- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за гаджето...
Скоро с приятеля ми правим 6 месеца и се чудя какво да му подаря , някви съвети![]()
![]()
Помисли малко какво ще му хареса.Относително е да ти кажа какво да му подариш без да знам какво ще му направи впечатление.![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
i az skoro 6te imam sa6tiq'problem'i zatova o6te ot sega zapo4nah da misl kakvo da mu vzema i se sprqh na lubimiq mu parfium STR8 moje6 da mu vzeme6 i ti negoviq lubim parfium i nqkoe suvenir4e dare4em drugata 4ast ot podaraka mi:dve slon4eta vpleli huboti i darjat edno sarce mn e sladko!pak moje da mu vzeme6 i nqkakvi markovi bokserki ili kojen kolan ti si go poznava6 i znae6 kakvo haresva a i nai-vajnoto e da si izkarate dobre v romanti4na i intimna obstanovka![]()
ами от това което изброи всичко съм му подарявала вече...Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
боксерки - не , но прашки съм
преди му подарих една мишка , която държи сърце
уф ся се чудя..
Ами нещо,с което да му покажеш колко много го обичаш...ако е пушаш може да е някоя яка запалка.![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Подари себе сиКупи си секси белио с което наистина да го изненадаш,дай малко от себе си - секси танц хихи нещо такова
![]()
Бъди Горда В Любовта
Напълно одобрявамПървоначално написано от Sashka_Kaleina
Пък ако все още не сте достигали до там...точно празника му е времето
![]()
All my friends are murder
Hey, all my bones no marrows in
All these fiends want teenage meat
All my friends are murderers...
Хаха това беше добро...Просто няма мъж на който егото му да не порастне когато си отделила време за тялото и белиото си само за него !!!!(Личен опит) -това беше точно моя подарък за 6-месеца - беше неяероятно![]()
Бъди Горда В Любовта
тва е хубава идея , но просто няма как , защото в понеделник програмата ни за даскало и на двамата е гадна , а сме 2-ра смяна и през деня няма никво време , а вечерта наще са си вкъщиПървоначално написано от electra__
![]()
Ехеее то стана много сложна работатаМи освен да отидете някъде другаде вечерта.Например да помолите приятел за в тях,или сутринта някак си да намерите време.То не продължава чак толкова много
Ако не...ще пропуснете понеделник за секса,а ще си довършите някой друг ден.А в понеделник се отдайте на забавление и се радвайте,че сте заедно
![]()
идеята със секси белиьо-то е супер добра идея и наистина си струва да помолите някой ваш приятел да ви отстъпи апартамента му за няколко часа или сутринта да га направите.![]()
обаче ако не може така да стане по-добре оставете тфа със секса за събота или неделя когато ще имате повече време един за друг. :P
а иначе утре му подари нещо което знаш че ще му хареса дори и да е съвсем банално-диск на любимата му група или некфа яка шапка или блуза. :P
все пак по важен е жеста. :P
или може да му подариш нещо което е свързано с вас и с любовта ви...примерно някаква ваша обща снимка която да ви напомня колко щастливи сте били.![]()
абе ти маи , много много не познаваш добре приятеля ти ... ние как да ти кажем кво да му подариш като дори ти самата незнаеш ..![]()
.....и колко щастливи ше продължавате да бъдетеПървоначално написано от mil4eto_
![]()
Бъди Горда В Любовта
уф малко кофти стаа , начи ся ще ви кажа ко си мислех...
преди 2 седмици заедно търсехме подарък за един негов приятел(имаше рожден ден) и случайно видяхме в един магазин една поредица книги...така да се каже нещо като Кама Сутра ,но по-различни , Съвети за срахотен секс , Секс игри и още няколко бяха... но тогава решихме да не му я купуваме...
сега си мисля че това би било хубав подарък , но книгата е 15 лева , а аз в момента ги нямам ( а ми тряя за утре ) и просто няма от къде да ги взема сега...затова си мислех заедно да си я купим , кво мислите ?
не е такаПървоначално написано от PLAMENKO
познам си го , но просто до сега съм му подарявала много неща и с повод и без повод , но сега сме в такъв момент на връзката си че ми се иска нещо ново , различно ако ще и нестандартно...затова реших да видя дали имате идеи
Тва за книгата...бе от една страна е добре,ама какъв подарък ще е ако си я купите заедно.Подари му нещо символично,което да изразява обичта ти или някоя дрешка.А книгата може да си я купите заедно по-напредМоже да си я купите няколко дни по-късно когато ще се извърши и закъснелия секс,който беше за празника
![]()
Идеята за книгата е добра само че кво ще отидеш при него и...абе миличко аре аз давам 7и50 и ти също...е тва звучи некво шит...Няма ли от кой да земеш на заем?Примерно от ваште ?
Бъди Горда В Любовта
ем и аз тва имах предвид че стаа зле...Първоначално написано от Sashka_Kaleina
май ще тряя да намеря парите някак...
иначе добра идея ли ее?
дамм доста е добра идеята.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
опитай се да вземеш пари от воаште или на заем от приятелки.![]()
Давай смело - все пак той го заслужава!!! Мисля че ше успееш да намериш парите.Успех!Ако искаш да ти пратя чек
![]()
Бъди Горда В Любовта
Ami ideqta naistina e dobra, no ima edin problem...
ti v predi6nata si tema nali pisa se gajeto ti se zduhvalo mnogo, 6toto ne te dovejdalo do orgazum...
iii neznam ama sq moje da si pomisli, 4e mu podarqva6 taq kniga ("Za po dobur sex" ili "za usuvur6enstvaneto mu" nerazbrah i az kak se kazva knigata)
moje da mu haresa podaruka no i da se zduha o6te pove4e 6toto vse edno ti 4rez tazi kniga iska6 toi da stane po-dobur v sexa - nali ne te zadovolqval...bla bla neznam![]()
Ne vi poznavam...
I vse pak uspeh mila :P
Една хубава блузка, която мислиш, че ще му отива и ако сте се снимали заедно е много яко като ти подарят снимка в хубава рамка![]()
Има и други вариянти, предполагам, че другите от форума ще ги споменат. Толкова от мен![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Ако искаш тука целия форум ше ти съберем парички да зарадваме момчето![]()
sineoka_kukla права си![]()
kupi mu prezervativi! ;}