- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- абе къде в София има магазини с готини плюшени играчки?!
абе къде в София има магазини с готини плюшени играчки?!Днеска се мотках да търся,ама намерих само 3 и в трите нищо не ми хареса![]()
Трябва ми магазинче,в което да има огромни плюшени играчки,защото една приятелка има рожден ден и сме решили 8-9 човека да и вземем нещо такова![]()
Давайте идейки :P
П.С - давайте не само имена на магазини,ами и адреси или поне някакъв ориентир![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
В Bon Jour мисля, че имаше големи плюшени играчки. Отиди там, ако вече не си проверила.![]()
А също и в магазин Марсел виж.
ама дай некви адреси,защото така имена нищо не ми говориПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
![]()
Бонжур знам само на Славейков![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абе като се разходиш още веднъж ще намериш хехех![]()
Има големички в подлеза на Орлов мост. Иначе, за големи, знам в Младост 1А (Мл. 5) на пътеките, има няколко големи магазинчета за плючки, а единият е великия!
Bonjur
и има магазини само за плюшки
Ако исакш има едно на трамвайната спирка преди Слафейков, на Графа, преди Раковски. Нз кой номер е, но там има адски много глупости...така де подаръци за пикли...опа така де момичета![]()
Don't hate me, I'm just blind.
На зала "Универсиада" има огромни играчки. Наскоро ги видях.
"bonjour","orange","art box" и магазин "марсел"-намила се на раковска
В Art Box има големи плюшки,много са готини!Провери там,ако вече не си ходила!
![]()
Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!
mi artbox,oringe ama tam sa doooosta skupi4ki,na spirkata na okrujna bolnica ima iaki...
Ами като тръгнеш от Саботаж към попа по Патриарха от страната на Саботаж малко след спирката на тролейте има един магазин за цветя и такива глупости. Там има просто невероятни играчки хахах миналата година даже май съм ти показвала мечока,дет секи път хоих да му се радвам хахахаАма и в Orange са еХтра
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.