- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Честит Рожден Ден на аВер4еТо
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Да ни е здрава, жива, щастлива е се така дива. Щях да почна да изброявам пожелания, нооо ще ти пожелая само това: да получиш не това, което искаш, а това от което се нуждаеш
Стандартни, шлагерни, скучни пожелания, които си чувала милион пъти /не, че си на толкова години де:P / аз няма да ти казвам. Нито пък картинки шаренийки.
Поздрави и ни посещавай с компетентното си мнение по всеки въпрос, по който пишеш, по-често. Много хора имат нужда от него.
Успех!

ЧРД

Честиииит рождееен деееен тууу ююю..
Какво да ти пожелая..Много здраве,много радости с хората,които обичаш,много много усмивки и само положителни емоции
И много много много много секс
приятно прекарване

ааа Аверче , честито честито!!!
Всичко най-хубаво ти желая , много успехи , много щастие , много красиви мигове , от всичко по много!
Да го отпразнуваш подобаващо!Весел празник!

Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв

Mi 4RD i 0t mene ....
Ч.Р.Д на една супер сладка мацка!Че и обича house...Тва малко отклонение...Не искам тривиални пожелания затова ти казвам само да бъдеш винаги един голям оптимист и усмивката да не слиза от лицето ти и така просто няма да усетиш колко мноооого си щастливаВесело прекарване на празника и всичко всичко най-хубаво...Ааа и много успехи и много секс

*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ч.Р.Д.
УсмиФки, весели моминти с любимите хора и..и всичко най- най-
4RD na Aver4eto!
da si jiva i zdrava! samo hubavi ne6ta da ti se slu4vat, da si mnogo 6tastliva, mnogo priateli da ima6!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/

4estito i ot men vsi4ko nai-hubavo ti jelaq

Благодаря ви много ! :P
Адски милички сте! :P
ох вече съм: "като на 17" :P
Обичам ви! :P
Целувки на всички :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Съжалявам, че вчера не съм влизала тук, за да пиша в тази тема, и въпреки че вече е късно имам намерение да до направя!!!
Пожелавам ти едно утро, в което да тръгнеш усмихната...едно рамо, на което да се облегнеш, на което да стихват тревогите, една обич да носиш в сърцето си...един път да те води към хората...една цел да те води в живота...за да бъдеш ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА ! ! ! ♥ ♥ ♥
Желая ти винаги да си обградена от хубави хора около себе си, да даряваш обич, както и те на теб! Да си винаги усмихната, дори напук понякога на цялата несправедливост от страна на животаРадвай се на всеки миг като за последно! И...на ласките на любимо момче разбира се
:P
Обичкам те, миличко Ипси!♥
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
И аз се извинявам за закъснението.
Честитооооо!!! Живичка, здравичка, все такъв супер мега хипер гига турбо як сладури ужасно щастлива

SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Съжелявам за закъснението но чак сега видях...
ЧРД мило човече... нека най-вече да си жива... Най-много да си щастлива... Ама наистина много!!!!... Да получиш почти всичко от което искаш.. защото ако получиш всичко няма да е интересено
Приятно изкарване довечера и дано си спомняш поне после че си имала рожден ден!
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥