- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит първи сняг!
УУУУУ..,мразя сняг((Трябва да се обличаммм!Не мога да си ходя с полички или къси панталонки или тънки панталони или рокличкиии
(((ууааа
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
И аз така... Така се изплаших, то не е сняг, цели преспи. Айде да ви е честит първи "истински" сняг :PПървоначално написано от TheNightRider
П.П. Просто незнам как ще се оправям в този сняг. Ботушите са ми на токчета, нямам пуловери, ръкавици и шапка....
честит първи сняг!!!! направо не мога да ви опиша колко съм пощуряла и как нямам търпение навсякъде да е мнооооооогоооооо многоооооо натрупанооооооо![]()
:P
![]()
време е за party!
Tiho se sipeee beliqqq snqg,galeno shtipee buzkite pak..Първоначално написано от pinK_Baby
![]()
честит първи сняг на пловдивчани!!!
ох ми то в Силистра валя още Октомви така, че хич не ми е първи сняг
Иначе честито![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Айде и във Велико Търново има сняг...![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не знам за София,ама в родния Несебър днеска пере здрав дъжд...![]()
Еййй...знаете ли какво стана...преди малко ви излъгах без да искам деИ тука заваля :P
![]()
![]()
В момента е няк'ва невероятна смесица м/у едър сняг и дъжд![]()
Mi v stz oshte ne vali snqg, samo dyjd![]()
v smolian pyk e qko VALI li VALI SNQG SUPERSKO!!![]()
ХЕХЕ Честит и на теб!Малко не обичам снега, ама ше буде много яко!Кви бели мечки ше има...![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Да за жалост!Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
![]()
Ужааассс... И тука има... Типичен сняг по варненски... Киша+Кал+Дъжд+Сняг+Адския вятър+заледени пътища... Да ви е честито варненци, няма що...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ч П С и от мен !![]()
мерси и на вас , само дето е бати тъпия сняг ...![]()
Да ви пикая на снега...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Дано да се задържи до утре ,че..искам да си напрсавя един снежен човек пред блока!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
tuka vali cql den ot sno6timn qko :P
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
tova tuka kade trqbva da e>?Първоначално написано от Nicy
![]()
mejdudrugoto v Ruen be6e mnogo qko bashta mi e 4enge i go izvikaha 6toto beshe mnogo kriti4no sastoqnie na gore daje zatvoriha prohoda i nie kato gazari sas policeiskata kola sas pusnat burkan si4ko ni pravi pat makar 4e imashe dosta kamioni i koli zanesli po patqt vsi4ko beshe mnogo krasivo to tam si e leko gorai kato natrupa stava adskoto...No kato se varnah v grada (Aitos) neshto ne valeshe tolkova i si razvalih kefa basi tapoto sq duha vqtar...