- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Резултати от тютюнопушенето...
http://whyquit.com/whyquit/smokersbody.jpg
Доста брутално според мен... Ужасно даже..
Но може бе ще накара тези които не пушат въобще да не започват...
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
OMFG! Nadqvah se moq snimka nikoga da ne se poqvi v neta!Az pu6a i mi dostavq udovolstvie i nqmam namerenie da spiram! Za6to?
Za6toto taka mi haresva!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Колкото и снимки да се покажат това няма да откаже никой пушач...![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
И кфо като веднъж се живее? Това означава ли, че трябва да се тровиш с някакви боклуци?Първоначално написано от exploitedteen
Още повече че 3/4 от децата тук го правят за някаква шибана гъзария. Не че са пристрастени и не могат да ги спрат, обаче 'готините' правят така. Останалата 1/4, която да кажем, че в момента не може да спре цигарите, е почнала по същата причина.
Едва ли на всички настоящи пушачи тук първата цигара им е харесала и за това са продъжили...
Поздрав е ей това парче Minor Threat - Think Again!
Saatana vittu perkele hate crew!
тва е вярно ама тая снимка наистина беше мноо брутална...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
f@nt@zi@
Имам познати които отказаха пушенето. Дори и баща ми не пуши вече 7ма година. Но всеизвестно е че това коства много усилия и воля. Аз досега се удържам да не пропушвам и нямам намерение да го правя занапред защото това си е един вид наркотик и пристрастяване а да не говорим какви вреди причинява. Снимката едва ли ще накара стари пушачи да се откажат но поне може тези които не са опитвали досега да продотвратят този порок
Ami ... p0znavam 3ma 4ueka 0t m0it0 semistv0 ,k0it0 sprqha pu6enet0! za6t0 li ? Mi lelq mi be6e bremenna i pl0da i umrq 3tiq mesec v neq ... sled k0et0 trqbva6e da g0 izvqdat i da i mahnat qi4nicite pri k0qt0 ima6e ver0qtn0st tq da p04ine! Tfa e zaradi cigarite!
2riq - baba mi ,k0qt0 e b0lna 0t 10 g0dini 0t artrit i pr0dyljava6e da si pu6i d0kat0 ne stana infekciq i se nal0ji da i 0tdrejat paleca na dqsnata ryka! Vseki pyt lqt0t0 kat0 i rejeh n0ktite (tq e nep0dvijna sega i ne m0je sama) stigah d0 t0q pryst i se 4udih kak m0je da e t0lk0va v0r0glava 4e da ne gi 0tkaje tiq 6ibani cigari ???
Ne znam za vas ama mene taq snimka ne me u4udva! Tiq 2 primera 6te mi p0magat za napred!
Aide i kysmet na re6ilite se da se 0tkajat 0t t0zi p0r0k!![]()
Агресивни си харлайнърите. Да не говорим, че има и агресивни пушачи. Просто няма смисъл да намесваш агресията. За друго става въпрос.Първоначално написано от exploitedteen
Това за икарусите предполагам е вярно. Но след като имаш достатъчно икаруси да ти 'кихат' в лицето защо му е на човек да бута още гадости?Първоначално написано от exploitedteen
То че няма кой и какво да ги спре тези, които искат да пушат - няма. Не че ме интересува кой се трови и кой не се трови. Просто ми е смешно. Толкова.
Ами и аз не пия алкохол и не пуша. И няма общо със здравето.
Tva e brutalno.. DObre che veche ne pusha
Keep smilin'
Няма какво повече да кажаПървоначално написано от Sinister_Doll
Ако искам да ги спра, ще ги спра
Но не и заради такива глупости! Достатъчно зле психически хора има, за да ме е яд, че ги лишавам от един! И това го казвам напълно сериозно! Не ми пука за живота ми!
ЪЪЪЪъъ ujasT. az ne pu6a, no ako pu6eh tazi snimka ne bi me sprqla!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Доста гадна снимка....ама не ми пука
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Ухуу айде СТРЕЙТ ЕДЖЪРИТЕ НАВЪДИХА ФОРУМА.Първоначално написано от Boot
Както се е почнало айде - Youth Of Today - Youth Crew.
Тая културистика влияе много зле на децата. Вече и форумни стрейт еджове станаха!
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
Абе аре са - тва е пресилено МНОГО при това. Това всичкото няма на никой да се случи...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Първоначално написано от Don Corleone
Az pu6ai piq, no molq te ne mi govori gluposti,
straight edge- ove si e imalo i 6te ima
sus ili bez Kulturistika... Ne gi razbiram
teq hora, ama poznavam takiva i sa si taka ot mn
vreme (: A tva, 4e ne pu6i6 i t.n. ne te
prai momentalno str8 edge, za tva teq ti
zlobni komentari sa izli6ni!
†
†
Абе каква е тая грозотия тука..Трябваше да бъде написано в темата, че не е за деца под 18![]()
Сега ше сънувам кошмари.Първо не съм пушач и второ, както го каза Саня, никой пушач няма да се откаже от това.Един приятел на наще е лекар и пуши здраво!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
именно.защо лекарите пушат?!?Първоначално написано от morsmordre
баа ужасно е![]()
![]()
аз не пуша..
дали има такава картинка и за вредите от алкохола...
не вярвам да е толкова брутална![]()
alkohola moje da blokira si4ko ... dokato cigarite smai ti spirat kisloroda v kruvta ... ot kadeto se namalqt samite sposobnosti na tqloto ti ... edin pu6a4 moje da ti4a mnogo po malko primerno ot edin det ne pu6i ... prosto ti se namalqt fizi4eskite sposobnosti .... poznavam hora det sa spreli da pu6at i sa mi kazvali e 4e se edno im e padnal kamuk ot gurdite ... po leko im se struva si4ko ... dokato alkohola vredi na absolutno si4ko .... no si zavisi koi po kolko pie deПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Да де, ама момичето беше постнала и песничка на Minor Threat, аре сега ми кажи, че това не е стрейт едж.Първоначално написано от Sinister_Doll
Само да те питам, колко SXE-та има в България?
Щото аз познавам почти сичките и те не надхвърлят 10 бройки. Абсурдно е да твърдиш, че винаги е имало, защото в България това движение е адски непопулярно.
Супер брутална картинка!![]()
Все пак мисля, че няма да накара никой пушач да се замисли...това е егати крастата!
![]()
![]()
btw- Не пуша все още!![]()
Dobre, az 6te ti postna pesni4ka na Azis. I ko ot tva? E, nz. Qvno samo ti moje6 da se pohvali6, 4e gi poznava6 vsi4kite... Az ne moga da ti gi kaja po broyka. Az li4no poznavam (beglo) hora s takiva ubejdeniq, jivee6ti po tozi na4in i slu6a6ti tazi muzika (celi trima)... Kaji mi kude sum napisala dumata 'vinagi'? Da, suglasna sum, 4e tva e novo i ne tolkova popularno dvijenie v BG (:Първоначално написано от Дон Корлеоне
†
†
Учудват ме някои изказвания от сорта на: "Аз не пуша все още", "Не съм започнал/а да пуша още", "Държа се да не почвам". Звучат ми странно. Сякаш е усилие или някакъв вид задължение, което не сте нарушили все още.
Неоспорим е фактът, че тютюнопушенето вреди на здравето в различни аспекти, един такъв подобен колаж, защото това не е снимка, не показва нищо ново или неизвестно.
Не съм съвсем сигурна защо ми харесва да пуша - вкуса, може би, или самия навик вече... Обаче според мен да пушиш не е голяма работа. Бих ги отказала след Нова година, но не знам. Лошото е, че не искам - въпреки че вероятно това изказване е осъдително и безразсъдно в очите на непушачите.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.