- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Резултати от тютюнопушенето...
Auuuuuuuuu da 6te sunuvamko6mari!Kfo ne brotalno bate tfa e otvratitelno napraveno!UJAS!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Пфф най гадното в цялата история с пушенето е че 80 процента от пушачите незнаят последствията от пушенето!
И днеска като им казвам че като пушип могат да ти ампутират крака заклетите пушачи ми се смеят на "измишльотините"
Е за тва простоо нямам думииии..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Абе напоследък колко кампании и колко инфо дават...много! Но въпреки това пушачите си пушат и им дреме на г**т, въпреки че знаят много добре какви могат да бъдат последствията. Това какво говори...че пушенето се отказва е голяма крастаи се отказва супер трудно!
Бравос все пак на тези, които са успели.![]()
![]()
Само една ще кажа!
Пушачи = Глупаци!!!
Ще го разберете един ден но ще е късно! Това с "живота е един" и "така ми харесва" повярвайте ми няма да го мислите много дълго! Както и да е....
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mtaka...az pu6eH ot sedmi klas...sega sym 9ti i da si priznaq 4estno zapo4nah zaradi 'gyzariqta'-be6e me strah da sym razli4na, da sym 'typa', da me othvyrlqt, kakto predpolagam e stanalo s mnogo ot vas i ne se sramuvam ili tam kvoto i da e da si priznaqoba4e sega sled 2-3godini za 6tastie preosmislih mnogo ne6ta...i kato se zamislq kolko mnogo deca po sveta se borqt za glytka jivot, kolko mnogo deca nqma kakvo da qdat, kak roditelite se 4udqt otkyde podqvolite da vzemat pari za da kupqt lekarstvo na deteto si, koeto ugasva s vseki izminal den, a nie glezenite de4ica daite da se pravim na mnogo golemi nali
a tyi kato i az ne sym dobre sys zdraveto re6ih 4e 6te e nai-dobre da ne pu6a
nikoga ve4e
Ne pu6a ve4e 1 mesec i da vi kaja se 4uvstvam mnogo dobre...znam 4e 6te sym mnogo blagodarna na sebe si edin den za tova koeto napravih
![]()
Аз лично пуша вече от 3 години,сега от 6 месеца ги увеличих доста,по 3 кутии на ден,няма да се панирам,ако раэбера,че имам рак...Но не мисля да ги спирам!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Eeee, macka, ti si se ulqla!Първоначално написано от VAMP_GIRL
![]()
Zemi gi namali... Az ot dve godini piu6a
i sa stignah do kutiq za dva dni i sum
stra6no dovolna! Ana tva tvoeto
me 6okira napravo!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
пфф..ужас..абе
аааааа щях да повърна..кръф не ме плаши,
нито гнуси ама човешки вътрешности съкс!
Разбира се, че трябва! Нека да не си говорим за 14Първоначално написано от Boot
годишните закоравели пушачи, нека си говорим за хора, които се водят за вече пораснали. Аз пуша и това ми доставя удволствие. Съсипващо здравето е, факт. Моя въпрос е: А какво не е? Факт е, че веднъж се живее....има къде къде по лоши неща от цигарите...След като пушенето доставя на някого удоволствие, а не е само от гъзария, и няма сериозни здравословни проблеми...да, трябва да се тровиш
Give me your best shot motherfucker!
НЕ ПУШЕТЕ
Абсолютно съгласна съм с това мнениеПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Ех, едно нещо каза и се едно нищо не каза...Първоначално написано от Momchence
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
абе според мен си каза доста неща.Първоначално написано от illy
![]()
Да не би да е умно да се тровиш ?![]()
Пушила съм 1 година и така не разбрах кое му е хубавото."Дърпаш" някъв дим и после го издишаш.Глупости....
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
мамка му ... обядвах да ти се незнае...Първоначално написано от MyCuHkA
egati zabavnata snimka...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Аз не се мисля за глупачка, определено- не..Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Все ки избира дали да пуши или да не пуши.. И аз като малка разправях как никога няма да пуша, уви карам вече трета година...
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
К'во ги пушите тез цигари ве. Какво по-хубаво от тва да бохнеш една мара. А между другото някъде бях чел, че една цигара Виктори (някакво си) е по-вредно от един ДЖОЙНТ
![]()
Да бе малко са се изсилили плюс това мн зависи от човека има хора на по 90 години дето си пушат а дробовете са им като нови.Първоначално написано от MyCuHkA
Ок ще се аргументирам кратко за твърдението че пушачите малко или много са глупаци като се защитават
Кат каеш на един пушач че е глупав и че е вредно първата реплика е "рано или късно сички ще умрем, тебе може утре да те блъсне кола" да така е...но истината в случая е че ако умреш ще си голям късметлия и то ако те блъсне кола най вече.. нищо работа за 5 минути...но не ти пушача мяма да умреш, ще се разболееш (не се смей!!)...каквото пушиш сега е кървава попара за после...сега ти няма нищо...след 20 години пак няма да ти има нищо..ако си късметлия може до края на живота нищо да ти няма нищо причинено от цигари...но колко ще случат на късмета?? Ще се разболеете...бъдете сигурни...ще ви е гадно...много гадно ще се мъчите буквално в отровеното си тяло, ще се мъчие до последно! Ще си блъскате главата в стената и ще се чудите защо се пушили на младини...сега никой не може нито да го усазнае нито да си даде сметка.....но ако сте умни ще стигнете сами до правилния извод...живота продължава и след като станеш на 30...докато някой са още жизнени и подмладени вие ще сте пълната противопложност....сега ви е яко..за сметка на бъдещето..ах каква глупава дума..бъдеще кой ли мисли за него...за един пушач гъзар непукист и не знам кфи още качества и гордости е срамно да мисли за бъдещето...помнете ми думите ако ви блъсне кола ще сте късметлииНикой в нищо не убеждавам..пушете си аз нямам проблем стига да не ми се издиша в лицето и да не съм на задимено...просто ще е хубаво някой да се замисли и да каже дали случайно някъде не съм прав отколкото да се защитава с глупави аргументи...мисля че всеки е наясно с последствията от тютюнопушеното и продължават да пушат..именно за това твърдя че пушачите са глупаци...тфа че ви е готино не е нито управдание нито обяснение нито нищо ... това е моментен факт...поради същия тоя факт не съм и пробвал сериозно..защото знам че ще ми хареса...не мога да ви разбера...не съм враждебно настроен но просто не мога да ви разбера сериозно...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!