- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- да ги режа или не ...това е въпроса?
Имам нещо в левия тестис ,явно е някаква буца, която е двойно по голяма от топченцето ...не знам какво е ,но имам и постоянна "тъпа" болка там ...ходих на лекар преди четири години ,но той ми каза ,че е така щото се развивам...ама мисля че се беше почерпилл преди това и не даде адекватна оценка за състояянието ми....
та да ви питам дали е тумур това или нещо по опасно
тенкс предварително ...ако знаете моля ви кажете ми дори и да е с опасност за живота ми
mi idi pak na lekar be brat ko sa 4udi6 tam moje pyk da ti dadyt kompetenten otgovor.....ili ne![]()
Човек 100% гаранция, че не е защото се развиваш.
Бягай при чичо доктор още утре.
P.S.Честно казано не сум чувъл за тумyр на тестисите мися, че няма такова нещо.
Neo Metal RulZzZ!
ами не знам ..честно да ти кажа чичо ми май имаше нещо таковаПървоначално написано от Dr.OhBoli
Ние тук неможем да ти дадем точната дианоза без да имаме тази компетенция и без да сме видели за какво става въпрос. Ходи на лекар докато не се е развило някое усложнение.
Има голяма вероятност да е тумор за тва отивай при първа възможност на лекар![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Определено съм съгласен с горните постове. Никак не е зле да се консултираш с андролог или хирург
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Otidi pak na lekar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
A ТУМОР на ТЕСТИСИТЕ ИМА! това за "колегата" Dr.OhBoli![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ахахаххаха...еми така е компетентните дават "полезни съвети"...Първоначално написано от Dr. Smurph
пък за момчето дето е пуснало темата...ми скъпи след като от 4 години го имаш тва нещо не мислиш ли че е време пак да идеш на лекар?и гледай тоя път да избереш някой които не пие в работно време...айде успех!![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Go! Go! Go! (to the doctor...)