.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от svetla_88
    и какво точно чуствате като свършвате?
    аз до сега не ми се е случвало.може би защото съм съвсем в началото на половия си живот не знам
    мускулите ти се свиват ли и аз нз точно...имаш чувството,че си изтръпнала...абе мн е яко не може да се обясни...
    А относно темата-при вторият път,който правих секс свъриших 3 пъти.Общо 4 пъти съм изпитвала оргазъм...понеже си падам нимфоманка и след час-час и половина-два свършвам(но дори и да не свърша,както всяко едно момиче,изпитвам удоволствие)... но правене на секс повече от 2 часа започва да се усеща болка(и при мъжа,и при жената) на половите органи.
    Принцът целунал жабата и тя се превърнала в принцеса....с кайма и яйце...

ami az sam svar6vala dosta pati mnogo rqdko ne sam svar6vala.......ama to ot4asti si zavisi i ot partniora ne moje mom4eto koeto e s teb da si misli samo za negovoto izprazvane a trqbva da misli i kak da dostavi udovolstvie i na damata do nego.....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

macka
    Guest
    klitorno - mnogo puti, vaginalno - 4-5 puti

Guest
    da vidim za 5 meseca ve4e ... si svur6vam vseki put dori i purviq ...

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Свършвам по 100 пъти за една минута!!!
    Ехее... олимпиец
    Сега по темата: от около половин година водя полов живот и има само 2-3 пъти да съм симулирала. Иначе си свършам винаги за около 40-50 мин.

emi..4esno da vi kaja vinagi si svar6vam...nz dalie zaradi partnjora ili prosto za6toto si mi e got..nqmam predstava....tva stava za okolo 20- maximum 30 min:P
    There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!

Фен
    Град
    sofia
    imam priqtel ot 6meseca i otkakto vodim polov jivot sum svurshvala vseki put,no spored men tova zavisi mnogo ot maja dali 6te uspee da ti dostavi neobhodimata doza udovolstvie da te dokara do extaz,a kolko vreme mi trqbva da svursha e mnogo otnositelno.ponqkoga pove4e ponqkoga po malko...zavisi

Guest
    а колко пъти сте свършвали момичета най-много? мойта веднъж ми каза че 3 пъти е свършила, а аз разбрах само 1-я

Супер фен
    Град
    sofia
    po4ti vinagi

Обожавам секса и винаги подбирам партньорите си и по това как ебът - свършвам винаги а понякога по 3-4 пъти .

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Случвало се е след 3-4 часа секс,трудна работа,бая трябва да се озори момчето.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    там
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Аз 2 пъти...
    хаха - nick-а ти е sextreme, а си стигала до оргазъм 2 пъти

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Никое от момичетата не свършва в рамките на 40 мин тфа е истината ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    София
    ми за 3 години точно 1 път ...както някой каза оба4е не значи,че не изпитвам удоволствие

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami svur6vala sum 2-puti(samo )
    a vie mom4eta???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си