Аве не ви ли писна да занимавате форума със своите велики метълски особи... Ок, метъли сте, ок, това ви прави велики, ок, всички трябва шапки да ви свалят и нека всички чалгари да мрът... Уааа, вий сте моите идооолиии... Метъла е ДЪ ОНЛИ Уан Музик ЪФ ДЪ УЪРЛД...

Доволни ли сте сега?? Или можеби трябва още нещо да направя??? Или можеби никой от форум няма право да изразява мнението си относно метъла?? МОга да напълня поне една страница само с ваши мнения относно колко е тъпа чалгата, колко е смотан рапа, колко са малоумни всички дето го слушат , колко нямат мозъчни клетки и т. н.

Всеки си има право на избор и лично мнение. И моля ви, стига сте натрапвали вашето мнение на другите. Вече разбрахме че сте ДЪ БЕСТ.

Пор, ти кефиш

п.с Ей честно, ако всички метъли бяха скромни като вас, щях да ги мразя... Добре че не са... Има някои , които зачитат и чуждия избор,без да плюят наляво и надясно- и съм доста близка с такива хорица (тва за тез, дето ще се опитат да ми доказват, че аз не че се дразня от самовлюбените им изказвания, не , за просто мразя метъла и метълите