.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Подарък за гаджето...

Скоро с приятеля ми правим 6 месеца и се чудя какво да му подаря , някви съвети

Град
    Sofiq Grad
    Помисли малко какво ще му хареса.Относително е да ти кажа какво да му подариш без да знам какво ще му направи впечатление.
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

i az skoro 6te imam sa6tiq'problem'i zatova o6te ot sega zapo4nah da misl kakvo da mu vzema i se sprqh na lubimiq mu parfium STR8 moje6 da mu vzeme6 i ti negoviq lubim parfium i nqkoe suvenir4e dare4em drugata 4ast ot podaraka mi:dve slon4eta vpleli huboti i darjat edno sarce mn e sladko!pak moje da mu vzeme6 i nqkakvi markovi bokserki ili kojen kolan ti si go poznava6 i znae6 kakvo haresva a i nai-vajnoto e da si izkarate dobre v romanti4na i intimna obstanovka

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    i az skoro 6te imam sa6tiq'problem'i zatova o6te ot sega zapo4nah da misl kakvo da mu vzema i se sprqh na lubimiq mu parfium STR8 moje6 da mu vzeme6 i ti negoviq lubim parfium i nqkoe suvenir4e dare4em drugata 4ast ot podaraka mi:dve slon4eta vpleli huboti i darjat edno sarce mn e sladko!pak moje da mu vzeme6 i nqkakvi markovi bokserki ili kojen kolan ti si go poznava6 i znae6 kakvo haresva a i nai-vajnoto e da si izkarate dobre v romanti4na i intimna obstanovka
    ами от това което изброи всичко съм му подарявала вече...
    боксерки - не , но прашки съм
    преди му подарих една мишка , която държи сърце
    уф ся се чудя..

Ами нещо,с което да му покажеш колко много го обичаш...ако е пушаш може да е някоя яка запалка.
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    Sofiq Grad
    Подари себе си Купи си секси белио с което наистина да го изненадаш,дай малко от себе си - секси танц хихи нещо такова
    Бъди Горда В Любовта

Град
    Somewhere In The Nothing...
    Цитирай Първоначално написано от Sashka_Kaleina
    Подари себе си Купи си секси белио с което наистина да го изненадаш,дай малко от себе си - секси танц хихи нещо такова
    Напълно одобрявам Пък ако все още не сте достигали до там...точно празника му е времето

All my friends are murder
    Hey, all my bones no marrows in
    All these fiends want teenage meat
    All my friends are murderers...

Град
    Sofiq Grad
    Хаха това беше добро...Просто няма мъж на който егото му да не порастне когато си отделила време за тялото и белиото си само за него !!!!(Личен опит) -това беше точно моя подарък за 6-месеца - беше неяероятно
    Бъди Горда В Любовта

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от electra__
    Напълно одобрявам Пък ако все още не сте достигали до там...точно празника му е времето
    тва е хубава идея , но просто няма как , защото в понеделник програмата ни за даскало и на двамата е гадна , а сме 2-ра смяна и през деня няма никво време , а вечерта наще са си вкъщи

Град
    Ехеее то стана много сложна работата Ми освен да отидете някъде другаде вечерта.Например да помолите приятел за в тях,или сутринта някак си да намерите време.То не продължава чак толкова много Ако не...ще пропуснете понеделник за секса,а ще си довършите някой друг ден.А в понеделник се отдайте на забавление и се радвайте,че сте заедно

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    идеята със секси белиьо-то е супер добра идея и наистина си струва да помолите някой ваш приятел да ви отстъпи апартамента му за няколко часа или сутринта да га направите.
    обаче ако не може така да стане по-добре оставете тфа със секса за събота или неделя когато ще имате повече време един за друг. :P
    а иначе утре му подари нещо което знаш че ще му хареса дори и да е съвсем банално-диск на любимата му група или некфа яка шапка или блуза. :P
    все пак по важен е жеста. :P
    или може да му подариш нещо което е свързано с вас и с любовта ви...примерно някаква ваша обща снимка която да ви напомня колко щастливи сте били.

Голям фен
    Град
    софия
    абе ти маи , много много не познаваш добре приятеля ти ... ние как да ти кажем кво да му подариш като дори ти самата незнаеш ..

Град
    Sofiq Grad
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    ....... колко щастливи сте били.
    .....и колко щастливи ше продължавате да бъдете
    Бъди Горда В Любовта

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    уф малко кофти стаа , начи ся ще ви кажа ко си мислех...
    преди 2 седмици заедно търсехме подарък за един негов приятел(имаше рожден ден) и случайно видяхме в един магазин една поредица книги...така да се каже нещо като Кама Сутра ,но по-различни , Съвети за срахотен секс , Секс игри и още няколко бяха... но тогава решихме да не му я купуваме...
    сега си мисля че това би било хубав подарък , но книгата е 15 лева , а аз в момента ги нямам ( а ми тряя за утре ) и просто няма от къде да ги взема сега...затова си мислех заедно да си я купим , кво мислите ?

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    абе ти маи , много много не познаваш добре приятеля ти ... ние как да ти кажем кво да му подариш като дори ти самата незнаеш ..
    не е така
    познам си го , но просто до сега съм му подарявала много неща и с повод и без повод , но сега сме в такъв момент на връзката си че ми се иска нещо ново , различно ако ще и нестандартно...затова реших да видя дали имате идеи

Град
    Тва за книгата...бе от една страна е добре,ама какъв подарък ще е ако си я купите заедно.Подари му нещо символично,което да изразява обичта ти или някоя дрешка.А книгата може да си я купите заедно по-напред Може да си я купите няколко дни по-късно когато ще се извърши и закъснелия секс,който беше за празника

Град
    Sofiq Grad
    Идеята за книгата е добра само че кво ще отидеш при него и...абе миличко аре аз давам 7и50 и ти също...е тва звучи некво шит...Няма ли от кой да земеш на заем?Примерно от ваште ?
    Бъди Горда В Любовта

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Идеята за книгата е добра само че кво ще отидеш при него и...абе миличко аре аз давам 7и50 и ти също...е тва звучи некво шит...Няма ли от кой да земеш на заем?Примерно от ваште ?
    ем и аз тва имах предвид че стаа зле...
    май ще тряя да намеря парите някак...
    иначе добра идея ли ее?

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ем и аз тва имах предвид че стаа зле...
    май ще тряя да намеря парите някак...
    иначе добра идея ли ее?
    дамм доста е добра идеята.
    опитай се да вземеш пари от воаште или на заем от приятелки.

Град
    Sofiq Grad
    Давай смело - все пак той го заслужава !!! Мисля че ше успееш да намериш парите.Успех!Ако искаш да ти пратя чек
    Бъди Горда В Любовта

Супер фен
    Ami ideqta naistina e dobra, no ima edin problem...
    ti v predi6nata si tema nali pisa se gajeto ti se zduhvalo mnogo, 6toto ne te dovejdalo do orgazum...
    iii neznam ama sq moje da si pomisli, 4e mu podarqva6 taq kniga ("Za po dobur sex" ili "za usuvur6enstvaneto mu" nerazbrah i az kak se kazva knigata)
    moje da mu haresa podaruka no i da se zduha o6te pove4e 6toto vse edno ti 4rez tazi kniga iska6 toi da stane po-dobur v sexa - nali ne te zadovolqval...bla bla neznam
    Ne vi poznavam...
    I vse pak uspeh mila :P

Една хубава блузка, която мислиш, че ще му отива и ако сте се снимали заедно е много яко като ти подарят снимка в хубава рамка
    Има и други вариянти, предполагам, че другите от форума ще ги споменат. Толкова от мен
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Град
    Ако искаш тука целия форум ше ти съберем парички да зарадваме момчето

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    sineoka_kukla права си

kupi mu prezervativi! ;}