.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Значи с приятеля ми правихме туй онуй на 23, сряда,беше ушен

Значи с приятеля ми правихме туй онуй на 23, сряда,беше ушен секс, но си имахме причина за притеснение, та купихме постинор дуо и тои го изпи час-два след това. Предния ден, 22, вторник му беше нещо като цикъл,а на следващия, 24, четвъртък, се оплака, че има кървене. Не е супер силно, но все пак го има, през няколко часа било, и все още й му продължава. Не е менструално кървене. Възможно ли е да е от постинора, и по-важното, има ли вероятност това да е признак за бременност?

Re: Значи с приятеля ми правихме туй онуй на 23, сряда,беше

sorry, ne sym 4ela wnimarelno.
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!

Re: Значи с приятеля ми правихме туй онуй на 23, сряда,беше

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи с приятеля ми правихме туй онуй на 23, сряда,беше ушен секс , но си имахме причина за притеснение, та купихме постинор дуо и тои го изпи час-два след това. Предния ден, 22, вторник му беше нещо като цикъл,а на следващия, 24, четвъртък, се оплака, че има кървене. Не е супер силно, но все пак го има, през няколко часа било, и все още му продължава. Не е менструално кървене. Възможно ли е да е от постинора, и по-важното, има ли вероятност това да е признак за бременност?
    I KVO DA VQRVAM LI SQ !
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Мега фен Аватара на machoka
    Темата е в разрез с т. 11 от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си