.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 210
    Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    А3 в началото като дойдохме да живеем тука имах проблеми със съседите си защото имаха бебе и ас го събуждах ама вече нищо не ми казват и си надувам на спокойствие музиката
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    мне,нямам,при4ината е,4е на6ия блок е нов-на около 4-5 години и хората са млади,няма дъртаци на по 60-70 години,които по цял ден спят.10 4аса ве4ерта съм надужала музиката до дупка и все о6те никой ни6то не ми е казвал.хората са на по 30-40 години мах и нямат ни6то против )))

DA i e napravo ujasno mnoo me nervat taka se 1 te ne sa bili na nashta vuzrast i ne sa slushali muzika
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Guest

Re: Музика-съседи

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе хора имате ли проблем със съседите ви че сте пускали много силно музика.На мен все идват да ми бучат...Не мога да слушам музика на спокойствие.Вие имате ли такива проблеми?
    Да понякога си надувам яко и оня чалгаря отгоре идва да ми прай проблеми.....
    Ми чи то вие метълите и вие сте чалгари ве!
    А па аз си няам проблеми,щот постоянно си ми е надуто и така.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    За щастие нямам този проблем
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Много рядко ми се карат съседи, но тва което ме нерви, е, че има някакви на горния етаж, които надуват чалга, и то точно, когато уча Имам една приятелка, която ми е разказвала, че нейните съседи се оплаквали, че се хилела твърде високо

Супер фен
    Да,идвали са няколко пъти да правят забележка

Повече от фен
    Не,живея в къща.Единствения съсед,който ми прави проблеми при силната музика е баща ми.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Ами купи си слушалки и надувай колкото искаш, никой не е длъжен да те слуша. Ами ако всички започнат да го правят? Какфония, хаос, джунгла. Все пак живеем в цивилизован свят, за такива "просташки изяви" в чужбина има мноооого приятни глоби и са си прави хората.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Moite sasedi nqmat ni6to protiv,no po edno vreme idvaha do nas da mi kazvat kva muzika da puskam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    При мен няма такива работи преди години имаше но сега и на обяд да е никой нищо не ми казва
    i az sym taka... ama veche daje ne mi puka koi kvo 6te kaje...

Guest
    Почти всеки ден имам проблеми с тях не само с тях с целия блок като надуя и те все идват да му бучат на вратата плащал сим 2 акта по 160лв заради тях но няма да спра те ще свикнат

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хаха от скоро съм в тоя блок и за ся нямам проблеми... въпреки че си надувам музика и посред нощите за щастие май съм случила на печени съседи
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    ми аз живея в къща с две семейства/едното е моето де /и онея горе ми тропат като надуя ама тогава аз земам една пръ4ка такава дълга и дебела и здрава и им тропам по тавана

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Над мен има бебе и ми е неудобно се пак , иначе никога не са ми казвали нищо за музиката дори и да е била мн силно пусната

Guest
    imam estestveno ma ti kakvo si im se vrazva6 da gi slu6a6 nqma da im obra6ta6 vnimanie

Фен
    Град
    Ботевград
    po princip az slu6am predimno rock i dosta 4esto nqkoi kom6ii mi pravqt zabelejki, no vinagi sa bez rezultat, daje kogato sam qdosan usilvam o6te pove4e

Повече от фен

Re: Музика-съседи

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе хора имате ли проблем със съседите ви че сте пускали много силно музика.На мен все идват да ми бучат...Не мога да слушам музика на спокойствие.Вие имате ли такива проблеми?
    mi ako jivee6 vav blok e normalno da ti vikat.az jiveq v ka6ta i do sega ne sam imala problemi
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Guest
    Ми не те сигурно си мислят, че постоянно ремонт се прави...Или пък апартаментът е нелегална кланница за животни...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Еми да,съседите имат някаква тъпа дъщеря,дет слуша някъв долен поп и като си надуя Cradle of Filth идва да ми се прави на важна...ама почна да ми се заяжда и баща й,та трябваше да се сдобия с добри слушалки.
    Сега сиурно се сърдят,като чуват майка ми като ме вика за нещо Ама да ги е яд-не знаят що е добра музика
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Е пЪ тия отдолу са страшни купонджии много са яки.Така че никъв проблем. :P

еми аз доста силно си слушам музика , но никой не ми казва нищо...даже като сме с френдчета у нас вс е до супка...ма те явно спят всички...

Град
    middle_of_nowhere
    Цитирай Първоначално написано от maraia
    еми аз доста силно си слушам музика , но никой не ми казва нищо...даже като сме с френдчета у нас вс е до супка...ма те явно спят всички...
    същата история.. : )
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Не съм имала проблеми. А и не надувам чак толкова музииката. Даже понякога се чудя, дали съседите въобщее я чуват.

Ще идва да ми цвърка и бой по каската да не съм надула уредбата в тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си