Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
sineoka_kukla..щото има як характер и е секси!
hahaaha
i ti mnogo me kefi6, sexyyy!!! Mnogo gotini suveti dava6 i e priqtno da 4atq s teb...
mmm Tedka Medka su6to e super qka, mnogo dobri4ka i vesela i vinagi 6ti pomogne, kogato ima6 nujda
Miloto Girl-4e e su6to mn dobra i tolerantna, vupreki 4eee vednuj dosta me be6e ubidila bez da ima koi znae kakva pri4ina...
Az Sum Bulgar4e....hmmm nqma kakvo da govorim TOI E NOMER ednooo!!! Mnogo qk harakter, mnogo mil i vinagi e super vesel
MACHOKA - ei sladur!!! Ujasno ti se vuzhi6tavam, misli6 mnogo zrqlo za vuzrasta si, mnogo otgovorno i redovno moderira6 mneniqta!!! 4uvstvam ogromen RESPEKT!!! Mnogo puti si mi pomagal i si me razveselqval {}{}{}{}
sherry, rosskata, LP_girl_14, Gangsta Girl - nqma kakvo da kaja za vas (6toto ne sme si pisali LS) ama naistina redosno davate 4udesni mneniq i vinagi pomagate...

slim_shady_lady - mmmi kfo da kaja, mn e dobri4ka, mnogo mi pomaga i redovno mi vduhva doza optimizum,nasur4ava me i me okurajava (ve4e kolko puti) iii mnogo me razveselqva {}{}{}
Momchence - ti naistina moje6 da misli6 trezvo i kefiiiii6
Ruff Ryder - mn rqdko vliza6 v foruma MNOGO SI TE OBI4KAM i znam 4e go znae6 :P
zasega teq sa...ima o6te mnogo no ne se se6tam ako po-kusno se setq - 6te dobavq...

aaa i ^^kotenceto^^ i vra4ka i LiNkiN4eTo sa mn gotini
chupakabra su6to e mnogo qka 6toto vinagi kazva tova koeto misli i ne mislq 4e izbiva kompleksi i ne e nikva poziorka!!!