.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

абе къде в София има магазини с готини плюшени играчки?!

абе къде в София има магазини с готини плюшени играчки?!Днеска се мотках да търся,ама намерих само 3 и в трите нищо не ми хареса
    Трябва ми магазинче,в което да има огромни плюшени играчки,защото една приятелка има рожден ден и сме решили 8-9 човека да и вземем нещо такова
    Давайте идейки :P
    П.С - давайте не само имена на магазини,ами и адреси или поне някакъв ориентир
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

В Bon Jour мисля, че имаше големи плюшени играчки. Отиди там, ако вече не си проверила.
    А също и в магазин Марсел виж.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    В Bon Jour мисля, че имаше големи плюшени играчки. Отиди там, ако вече не си проверила.
    А също и в магазин Марсел виж.
    ама дай некви адреси,защото така имена нищо не ми говори
    Бонжур знам само на Славейков
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

jhgwdjiq
    Guest
    Абе като се разходиш още веднъж ще намериш хехех

Guest
    Има големички в подлеза на Орлов мост. Иначе, за големи, знам в Младост 1А (Мл. 5) на пътеките, има няколко големи магазинчета за плючки, а единият е великия!

Bonjur
    и има магазини само за плюшки

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Ако исакш има едно на трамвайната спирка преди Слафейков, на Графа, преди Раковски. Нз кой номер е, но там има адски много глупости...така де подаръци за пикли...опа така де момичета
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest
    На зала "Универсиада" има огромни играчки. Наскоро ги видях.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    "bonjour","orange","art box" и магазин "марсел"-намила се на раковска

Град
    някъде тук :)
    В Art Box има големи плюшки,много са готини! Провери там,ако вече не си ходила!
    Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    mi artbox,oringe ama tam sa doooosta skupi4ki,na spirkata na okrujna bolnica ima iaki...

Ами като тръгнеш от Саботаж към попа по Патриарха от страната на Саботаж малко след спирката на тролейте има един магазин за цветя и такива глупости. Там има просто невероятни играчки хахах миналата година даже май съм ти показвала мечока,дет секи път хоих да му се радвам хахаха Ама и в Orange са еХтра
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си