- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Против метала (осем довода против тая помия 2)!!!
6о не се гръмнете!!! Метала е е*аси 6ибаната музика.... мега тъпа и дразне6та.... тряаа карам с над 110км в час за да я слу6ам поне няколко минути![]()
добре...да кажем че си прав...
Я ми отговори на един въпрос.Представи си че отиваш у някой твой приятел който от мн. години прави татуировки и ще ти прави и на тебе,и те пита каква музика искаш докато те дупча със широката "четка"
ти какво ще кажеш рап?чалга?класика?...метъла е музика на която да издивееш...а в другия си вариант...в такъв момент като този по-горе..някоя хардкор песничка ще ти се отрази мн. добре гаранция!![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
така е...Първоначално написано от Sinister_Doll
а тедка-медка, ейми наистина е грозна
Tyler D. МЕТЪЛИ МАМКА МУ, НЕ МЕТЪЛИСТИ. да не говорим, че има някой метъли, които са невероятно хубави. ама ти толкова си и отваряш очите за тях. щото завиждаш, че не можеш да се мериш с тях.
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ХА!Глупости на търкалета!Хеви метъла НИКОГА няма да ми се отрази добре!Тая музика не я понасям и не искам да я понасям!В такава ситуация бих избрала много други стилове, но НЕ и метъл....едниственото подобно на меъл, което слушам е evanescense и малко Nightwish, ама не знам те кви се водят...Първоначално написано от SkiT
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
e,ne razbiram za kvi po vazvi6eni ne6ta da peqtZa sini pra6ki li
Nqmam namerenie da se karam,ama ne sam saglasna,men taq muzika mn si me radva daje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Чакай малко..хеви метъл? Хеви метълът за мен е лиготийка...не че не го признавам, но ми се струва доста лекичък...а ти не го понасяш? Какво му има? Не се пее за гадни неща, например...Първоначално написано от SEXtreme
Първоначално написано от `Death`Whore`
и като послушаш 2 часа хеви метъл ше ти бръмне главата. чуй дъ кълт например... гаранция че след петата песен вече ще се молиш най-накрая да свърши
и не ми казвай, че не разбирам нищо, щото всички видове метъл слушам, като се почне от софт и се стигне до хардкор
![]()
Няма да кажа, че не разбираш. Ще кажа, че аз не разбирам.
tova che ne razbirash e dobre zashtoto vse pak si go priznavash a ne kato nqkoi drugi hora koito ne shvashtat nishto pod dumata "gotik"... ili vis4ko svyrzano s metyl-a ...Първоначално написано от `Death`Whore`
abre stesnitelna moq da te popitam kakva e kulturata na chalgarite?Gothic-a e neshto mnogo po-staro ot komers-a a i samiqt stil - zamycite i t.n. si ima svoqt smisal i svoqta krasota... a chalga-ta kakvo ima ? samo silikon & plastichni opreracii![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
яяяПървоначално написано от `Death`Whore`
шът
разбираш (:
exploitedteen
хахаха
да е![]()
Не знам, аз се кефя на Мейдън...по-точно на няколко техни песни. Надявам се да не кажете, че не са хеви, че това съвсем ще ми разбие детските мечти...
хихихихи
хеви са![]()
сори![]()
но мейдън са си класика...![]()
ама дъ кълт... олеле божкеее, уж им свикнах, ама пак избягвам да ги слушам, че...![]()
Сега ти видях подписа...любима песничка!
абе..да питам аз..Пантера какво са?
апф... убий ме, метъл са, но не знам точно къф![]()
![]()
ама иначе са ного яки (:
pantera ...Първоначално написано от `Death`Whore`
mqzat si mi na -> Heavy Metal
ama nemoga da kaja sys sigurnost kakvo svirqt ...
COWBOYS FROM HELL!!! <-pozdrav
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
Слушала съм една тяхна песен, а и са ми казвали, че не са съвсем лекички...това, че са от дъртите групи и името им звучи безобидно, не значи нищо...вижте на Каркас албумът от 88-ма, например...
В "The Metal Observer" ги орпеделят като хеви, след това като мелодик метъл, траш...странно.
abre k'va e razlikata m/u Neo i NEW metal ?Първоначално написано от exploitedteen
che KORN gi s4itat za osnovateli na new metyl-a![]()
Admin-Coki:
pitam zashtoto ne vdqvah razlikata mejdu new i neo ...Първоначално написано от exploitedteen
4e to neo-metyl-a to t'va bilo jivo komers mai e? ...
Admin-Coki:
абе щом стаа въпрос за мейдън ме кефи (: деба, фанатичка съмПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от FlowerinesS
Съгласен съм - къф е тоя култ към черното и като цяло към изродията?
... imam cherno mejdu prystite na krakata -shte doidesh li da mi pomognesh da go iztyrja s prava lopata?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Admin-Coki:
Белите лица са красиви. Аз мразя тъмна кожа! Циганите на сапун! И, всъщност, ти нямаш грам чувство за естестика, защото бяла кожа + черни дрехи е красиво. И на бяла кожа каквото и да сложиш, пак е красиво. Каквато и коса да имаш, е красиво. А на тъмна кожа е грозно и мангалско всичко!Първоначално написано от WILD__BOY
А ти си расистка!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Що бе?
Негрите ги бива само за джаз, хип-хоп и робство.
Мангалите за нищо не ги бива.
мдааа
негрите стаа за рап