- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Музика-съседи
А аз имам.Тея божии напасти идват да ми хлопат по вратата.Майка им та тея няма отърване от тях![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
moite susedi sa pensioneri pove4eto i sa gluhi4ki leko ..![]()
Ми със тея хорица отдолу нямам проблеми мн са печеникогато и колкото си искам силно слушам музика, обаче тея дето са до нас са на възраст вече и с тях гледам да се съобразявам. Да де единствено то 2 до 4 на обяд съм тиха и след тва не ме интересува .. Наще вече свикнаха преди и с тях имаше малки спорове относно музиката, ама вече всичко е ОК
![]()
ако не съм сама, първа писта да ми прави проблеми е майка ми![]()
всъщност като се замисля до сега съседите не са ми правили проблеми.. много разбрани хора са ...
а ако съм сама, надувам яко музиката, но пак никой не ме обезпокоява![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nem.ne mi puka ot takiva ne6ta.te sa stari moje bi ne 4uvat![]()
moq nevinnost i greh.....
Daje na men dosega nikoga ne sa mi pravili problem![]()
ми аз живея във циганската махала и проблеми тука със музиката никои
не прави ;]
Редовно у нас е ебати данданията , ноо абсолютно никой нищо не ми казва . То в моята кооперациика живеят малко хора .... и те всичките са общо взето свестни .... едните пият по 1 шише ракия на вечер ... над мене има няква мутра дет го е спек от куките и така .... И на всичкото отгоре с/щу моя блок строят блок и сега лятото като си отворя прозореца и те слушат музика и си мисля ,че са доволни.
Само един път полицията дойде на един мой рожден ден ,нооо само ми казаха да намаля и тва беше.Просто тогава си го заслужавах ,защото бях сабрал 1 киловат музика у нас и стана чудница![]()
винаги имам проблем с саседката но винаги има начин да го разреша
zapo4nete da se sastezavate
2 т. системно.
imam i pri tva mi puskat 4alga za tva naduvam vendetta ili cradle of filth i te spirat muzikata ili tro6a prozorci![]()
mi ne nqmala sum naduvam si metal4eto i se kefq samo 4e maika mi izdivqva
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ооооо да имам !! и то големи съседите постоянно викат и на мен и на наще им казват ама кво ми пука вече не ми прави впечатление слушам си музиката и не ми пука
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Еми аз пьк какво да напрвя като някой пьт ми крякат.Дай сега заради тях да не слушам музика и да бьде гробна тишина,ама не!Има един дядка от долния етаж който постоянно прави някви фасони не само на мене,а и на другите хора.Но аз си усилвам музиката до дьно и ми е кеф и не ми пука за тях![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Аз никога съм нямал проблем със съседите си. Може би защото са разбрани, а и аз гледам да не нарушавам правото им на спокоиствие и когато искам да слушам музика силно си слагам слушалки.
11 tochka deaktiven profil.
az spec postoqnno naduvam muzikata oba4e sasedite ne smeqt ni6ti4ko da kajatne se oplakvat :PPP
Моите съседи тропат по стените,когато надуя музиката.....![]()
![]()
awe mn me e grija dali idvat!usilvam Avril i da si gledam kefa.moje i da sa idvali i az da ne sym gi chula.vednyj kato se sybrah unas s edna priqtelka tokova silno sme pqli che sa ni chuli na 5 etaj...![]()
Съседите ми знаят - пускат музика между 10 сутринта и 10 вечерта, иначе им се карам....през останалото време ги заглушавам.
emi az imah samo edin takav sluchai sas sasedite si ama to se ochakvashe che shte doidat shtoto beshe 23.00h
еми честно казано аз нямам проблем със съседите си ... пък и до сега никога не са викали полиция и много се радвам![]()
Преди 1 година ги оковах във вериги в катакомбата (мазата) и ги насякох.
Майтапа на страна.. Досега не съм имал проблеми. Много свестни хора. Само тея на етажа ми обаче. Всичко друго SUX. Дразня се само някои ми надуе чалгия (баси и селянията). Е тогава вече отвръщам с брутална музика и адски силна (500W).
![]()
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?