- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Против метала (осем довода против тая помия 2)!!!
муаххахахахахах
тва ме разцепи на две напрао![]()
![]()
![]()
сега ще прочета темата против рапа![]()
Хаххаха замярат се с черепи...
Хаххахахахаха![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
a vii 4algarite da ne pikaete olio ve.mizerno sa6testvuvane 6te vodi6 ti kat azis sa prasne ot silikon v zadnika...i togaa 6te ima "kak voniiii..."a sega e va6 red! dovar6i pripevaОстави го, разбирам го, все пак не е лесно да си метъл, навсякъде те тъпчат. Мизерно съществувание .![]()
singing don't worry 'cause every little thing's gonna be allright
Ми не аз съм тъп и не разбирам, а ти си много умна и разбираш от всичкоПървоначално написано от Стеснителната
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Радвам се, че разбираш, че метала не е рок, а негово произходно. Но гхо каза някакси... Деа знам! Се едно и за рока говори, защото и те са с дулги коси, и те дрънят на китарите, и те извиват гласове, и при тях се пеят понякога неща, които са страшни. Но ще приема, че не е така.
По същество, не съм метълка, но не съм и съгласна с теб! Просто текстовете са по-дълбоки и не са за всички и затова не всички ги разбират. За красотата на изпълнителите имам да кажа 2 неща: човек не трябва да е красив, за да е хубав, а и не смятам, че трябва да се глобализират така нещата. А и не съм на мнение, че извиването е гадно, даже ми харесва...
![]()
ПОнякога се чудя как може да има хора без чувство за хумор... За всички, които загряват по- бавно-- Темата е майтап бе, хора, а вие се връзвате като истински шаранчета.
![]()
![]()
Поздрави на автора на тематаПак изби рибата...
..
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение..: machoka :.2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Super tema! Bravo! Mnogo orgianalno i interesno!
Sega komentar:
1.Ne e vqrno...
2.I tva...
3.Tva su6to...
4.Cuk! I tva ne e...
5, 6, 7, 8.Kakto i teq...
________ Li4i si koy ne e slu6al Metul_________
Momchence, evalarka! Tva se edno az sum go izmislqla (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
А МАЧОКА АКО ПАК МИ ИЗТРИЕ ЦЯЛОТО МНЕНИЕ ШЕ ИЗВИКАМ ЦЯЛАТА РОДА НА АЗИС И ОНЯ ТЪП ЛЮБО ДА ГО ИЗРЕДЯТ АНАЛНО
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
spored men teb te tup4at na vsiakude...za tva se guzari6 po forumiteПървоначално написано от Стеснителната
![]()
![]()
ia pro4eti podpisa mi (DA IMA NE6TO PODTISKA6TO V NEGO?DAMO DA TI KAJA 4E TVA E PRIPEV OT METAL PESEN!!)
iasna si mi
INA4E SUPER MNENIA IMA TUKA (mom4ence SyLZaTa chupacabrai si4ki ostanali pi4ove i pi4ki ...)!!!
Стеснителната, ne moa sfana de sa buta6 m/u 6amarite kat hal haber si nema6 ot metalkoilko metal grupi znae6 we hubavice..?? i kolko stila metal si slu6ala..??:]
ХАХАХХА който не усеща тънкия хумор в ситуацията сам си е виновен хахах
Така е хора ще си измрем от собствените глупости :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
хаха, интересни причини
А иначе сигурно им се кефим, защото и те са изроди като нас, ние сме по-грозни от останлаите, следователно сме по-нишши от другите, следвателно имаме причина да се депресираме, като се депресираме или слушаме тъжнни песни/текстове или избесянваме и насъбираме яко гняв и следователно крещим /заместител на войнствен вик от сорта на "Ураааа!!!!!!!"/
Май, ако погледнем отстрани този стил е така. Ма мен не ми пука какво или как го правят другите. За мен си ме кефи музиката и си я слушам, така както слушам и други стилове.
Това всеки сам избира какво да слуша. Важното е да не кара другите да слушат същото, като него. Това е нещо като агитация и ала-бала, ядосва хората, възникват спорове и др. такива![]()
Don't hate me, I'm just blind.
искаш да ми кажеш,че тя е грозна?
че момчетата с които пее са грозни?
ей бейбе..опсъзнай се..!
това Метъл е много обширно понятие. Тя говори за мъжете металистиИли са грозни кат смъртта, или са обратни
![]()
А това за плагиятството от рока само не съм съгласен. Правилно, нищо не може да замести истинският рок, аз съм страшен фен, но според мен метъла е тъмната страна на рока. Както поп-а е разлигавената страна![]()
Хм...всъщонст като се замисля, абсолютно всички по-нови песни /близките 10-15 години/ са свързани с някакви проблеми. Било то любовни или нещо друго свързано с живота. Преди се мислише само за забавление. Никаква любов и проблеми, защото важното е да си прекарваш добре. Е, естествено главната цел на песните е да си разкриеш душата, а в повечето случай това разкриване става или когато си адски щастлив, или когато си яко здухан.
Независимо тъжна или весела, музиката ни радва винаги! Хармонията ни успокоява организма.
Don't hate me, I'm just blind.
4akay malko, sa si govorim za Metul, ne za Evanescence!
Ina4e istinskite gothic macki sa neveroqtno krasivi, nqma kvo da si govorim!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Evanescence кфо е?Първоначално написано от Sinister_Doll
Що не вземеш ти да млънкнеш най- накрая? Вече и мене
почна да ме дразниш с плиткоумните си изказвания. Някога чувала ли си за думата "толерантност". Може да си чувала, но със сигурност не знаеш какво означава. Обясни ми защо си толкова мозъчно плоска? Някой кара ли те да слушаш метъл? Не мисля, не слушай, но плюейки по стил на който много хора са привърженици, не само се опитваш да подклаждаш спорове и интриги, ами и за пореден път доказваш колко струваш. Ясно ни стана на всички, че си тъпа като средновековна секира, и че не харесваш метъла. Никой не те кара и да го уважаваш, но просто млъкни подяволите. Не е нужно да пуснеш още 20 тееми в тоя стил, никой не остана недоразбрал за твойто мнение. Аре отивай да си слушаш чалгията и не се занимавай с неща, които са далече от нивото ти.
Give me your best shot motherfucker!
подкрепям те миличка!Първоначално написано от fire_of_satan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпа овца...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Леле...и Ебънесънс набъркахте...хайде сега да поговорим и за Честър, като сме почнали темата за метъла.
А Евънесънс е комерсиална група. Това е. КОмерсиалните групи обикновено нямат стил, защото го изкелефенчват.
И повечето хора тук са злета. Защото обсъждат външния вид на метълките(макар че не правят разлика между хардкор фенка, метълка и готка), а думата "метъл" се отнася към музикалните предпочитания на даден индивид. И външния вид може да варира, както му е кеф на човек.
ти пък кво искаш от Честър сяПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Хм...има нещо вярно в това, ама мисля, че е малко пресилено. Доста от доводите, които си разгледала са верни де...Първоначално написано от Стеснителната
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
popПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
chudno zashto polovinata hora, koito pishat v taq tema ne mogat da shvanat tunkata ironiq. omg ...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не съм чел другите отговори но на съществото написало тази тема ще кажа че от Метъл до метЪл и мЕтъл...има голяаама разлика...също така беше казала че китаристи,барабанисти..бил аматъорски..хм..непомня коя група беше(защото отдавна не съм слушал метъл) но един приятел ме беше зарибил със една нейна песен най вече с това че ударите на барабаните в минута са изключително много...нещо почти невъзможно да бъде направено..(немога да кажа с точност) така че недей да приказваш как се оперира тъпизъм ами се осъзнай и не се излагай....
между другото да псуваш метъла е много общо понятие...все едно да псуваш зеленчуците.... :P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд