.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    муаххахахахахах
    тва ме разцепи на две напрао
    сега ще прочета темата против рапа

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Хаххаха замярат се с черепи...
    Хаххахахахаха
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Остави го, разбирам го, все пак не е лесно да си метъл, навсякъде те тъпчат. Мизерно съществувание .
    a vii 4algarite da ne pikaete olio ve.mizerno sa6testvuvane 6te vodi6 ti kat azis sa prasne ot silikon v zadnika...i togaa 6te ima "kak voniiii..."a sega e va6 red! dovar6i pripeva
    singing don't worry 'cause every little thing's gonna be allright

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Абе ти изтреще бе, не разбра ли изобщо къв е смисъла на темата ?
    Ми не аз съм тъп и не разбирам, а ти си много умна и разбираш от всичко
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Радвам се, че разбираш, че метала не е рок, а негово произходно. Но гхо каза някакси... Деа знам! Се едно и за рока говори, защото и те са с дулги коси, и те дрънят на китарите, и те извиват гласове, и при тях се пеят понякога неща, които са страшни. Но ще приема, че не е така.

По същество, не съм метълка, но не съм и съгласна с теб! Просто текстовете са по-дълбоки и не са за всички и затова не всички ги разбират. За красотата на изпълнителите имам да кажа 2 неща: човек не трябва да е красив, за да е хубав, а и не смятам, че трябва да се глобализират така нещата. А и не съм на мнение, че извиването е гадно, даже ми харесва...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    ПОнякога се чудя как може да има хора без чувство за хумор... За всички, които загряват по- бавно-- Темата е майтап бе, хора, а вие се връзвате като истински шаранчета.

Поздрави на автора на темата Пак изби рибата...

..
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...

Re: Против метала (осем довода против тая помия 2)!!!

13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
    2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
    Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
    .: machoka :.
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Super tema! Bravo! Mnogo orgianalno i interesno!

Sega komentar:

1. Ne e vqrno...
    2. I tva...
    3. Tva su6to...
    4. Cuk! I tva ne e...
    5, 6, 7, 8. Kakto i teq...

________ Li4i si koy ne e slu6al Metul_________

Momchence, evalarka! Tva se edno az sum go izmislqla (:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    А МАЧОКА АКО ПАК МИ ИЗТРИЕ ЦЯЛОТО МНЕНИЕ ШЕ ИЗВИКАМ ЦЯЛАТА РОДА НА АЗИС И ОНЯ ТЪП ЛЮБО ДА ГО ИЗРЕДЯТ АНАЛНО
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Остави го, разбирам го, все пак не е лесно да си метъл, навсякъде те тъпчат. Мизерно съществувание .
    spored men teb te tup4at na vsiakude...za tva se guzari6 po forumite

ia pro4eti podpisa mi (DA IMA NE6TO PODTISKA6TO V NEGO?DAMO DA TI KAJA 4E TVA E PRIPEV OT METAL PESEN!!)
    iasna si mi

INA4E SUPER MNENIA IMA TUKA (mom4ence SyLZaTa chupacabra i si4ki ostanali pi4ove i pi4ki ...)!!!

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Стеснителната, ne moa sfana de sa buta6 m/u 6amarite kat hal haber si nema6 ot metal koilko metal grupi znae6 we hubavice..?? i kolko stila metal si slu6ala..??:]

Голям фен
    Град
    София
    ХАХАХХА който не усеща тънкия хумор в ситуацията сам си е виновен хахах
    Така е хора ще си измрем от собствените глупости :P
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    хаха, интересни причини
    А иначе сигурно им се кефим, защото и те са изроди като нас, ние сме по-грозни от останлаите, следователно сме по-нишши от другите, следвателно имаме причина да се депресираме, като се депресираме или слушаме тъжнни песни/текстове или избесянваме и насъбираме яко гняв и следователно крещим /заместител на войнствен вик от сорта на "Ураааа!!!!!!!"/
    Май, ако погледнем отстрани този стил е така. Ма мен не ми пука какво или как го правят другите. За мен си ме кефи музиката и си я слушам, така както слушам и други стилове.
    Това всеки сам избира какво да слуша. Важното е да не кара другите да слушат същото, като него. Това е нещо като агитация и ала-бала, ядосва хората, възникват спорове и др. такива
    Don't hate me, I'm just blind.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni

искаш да ми кажеш,че тя е грозна?
    че момчетата с които пее са грозни?
    ей бейбе..опсъзнай се..!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    това Метъл е много обширно понятие. Тя говори за мъжете металисти Или са грозни кат смъртта, или са обратни
    А това за плагиятството от рока само не съм съгласен. Правилно, нищо не може да замести истинският рок, аз съм страшен фен, но според мен метъла е тъмната страна на рока. Както поп-а е разлигавената страна

Хм...всъщонст като се замисля, абсолютно всички по-нови песни /близките 10-15 години/ са свързани с някакви проблеми. Било то любовни или нещо друго свързано с живота. Преди се мислише само за забавление. Никаква любов и проблеми, защото важното е да си прекарваш добре. Е, естествено главната цел на песните е да си разкриеш душата, а в повечето случай това разкриване става или когато си адски щастлив, или когато си яко здухан.

Независимо тъжна или весела, музиката ни радва винаги! Хармонията ни успокоява организма.
    Don't hate me, I'm just blind.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    4akay malko, sa si govorim za Metul, ne za Evanescence!
    Ina4e istinskite gothic macki sa neveroqtno krasivi, nqma kvo da si govorim!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Evanescence кфо е?

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Що не вземеш ти да млънкнеш най- накрая? Вече и мене
    почна да ме дразниш с плиткоумните си изказвания. Някога чувала ли си за думата "толерантност". Може да си чувала, но със сигурност не знаеш какво означава. Обясни ми защо си толкова мозъчно плоска? Някой кара ли те да слушаш метъл? Не мисля, не слушай, но плюейки по стил на който много хора са привърженици, не само се опитваш да подклаждаш спорове и интриги, ами и за пореден път доказваш колко струваш. Ясно ни стана на всички, че си тъпа като средновековна секира, и че не харесваш метъла. Никой не те кара и да го уважаваш, но просто млъкни подяволите. Не е нужно да пуснеш още 20 тееми в тоя стил, никой не остана недоразбрал за твойто мнение. Аре отивай да си слушаш чалгията и не се занимавай с неща, които са далече от нивото ти.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Що не вземеш ти да млънкнеш най- накрая? Вече и мене
    почна да ме дразниш с плиткоумните си изказвания. Някога чувала ли си за думата "толерантност". Може да си чувала, но със сигурност не знаеш какво означава. Обясни ми защо си толкова мозъчно плоска? Някой кара ли те да слушаш метъл? Не мисля, не слушай, но плюейки по стил на който много хора са привърженици, не само се опитваш да подклаждаш спорове и интриги, ами и за пореден път доказваш колко струваш. Ясно ни стана на всички, че си тъпа като средновековна секира, и че не харесваш метъла. Никой не те кара и да го уважаваш, но просто млъкни подяволите. Не е нужно да пуснеш още 20 тееми в тоя стил, никой не остана недоразбрал за твойто мнение. Аре отивай да си слушаш чалгията и не се занимавай с неща, които са далече от нивото ти.
    подкрепям те миличка!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Тъпа овца...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен
    Леле...и Ебънесънс набъркахте...хайде сега да поговорим и за Честър, като сме почнали темата за метъла.
    А Евънесънс е комерсиална група. Това е. КОмерсиалните групи обикновено нямат стил, защото го изкелефенчват.

И повечето хора тук са злета. Защото обсъждат външния вид на метълките(макар че не правят разлика между хардкор фенка, метълка и готка), а думата "метъл" се отнася към музикалните предпочитания на даден индивид. И външния вид може да варира, както му е кеф на човек.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Леле...и Ебънесънс набъркахте...хайде сега да поговорим и за Честър, като сме почнали темата за метъла.
    А Евънесънс е комерсиална група. Това е. КОмерсиалните групи обикновено нямат стил, защото го изкелефенчват.
    ти пък кво искаш от Честър ся

Повече от фен
    Град
    Sofia

С тази тема не искам да се карам с никой, а просто искам да ви покажа, че метала не е много качествена музика, и искам да чуя вашено мнение по въпроса.

Очаквам да се апази добрият тон, и да бъде отговаряно по културен начин, без заяждане и по възможност - по-изчерпателно.

1. Текстовете на пестие в метала са на ниво идиотизъм. Пее се за некви замъци,черни рози бели птици и куршуми..

2. Темите, засегнати от текстовете са едни и същи -смърт и депресия - трето положение няма! Защо само с това се изчерпват? Защо не пеят за по-възвишени неща???

3. Начинът на пеене: тези извивки на гласа направо дразнят ухото. Като почната да ми грачат и не се разбира една дума.

4. Аранжиментите са повече от аматьорски - само жица и друго нема.

5. Всички мелодии в метала са изплагиатствани - правата не са откупени, а са буквално откраднати (от рока ) !!!

6. Външен вид: няма да се занимавам с дрехите им, които нямат един цвят. Ще коментирам това, че всички до един ходят с бял грим, поставен по доста нехармоничния начин. А за капак на всичко - са грозни !!! Сякаш първото и най-важно нещо за една метал е да има голям нос и неестествено криво лице! Защо изобщо е този култ към изрудията???

7. Видео-клиповете: освен да снимат как некви се замерват с черепи друго няма. Това се парви с цел отвличане вниманието на зрителя - така човек забравя да мисли за песента, а се заглежда по безумието на някой психично болен, и качеството на музиката остава на заден план.

8. Интелекта на певците: няма кво да коментирам, само ги погледнете и се сещате че от това човек не става, клатат си дългите коси и дерат и трошат китари това не мисля, че е нормално поведение .
    Хм...има нещо вярно в това, ама мисля, че е малко пресилено. Доста от доводите, които си разгледала са верни де...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Evanescence кфо е?
    pop
    chudno zashto polovinata hora, koito pishat v taq tema ne mogat da shvanat tunkata ironiq. omg ...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

не съм чел другите отговори но на съществото написало тази тема ще кажа че от Метъл до метЪл и мЕтъл...има голяаама разлика...също така беше казала че китаристи,барабанисти..бил аматъорски..хм..непомня коя група беше(защото отдавна не съм слушал метъл) но един приятел ме беше зарибил със една нейна песен най вече с това че ударите на барабаните в минута са изключително много...нещо почти невъзможно да бъде направено..(немога да кажа с точност) така че недей да приказваш как се оперира тъпизъм ами се осъзнай и не се излагай ....
    между другото да псуваш метъла е много общо понятие...все едно да псуваш зеленчуците.... :P
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си