- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Музика-съседи
А3 в началото като дойдохме да живеем тука имах проблеми със съседите си защото имаха бебе и ас го събуждах ама вече нищо не ми казват и си надувам на спокойствие музиката
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
мне,нямам,при4ината е,4е на6ия блок е нов-на около 4-5 години и хората са млади,няма дъртаци на по 60-70 години,които по цял ден спят.10 4аса ве4ерта съм надужала музиката до дупка и все о6те никой ни6то не ми е казвал.хората са на по 30-40 години мах и нямат ни6то против)))
DA i e napravo ujasno mnoo me nervat taka se 1 te ne sa bili na nashta vuzrast i ne sa slushali muzika![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Ми чи то вие метълите и вие сте чалгари ве!Първоначално написано от TheNightRider
А па аз си няам проблеми,щот постоянно си ми е надуто и така.![]()
Много рядко ми се карат съседи, но тва което ме нерви, е, че има някакви на горния етаж, които надуват чалга, и то точно, когато учаИмам една приятелка, която ми е разказвала, че нейните съседи се оплаквали, че се хилела твърде високо
![]()
Да,идвали са няколко пъти да правят забележка
Не,живея в къща.Единствения съсед,който ми прави проблеми при силната музика е баща ми.
Ами купи си слушалки и надувай колкото искаш, никой не е длъжен да те слуша. Ами ако всички започнат да го правят? Какфония, хаос, джунгла. Все пак живеем в цивилизован свят, за такива "просташки изяви" в чужбина има мноооого приятни глоби и са си прави хората.
Moite sasedi nqmat ni6to protiv,no po edno vreme idvaha do nas da mi kazvat kva muzika da puskam![]()
i az sym taka... ama veche daje ne mi puka koi kvo 6te kaje...Първоначално написано от sexy_play_baby
![]()
Почти всеки ден имам проблеми с тях не само с тях с целия блок като надуя и те все идват да му бучат на вратата плащал сим 2 акта по 160лв заради тях но няма да спра те ще свикнат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми аз живея в къща с две семейства/едното е моето де/и онея горе ми тропат като надуя ама тогава аз земам една пръ4ка такава дълга и дебела и здрава и им тропам по тавана
![]()
Над мен има бебе и ми е неудобно се пак, иначе никога не са ми казвали нищо за музиката дори и да е била мн силно пусната
![]()
imam estestveno ma ti kakvo si im se vrazva6 da gi slu6a6 nqma da im obra6ta6 vnimanie
po princip az slu6am predimno rock i dosta 4esto nqkoi kom6ii mi pravqt zabelejki, no vinagi sa bez rezultat, daje kogato sam qdosan usilvam o6te pove4e
mi ako jivee6 vav blok e normalno da ti vikat.az jiveq v ka6ta i do sega ne sam imala problemiПървоначално написано от Анонимко
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Ми не те сигурно си мислят, че постоянно ремонт се прави...Или пък апартаментът е нелегална кланница за животни...
Еми да,съседите имат някаква тъпа дъщеря,дет слуша някъв долен поп и като си надуя Cradle of Filth идва да ми се прави на важна...ама почна да ми се заяжда и баща й,та трябваше да се сдобия с добри слушалки.
Сега сиурно се сърдят,като чуват майка ми като ме вика за нещоАма да ги е яд-не знаят що е добра музика
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Е пЪ тия отдолу са страшни купонджии много са яки.Така че никъв проблем. :P
еми аз доста силно си слушам музика , но никой не ми казва нищо...даже като сме с френдчета у нас вс е до супка...ма те явно спят всички...
същата история.. : )Първоначално написано от maraia
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI