Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
Цитирай Първоначално написано от Dr.OhBoli
Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
ta vchera s Ulti & edna mnogo dobra priqtelka ni hrumna ideqta da se hvanem v ryce i da osnovem muz. grupichka ... genre - JICAAAA \m/=_=\m/
ta znachi iskam da popitam dali nqkoi moje da mi dade malko povechko info za barabani ... trqq da se pokonsultiram s vas ta da razbera kakva marka tochno shte e dobre da si vzema ... kakvi knijki i t.n. shte sa mi nujni ta da se ponaucha pone malko zanapred da svirq ... a UlTi shte pishe poveche po taq tema - che sq hich ne vdqvam v momenta dyrji me mahmorluk ot snoshti
UlTi tvoi red e
Много време се иска да се освои свиренето на музикален инструмент.
Защо не вземете направо да одарите някоя обява какви музиканти тъпсите и готово.
А една или направо двете с твоята приятелака (стига да можете да пеете) да сте вокалистки?
мисля че е добра идея?!
molq ti se ti si novache ama ne znaesh 4e az sym tedo_davis - myjko sym ... ne sam momiche i za vokalistka ne stavam - nqma smisal da tyrsim hora koito mogat da svirqt veche - po-dobre e sami da si go napravim - priqteli ... a ne s nepoznati ... nqq smisal prosto - hem che shte si napravim shouto hem che moje da stane neshto ot nas ... moje i 5 i 10 godini da minat ama s uporitost se postiga vsi4ko ...
Сега... Аз от основаване на групи неразбирам и никога не съм имала такива мечти, защото знам, че не съм способна да ги изпълня.
Иначе, вашата идея е готина, но не съм сигурна, че нещо ще стане. Не за друго, а просто защото БГ и известна метал група - трудно. Но пък имам приятели, които си жулят, пеят, ходят на концерти и всичко, но нямат чак големия успех. Стига да не сте чак толкова амбицирани да покорите света, няма да имате проблеми
Другото нещо, което ме узадачи е, че много лесно ги приемате нещата. Се пак нито барабаните, нито китарата, нито какъвто и да е инструмент не се учи бързо. Честно да ти кажа, не смятам, че както сте се амбицирали да го направите едва ли не още утре, ще успеете. То си иска време, търпение, тренировки и даже малко талант. Се пак, успех и дано постигнете нещо

П.П. Доста песимистично се изказах, но, за да направя нещата по-реални, ще напомня, че най-известните рок и метал групи са излезли от гаража Айде успех