- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тренирате ли нещо?
Тренирала съм волейбол, плуване, танци всякви и кво ли ще не, но просто съдбата не ме обича...![]()
1. КОгато тренирах танци, краката почнаха да ме болят, отидох на лекар и се оказа, че имам плоски стъпала и по никакъв повод не трябва да си товаря много краката, щото може да стане много лошо...
2.Въпреки това се записах на волейбол и всичко беше ок... Докато един щепсел не гръмна в ръката ми 7 месеца по-късно и се наложи да ходя с бинтове около 3 месеца докато отново се появи кожа върху ръката ми... И така приключих с волея...
3. Но аз все пак не се отказвах и се записах на плуване- това беше моя спорт... Тренирах около година синхронно плуване, когато... Хванах много сериозен синузит и го влачих близо половин година...
4.По- късно реших че все пак не може без спорт и тръгнах на шейпинг и аеробики некфи, но отново почнаха да ме болят краката... А шибаните лекари ми се разбучаха , че въобще не можело да ги товаря тъпите си крака, щото щели да се изкривят костите и бля- бля...![]()
И сега тренирам само гребане с лъжица от паница, викане по стадиони и изпразване на пълни чаши...
Кажета, има ли просто на света по-голям кърък...![]()
А можеби така си отива един голям спортен талант...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.