- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- "Благодаря Ви за вниманието" - мазно0оо0о0о
Едва ли тая тема може да се нарече критика или предложение. Просто ще споделя несъгласието си с нещо, което много ме дразни. Напоследък забелязахме нашествие на нови модератори. Няма да коментирам качествата, които притежават и които - не, просто има някаква тенденция щом един потребител стане мод/админ, то той започва да говори на учтива форма, дори досега да е псувал наред. Сетих се за това от Тифани. Тя си модерира там нещо и после отдолу "благодаря за вниманието". Много е глупаво това за мен. Едва ли не с един компютър човек се издига. Това са пълни превземки и от тях няма смисъл, повечето модератори още са тййн-ове, защо трябва да го има тва в форум за забавление???
П.П. Мачока не влиза в тоя брой, защото той си е такъв![]()
Ако някой те обижда - сърдиш се. Ако някой е учтив с теб - още повече![]()
Ей богу, не Ви разбирам![]()
Хахахахах... Просто без превземки, а искрено. Ние акоп отсега гледаме да бъдм учтиви... Има време, като почна работа, ще бъда учтива, сега съм си още непълнолетна и не съм за тея неща. Просто трябва да се взимат впредвид годините. Не е БизнесПроблем, а ТййнПроблемПървоначално написано от machoka
![]()
Ами.. аз специално работя в такава среда, в която съм заобиколен от колеги, обръщенията не са 'Ей пич', ами "Добър ден, маестро". Възпитанието и учтивостта са се превърнали в необходимо ежедневие.Ние акоп отсега гледаме да бъдм учтиви... Има време, като почна работа, ще бъда учтива, сега съм си още непълнолетна и не съм за тея неща
Това, че ти не ги оценяваш, не говори много добре.Няма значение на колко години си - възпитанието се придобива до 10-12 годишна възраст. Нищо не ти пречи да се държиш учтиво с останалите, никой не те задължава да говориш на Вие, ако това те притеснява. Това дали е в автобуса, в училище или във форум - не е от значение. Елементарната етикеция е нещо, с което все по-малко хора се съобразяват.
П.с.
Не съм по-голям от теб най-вероятно.
апф... тъпо е![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Аз лично предпочитам да ми говори някой учтиво, отколкото да не може да напише два реда правилно, да пише на латиница или да псуа по 4 пъти във всяко изречение...
На който както му е кеф, така да говори... Ти можеш и да не им говориш толкова формално, така че но проблемо
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Културата изисква да се говори учтиво без значение дали си тийн или си над 18. Това не е дразнещо и смешно а похвално - някой да говори на Вие и да не се отяжда на задаващите въпроса
Оф, ти пак не ме разбра. Повярвай ми, отлично мога да говоря на учтива форма, да се извинявам и т.н. Но защо вместо да се кефим тук на някакви простотии, ние седим и се чудим как по-учтиво да се изразим. А и само админите и модераторите говорят на "Вие". И това мен ме дразни, щото като почнеш да говориш така като, че едва ли не около теб средата е официална и го изисква. Ние тук сме тййн-ове, само в миналото се е говорело на "г-не/г-жо" дори и на член от семейството. А и в учебниците по български някогаш пишеше, че официалната среда изисква учтива форма, а в неофициалната се използва неучтива. Не виждам кво ни е официално. От днес нататък ако почна да завършвам пост-овете си с учтиви форми, мнението ми ще изглежда като на някоя бабичка. А ако започна да пиша цели мнения така, ще решат, че съм за моргата вече. Не за друго, а защото аз съм различен човек и не намирам говоренето на "вие" за ежедневие. Преди като работих имах 5-6 шефа. С всички си говорех учтиво. Но тва е форум, по дяволите!!!Първоначално написано от machoka
emi na4i....ot vreme na vreme si trebe da se pi6e kulturno i kak si trebe...u4tivo...ama...ot ponqkoga tova stava dosadno...za nekvi po-vajni i seriozni raboti da..ama za seko mnenie da pi6eme ne6tosi u4tivo...nn...glupavo e...kolkoto do tova dali 4ovek se izdiga s ediniq komp...mi moje i da stane teka...ae v toq slu4ai ne e taka ama...predstavi si s kompa stava6 super programist i si leko vryzkar i te zimat nekva golema firma da ba4ka6 i moe se izdigne6 i da se gruhti6 s pari i da ti e kef da ba4ka6 tova...no to4no tuka naistina ne e golemo izdiganeto...i prekalenata u4tivost e vredna i drazne6ta
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
awe hora zemete se razberete v nqkoi 4at kvo tuka se napadate izlishno
tupo e
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Абе, "човек", мога ли да ти обясня, че тази тема е за много повече хора, отколкото съм споменала. Няма да е зле да почнеш да четеш не само заглавията, но и темата. А в нея пише, че "просто има някаква тенденция щом един потребител стане мод/админ, то той започва да говори на учтива форма, дори досега да е псувал наред"Първоначално написано от sladkish4eto_f_sofiq
![]()
и тебе тфа ко те бърка бе чаде ?!Първоначално написано от XtazZy*again
нека си говорят
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Най-смешно е следното : "Благодаря за вниманието" ахаххаха. Аз внимание няма да ви обърна, даже ако ви прегазя с трактор !
Затва ай ш си гуорим/пишем малко по-.... непринудено е деа ахахахах !
Аве то така да си говориш уважително е хубаво нещо!
Само че съм съгласна с теб!
Това не изглежда искрено!Ако беше искрено ОК!Мато си личи че е превзето!![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не съм съгласна![]()
Първо - не мисля, че човек, който до вчера е псувал може да стане мод някой ден, второ - когато излагаш на показ нарушенията в мнението на някой нe го псуваш, a си вършиш работата!
И това "Благодаря за вниманието" не мисля, че се поставя със цел издигане или мазнене! Поне за себе си когато бях мод мога да кажа, че го правих със следната цел - за да смекча малко модерацията, за да не звучи някак си строга или тарторскаИ с това послание исках да изкажа, че се надявам след като човека си види нарушенията да не ги повтаря, т.е. аз се отблагодарявах предварително на отзовалите се
За другите модератори няма да коментирам, защото не аз съм човека, който да го прави, нито мога да преценя добре, защото малко или много съм пристрастна към някои от тях
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Превзето, но почти винаги е задължително...![]()
![]()
не ми пречи , защо да ми пречи ?
Po princip sym saglasna,4e trqbva da se dyrjim dobre edin s drug,no 4estno kazano parvite pati,kogato vidqh tazi fraza,mi stana nqkakvo stranno...i az neznam za6to.
Vse edno nqkoi da ti se kara-kara i posle da kaje:"Blagodarq za vnimanieto".Moje bi taka sam go vazpriemala zaradi mnogoto udivitelni znaci![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
За мен е напълно излишно. Това "Благодаря за вниманието Ви" произнесено/написано от някой на мойте години даже и по-малък звучи изключително смешно. Сякаш не сме на едно ниво...
А да ти е хрумвало, че не всички на 'твоите' години са на 'едно ниво?'Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Това не е аргумент![]()
BABY_SEXY_GIRL
За пръв път чух за 'модерация':P
да, има изключения....1 на 30. Давай, кажи че ти си този 1![]()
Сори, но на това нещо още продължавам да се хиля. Не за друго, а ти изкара, че една дума може да ти изрази всичките ти мисли. Аз не съм така!!!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
П.П. РЕЧНИК НА МОИТЕ ДУМИ
БлагодаряМерси, скъпи съфоремнико, че прочете това мое кратко пост-че, със толкова търпение. Искам да ти кажа само, че днес се чувствам много зле. Даже се скарах с един приятел, заради глупост. Целият ден ми върви накриво! Имах най-дългия час по химия, а двата часа френски ми подействаха още по-зле. Но, въпреки това, успях да стигна до машинката за кафе, да си пусна 20-те стотинки в цепнатинката и да получа своето късо кафе. После го изпих с наслада и се събудих. Оттогава почна по-хубавия ден за мен. Оказа се, че госпожата по информатика, една приятна, слаба, очилата дама, отсъства и имах два свободни часа, за разлика от другата група. В тези два часа аз реших да ходя с най-добрата ми приятелка до болницата, където е настанено гаджето й, Военната. Искахме да отидем до Руски паметник направо с тролей петица, но решихме да отидем до ндк с автобус 76...(има още много)
П.П.П. Благодаря![]()
ей сега се сетих...
в една тема линкинчето беше писала нещо и ая го беше цензурирала... и накрая едно "благодаря за вниманието". при което линкинчето беше отговорила "ая... какво внимание?"колко вярно...
наистина КАКВО ВНИМАНИЕ? мислите ли, че като модерирате нещо и на някой му прави впечатление? че чак и за вниманието благодарите
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
a TAKAПървоначално написано от vra4ka