- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е най смешният виц който сте чували???
Еми давайтегледам и се смея :P
Как Батман кара Робин да влезе в колата?
- Робин, влез в колата.
СМЕЙТЕ СЕ, че ше го кажа пак...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Edna macka kat mi go razpravq6e ne moje6e da si poeme duh ot smqh i taka se razligavihme, 4e kat 4uh kraq sum se turkalqla po zemqta ot smqh i ne mojah da spra okolo 15 min!Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Seriozno! (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
странно...и аз така!!!!ебаси тъпия виц, па всички му се кефат))
Admin-Coki:
da weПървоначално написано от SEXtreme
tap?!ti 4uva6 li seeee?!
tfa e nai-qkiq vic5 4asa sam se hilila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnou me kefi
е, кво му е умното???хаха...
Admin-Coki:
Имам един френд, който е способен всяко нещо да го направи във велик виц!![]()
От къде да започна ?!?![]()
![]()
Е... Тоя виц ми е ясен. Аз го знам по друг начин, мно със същия номер:
Един кон влязъл в един бар и попитал:
-Имате ли съчки?
И после питаш "Хареса ли ви вица?". Ако кажат "Не", казваш, че не са го разбрали и го казваш пак. Ако кажат "Да", казваш, че явно много им е харесал и го казваш пак. Ако замълчат, като при "Не". Общо зето тоя виц след 30 мин питане и разказване се попиках от смях...![]()
![]()
![]()
Обява: Добре изглеждащ болт търси запознанство с изящна гайка. Може и с няколко - дължината позволява!
- Какво ядеш?
- Ей тъй пък на...
- Това пък какъв отговор е?
- Ами спестявам разговор... Ти ме питаш "какво ядеш", аз ще ти кажа "кюфтета", ти ще питаш "хубави ли са", аз ще кажа "да", ти ще кажеш "дай едно", аз ще отговоря "няма", ти ще попиташ "защо?" и ще ти кажа - ей тъй пък на...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az go znam po drug nachin..Първоначално написано от XtazZy*again
Edin kon vlqzyl v bar i popital:
-I k'vo kat' sym kon ?
![]()
na tozi "vic" sym se smqla 30 min gagaga {:
хахахахаххахахахахахахаха ха о не..... хахахаха това колкото и пъти да го чуя ми става толкова смешно...хахахахахаха ...адския виц!!!Първоначално написано от DeSsi
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Какво е общото между свещениците и коледните елхи? - Топките им са само за украса
Два щърекла си летели. Единият свил надясно, а другият се казвал Гошко.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
Съжалявам, че не е само един:
->Защо брюнетките се гордеят с косата си?
-Защото отива на цвета на мустаците им.
->В един хладилник...стоят си два домата.Единият казва на другия:
-А, бе тука е много студено бе...
Другият вика:
-Аууу, говорещ домат!?!?!?
->Когато най-накрая завършила третата световна война и радиоактивните облаци се разнесли...към последния оцелял като по чудо човек се приближава маймуна, тупва го приятелски по рамото и казва:
-Е, какво хомосапиенс?...Ще започнем ли всичко отначало?....
->През девет реки в десетата, през девет планини в десетата, през девет страни в десетата имало едно време една ламя - добрата ламя Спаска. Събудила се тя една сутрин и си рекла:
-Бе, да се е*а в ламята. Що живея толкова далече?
-> В клиника за слаботелесни играят на криеница..
-Пу, за Пешо зад конеца
-Спукано гърне, тука сме трима..![]()
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
Otide v marmalad.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tam sa vsi4ki!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Na men lubimite sa mi vicovete na Kyci![]()
Два пениса вървяли през една гора,вървели,вървели видяли един вибратор и единият казал:
-Аааа,киборг!?![]()
ama az ne pitam ot kade moga da gi namerq , a koi ti e liubimiqПървоначално написано от dataworm
![]()
![]()
Edin pi4 iskal da se nadrusa kato kopele,i da hodi na diskotena.Oti6ul pri mestniq dilur i go pital
-Abe pi4 imam qko kinti,samo mi dai nai-dobroto
-Ami za 200 lv ti davam nai-dobrite gubi
I toi si vzel gubite i oti6ul v diskotekata,naql se kato jivotno.Po edno vreme stanal i trugnal da goni nqkuv tip,izlezli ot diskotekata ka4il se v edna kola i produljil da goni toq tip.Sprql v gorata,izleznal ot kolata i oti6al zad edin hrast(dosralo mu se na 4oveka)kleknal,sabul si ga6tite.Togava edin muj go potupal po ramoto i mu kazal:
-Abe pi4,ne v diskotekata!!!
vicut e mnoo qk,tva e the best,koito go razbere-super,koito ne go razbere-kohti za nego