- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- за МетАла и метАлистите
ааа стига еПървоначално написано от Murderdoll
![]()
бъркаш ме![]()
![]()
![]()
Аз малко не мога да схвана СМИСЪЛА и ЦЕЛТА на темата, ама сигурно е от мене.......все пак, супер много ме дразни нарицателното "чалгари"!!Точно рапарите и метълите викат на сичко дет не им харесва "чалгарско", а на хората дет не има харесват - чалгари!Е тва е тъпо!Смотано е да разделяш хората, според това, каква музика слушат!Аз като цяло нямам нищо против метълите - пичове са!Рапърите ги мразя, ама не щото слушат рап!Нека си слушат....тъпо е да съдиш за някой, водейки се от предпочитанията му за музика..
It's not the age that matters - it's the life in your years...
метЪл! метЪли! Няма дума "металист"!
Pfff .. az nqmam nishtu protiv tqh .. imam i priqteli metyli i sa adski tochni pichove i pichki![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
am verno e ... ama az shte vi kaja neshto ... az na метЪла mu vikam na kratko - JICAAAAAAAAAAAAAAПървоначално написано от exploitedteen
pone da ne byrkam i dumata ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vzemete go zapomnete nay- nakraq!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Хахахахкасхсдфгфаксйкахха хахахахах е не!! Просто едно голямо, е не! На човек да му стане интересно за момент и все ще се намерят някфи хора да ти го развалят!!
Кажи ми Инке какво подяволите те бърка какво мисли някфа кифла за шибания метъл??? Кажете ми подяволите форумни метъли какво подяволите ви бърка какво мислят другите за ваща музика??? Кажете ми защото просто не разбирам! За какво го правите подяволите? Наистина ли не се усещате колко мега ТЪПО е от ваша страна?? След толкова много теми караници и какво ли още не ще стане само едно..а то е като чуя думата метъл да се сещам за нещо кофти а не за нещо яко ....същото е с дъмата българин..като я чуя и бягам на далеч не ща нифки българи тука...за тези които не знает аз не съм в България ми е ведна тъпа страна Холандия...тука всички "българи" са просто като от кастинг избрани за най-българския българин..а именно турци, циганин или някъфи нелегални далавераджии...най-често всички изброени в едно, просто под всякаква критика нямам думи просто..то тряя се види да се усети! Но факта е че не съм срещнал ЕДИН НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН, не съм расист гледам да нямам предрасъдаци винаги се опитвам да намеря положителното в един човек но просто аз повече българи не искам да познавам тука! Мраза я тая дума! Същото ше стане и с метълите заради вас...просто уникална излагация! Уникална! Каква е целта на цялата работа...ето Роската ви го каза...ок най-великите, умните, светнатие, красивите, уникалните сте...какво повече искате...целия свят да слуша метъл...ми не няма да стане...а ако стане после ше се развикате "ъъъъ некфи тъпи чалгари ни слушат музиката колко са тъпо и сега стана комерсиална бла бла" не е ли така? Искате всеки да е наясно с метъл стила така ли...как искате някой да е наясно като вие самите не сте...поглеждали ли сте си темите за метъл музиката където вие самите ше се изпотрепете защото всеки разбира метъла различно...и никой не признава чуждо мнение! Вие самите помежду си не сте на едно мнение по въпроса и не се разбирате! Вие не сте некфи мтъли ако бяхте такива просто щяхте да си замълчите и въобще нямаше да ви дреме кой кфо мисли....същото е и при другите теми за облеклото.....всичко е толкова комплексарско позьорско и не знам още кфо! Друг въпрос е колко ограничено е да кажеш "аз съм метъл и всички метали са еди какви си"
Знаете ли кфо искате въобще? Ако знаете кажете го за да ви се угоди и да престанете да тровите себе си и другите с тъпите си проблеми! Ето намразих я тая дума вече тъпи форумски метъли! Срам ме е че съм с дълга коса от вас, срам ме е че харесваме една музика с вас! Сърдит съм ви! Глупаци! Деца!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!