.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    сладкия свят

Книга за грима

Аз искам да помоля в сайта да се сложи наръчник за грима който можеда се дръпне от тук http://store3.data.bg/sooma/Knizhki/

Ще е мн интересно за всички момичета.Моля да се осъществи тази моя идея Книгата е страшно интересна
    Да бях красивa като роза,сред твоите цветя,бих дните ти дарилa с вълшебна красота ! щом искаш роза ще ти дам!Вземи сърцето мое да разцъфнеш там.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    какъв е смисъла да се слага тук,като който го интересува ще си я дръпне от линка,дето си дала?!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Пловдив
    Ако е хубаво,смятам че е добра идея,пък и много повеч бих се навила да правя квито и да е неща онлайн,а не да тръгна да дърпам...ще ми е адски досадно!!!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Ъм какъв е смисъла?! Повечето /ако не и всички/ статии в сайта са добавени по желание и съгласие на автора или са писани специално за сайта... няма смисъл да го сложат, то не е задължително да се дръпне - може да се гледа и онлайн това
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    какъв е смисъла да се слага тук,като който го интересува ще си я дръпне от линка,дето си дала?!
    Хахаха....май нЯма смисъл
    Мисли глобално, действай локално!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си