- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Банани с пижами - песничката??
Абе сещате ли се текста на песничката на Банани с пижами? Почваше май така: Банани с пижами простгат пак при наааас, банани с пижами лалалала мечета и банани приятели добри....нямам нифка идея как беше а много искам да се сетя не е ебафка и не ми се смейте![]()
Така и така съм почнал как беше песничката по нова телевизия: Тръгва детския влак, приказния чудак...ла ла лала зприказния вагон с мечти милион ла ла ла и тука не се сещам....
А как беше тая на свтулковците (мулиганите са най-големите изрУди)
А как беше на малкото пони? Нещо такова: ...нотка кръпка и зорааа шемет и звездичкаааа бонбон кани ни сегаааа хапнете всиииички....
Цялата работа е там че имам страшно голяма слабост към анимация независимо каква и се замислих тея дни за тея сладурски детски с които съм израстнал исках за момент да си припомня....благодаря предварителну!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
да ве
Банани с пижами започват пак игра тарарараа ташаци машаци разклащат ги с ръка аъгАХГ
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
"Trugva detskiqt vlak, prikazniq 4udak sus bezboroy me4ti, ot dale4ni strani... (tuk propuskame malka 4ast)... za dobrite deca, sus balon4eta v ruka!"
![]()
Samo za tva se setih
Mn go obi4ah na vremeto... Ta za kvo ti e?
Ima6e i "Malkoto poni *uq si goni! Vsi4ko e samo perverzna igra!"
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Bananiii s pijamiii zapo4vat pak igraaa
me4etaaa i bananiii kompaniaaa dobraaaa
i drugoto,deto se se6tam
malkotooo poniii,vqtura goniii,
vsi4ko e samo igraaa ahaa
malkoto poni ... i ne se se6tam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
До колкото не са ми изневерили детските спомени беше нещо таковичкоТръгва детския влак,приказния чудак,запъхтян лети към далечни страни...Избери си вагон с мечти милион и една звезда огряла света
![]()
Йе йе
банани с пижами
пичове са те голями
сега ще ви кажа
как някоя пичка ще размажа
йе йе
гангстерското време дойде,
ще има откъснати клитори и мъде!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Блинги аре да не прайш темата на лайна ок?
Мерси на другите...учудващо как ги помните :P Още малко и ше ги докараме от началото до края...някой пита за какво са ми...за нищо просто искам да се сетя как бяхасладурски са! :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Като по-малък ги гледах и ме кефеха
Банани с пижами
Банани,нани-нани
Банани със пижами,
с пижами на райета.
Банани с пижами,
с пижами на райета,
с приятели-мечета.
Палавници малки са те.
Любими са на всяко мъничко дете.
Имат си пижами на райета
и приятели мечета.
Плуват по реката с лодки.
Ходят на весели разходки.
Знаят чудни те игри-
да видят кой ще победи.
В състезания,игри и песни-
така минават дните им чудесни.
За победителя-награда.
Тежко на този,който пада.
Спохожда ги понякога бедата.
Но не е винаги във тях вината.
Пеят и играят те задружно-
на всеки му приятелство е нужно.
[/b]Оооооо,най-после една сродна душа...аз обожавам анимационни филмчета,затова не се отделям от телевизора или по-точно от cartoon network :Pсупер много ми липсват приказките на братя грим,по нова телевизия...и нямам представа от къде да си ги намеря,а бяха толкова яки...
![]()
За влака беше нещо от сорта на:"Тръгва детският влак,приказния чудак,закъснял лети към далечни страни,избери си вагон с мечти милион и една звезда...бла бла бла бла бла...тука не го знам и никога не съм го знаела...![]()
За свтулковците беше "Светулки в мрака да блестим...разпръскват...бла бла...луната изпраща им...не знам за светулките...а някой помни ли как се казваха мулиганите?Аз помня Лопатка,Запчатко и оня пич Вранко...хахах
и сега за понитата тва вече го знам..."Нотка,Кръпка и Зора,Шемет и Звездичка,Бонбон кани ви сега,хапнете всииички...Малкото пони(2)с приказки безкрай....![]()
А стиа бе на тея от cartoon network са им криви муцуните някфа баси мизерната деградирала анимация....само кат видиш как е нарисувано...а самите идеи и сюжети....без коментарИначе да Вранко беше най-големия изрод xaxaxa
![]()
Мачок...сори ма не е тая песничката тая е някфа друга...сигурен съм![]()
Май никой не ги помни тез неща :Р ....![]()
![]()
:P Уаа, и аз много обичам анимация, обаче от изброените се сещам само за бананите с пижами... Тя песничката не беше точно песничка, а мелодия, докато някакъв лигав глас казва(без да пее) "Банани с пижами, започват пак игра" няколко пъти, и накрая "Мечета и банани, компания добра"![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
тва детско е мн яко,гледах го сяка вечер и после излизах....![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
хахахахахаПървоначално написано от Bling Bling
![]()
Абе тея банани са ГОЛЯМА работа...яко песни има за тях !![]()
![]()
![]()
http://bglog.net/preduchilishtnapedagogika/28565 ето я песни4ката за влака
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти