ever...
    П.П Както за вас всичко с електронно звучене е техно... И фийл пити фор ю 2. :)
    btw не знам под какъв знаменател ме слагаш като казваш "вас" (интересно ми е да разбера) или си говорим на вие :)

И защо реши, че съм точно от тях? Един от най-добрите ми приятели свири на китара от 4-5 години, баща ми е лош фен на Paco de Lucia и мога да ти кажа, че между това и метъл разликата е три пъти (най-малко) по-голяма от колкото разликата между кон и еохипос.... И както казах аз твърдя че въпросните женуря са "метълки", защото те сами го казаха!
    бtw Защо спорим?

Повече от фен
    Град
    taka da kaja na vsi4ki - s UlTi shte doidem napravo vv 13:00 na NDK - ima koi da ni zakara - moje da NE idvate ... zashtoto kato sleznem v 9:00-9:30 na garata napravo shte otpatuvame za da si namerim kvartira za vecherta - peika party zimata trudno se pravi ...
    nadqvam se da ni razbirate -vse pak trqbva da se naspite
    Admin-Coki:

Guest
    be nai mraq kato se razhojdam i da vidq na nekoq peika momicheta namazani s cherno celite s mazni kosi i smradlivi kraka sedat i piqtvodka i pu6at cigari. roditelite im ako gi vidqt nqma da gi iskat pove4e. ebasi mizernicite na 3 dekemvri na stud she sedat na peika. nemate li 5 leva da otidete nekade na choveshtina. i sa ne mi kazvaite che nikade ne puskat metal i za tva ne hodite . A NA PEIKATA QKO LI DANI MUSIKATA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си