- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Музика-съседи
Като се замисля само майка ми, ми прави проблеми. Цитат от преди 2-3 мин.
"Пак ли тая ужасна музика беее?!? Аде намали ги бе промит мозък. Искам да си легна малко"
az do predi 1-2 godini imah mn spre4kvaniq sas sasedite si,no edin den mi pisna da gi slu6am da se oplakvat ot men teglih im po edna maina 3-4 pati se napraih 4e ne 4uvam i ne razbiram kvo mi kazvat i ot togava si danq qko muzi4kata po vsqko vreme na denono6tieto![]()
Ол, да...тва е много голям проблем...най-вече за тези над нас...напрекъсното ми звънат...ама има дете (2годишно) намали музиката...да, ама то като почне да подскача...и да тропа...да седа да слушам как тропа ли...много им се дразня...+това не пускам музика от 2 до 4...
nqmala sam do sq problem sas sasedite oba4e gledam da ne usilvam ot 2 do 4...6tot se pak i na6ta si po4ivat po tva vreme...
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
moite sasedi postoqnno go pravqt....i to naro4no nie sme v ky6ti edni do drugi...ama kolko e gadno lqto kogato sa otvoreni prozorcite i te sa naduli do dupka...kajem im da namalqt sled 10 4asa ta da moje da se spi a te to4no obratnoto usilqt o6te pove4e i po4vat da psuvat...razbiram kogato sa se zbrali zaradi nqkakyv povod da praznuvat nema lo6o neka se zabavlqvat ...ama da go pravqt sistemno po4ti vsqka ve4er tova ve4e ne go odobrqvam..
100% като си пускате музика си мислите че е готина и разбира се отваряте всички врати и прозорци да се чува кво слушате?
ne,nqmam takiva problemi![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
nikvi problemi
Преди редовно имах проблеми с тея отдолу- като надуеха чалгата в 2-3 часа и лелеееееНо те се преместиха и сега аз тероря тея новите- веднъж се бяха оплакали на баща ми, че не ги притеснява толкова музиката, колкото това, че страшно много тропам и съм им тресяла апартамента...
А аз просто си танцувах (не искате да знаете подробностите)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ероти4ен ли бе6е танца??Първоначално написано от ludo_mace
Ех,да... Хубави времена бяха![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ми като надувате така ще е... аз имам възможност да надуя всичко до максимум ма никога не го правя. Всичко слушам със слушалки, дори и ТВ-то след 22:00 часа.
Мдааа с бабата и дядото под нас..редовно ми правят проблеми ама в последно време млъкнаха нещо![]()
Да не се умряли от прекомерно правене на секс. ако замирише в блока на мърша начи дъртите палавници са пукналиПървоначално написано от Анонимко
abe men sasedite me obi4ata i dori da im pre4a nqma da doidat i da mi kajat no pak za tva az ne iskam da im se ka4vam na glavata(ako me razbirate)...
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
a be i az ot vreme na vreme dunq ama nikoi ni6to ne mi kazva 6toto muzakata mi e QKA![]()
ama imam edni susedi deto samo chalga dunqt i prez 1 min im se zvuni na vratata, za da ims e otpravqt "cvetushti" psuvni
![]()
Ъх забрайла съм да се логнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
nikoga ne sam imala problemi v tova otno6enie,kom6iite mi sa tolkova veseli hora
хмм... много рядко са ме тормозили с музикапо принцип аз ги тормоза
и често идват да ми чукат на въртата и аз като не чуя ми гасат тока от тъблото... пфффф.... ама добре че това лято всички съсди са се изнесли на почивка, по разни села и други градове и сега спокойно мога да си надувам музика денонощно мухахаха ухахахааха уахахахах
Не аз нямам проблеми от както си зех усилвател си пускам редовно музика по силно ама ми става гадно и за това слушам максимум за 10-15минути силно че почват да ме болят ушите но саседите нищо неказват то целият блок е узвочен)
Мда... дразнят се но имам късмет че са печени и още не са ме изселилиа иначе преди няколко ден бях надул на макс и един съсед дойде да ми каже да намаля че не си чувал телевизора
![]()
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Ми аз се нанесах в новия дом преди една седмица и вече квартала ме мрази ама ше свикват майка им дебя кимизарската![]()
![]()
Принципно работя като Ди джей и апаратурата ми като си я прибера вкъщи щя не щя и си я включвам да си работи да не клеясва и блокчето ми се превръща в БИАД
Отделно некъв индивид известен в квартала като "един дето биел хора" радзправял на портиера да съм си оправял гърнето на колата щото като се прибирам в 2 през нощтта му било шумно ама кака да му обясниш на селянина що е туй спорта генерация Муген. Па и музиката в колата ми била силна - за тях не знам ама на мене тия 1800 вата са ми малко.
![]()
2т. системно
Аз живея в къща и на скоро съседите ми си направиха некъв параклис в къщата и по техния календар като има празник по двора им започват да се разхождат некви попове и да пеят некви простотии и аз от време на време се нервирам и надувам музиката,те горките малко се смущават,ама не ми правят проблеми
Аре не казвам кой ходи с кубинки лятото и си навива крачолите кат отруден текезесар.Първоначално написано от exploitedteen
2т. системно