- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Музика-съседи
Аграрче аграрче ама кат ме спрат куките и кат надникнат в багажника и ги е срам да питат туй там ядрен реактор ли е , кво е? Тая кола на вибрации ли върви?!
2т. системно
Аз нямам такива проблеми![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
vinagi kato sam sama v kashti obicham da si naduvam muzikata na maXza shtastie nikoi ne se e oplakal za sq
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами те мноо разбират, аз за мене съм си я напраил не за тях. Свирколетките по го интересува тва че съм секси.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
Ми те съседите си бучат,ама джамовете треперят и не ги чувам![]()
Нямам такива проблеми. Никога не са идвали съседи да правят проблеми и тн. Макар че си я пускам силно, а и понякога в 2-3 часа през ноща никой нищо не е казвал :P
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
аз слушам адси силно музика,обикновено така че да подскачат мебелите в нас и не са ми правили големи проблеми за това.Само един старец от долу като почне да чука с бастуна по тръбите на парното малко ме дразни това,защото ако си мисли че ще намаля музиката мн е сбъркал. а иначе един съсед ме помоли да я намаля веднъж защото имаше да учи за некъв изпит и тогава му влезнах в положението и я спрях.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
ние с брат ми имаме два компа и имаме от големите тонколони дет ги има в диското и оби4аме да се састезажаме сас саседката до нас кои ще надуе пове4е,обикновенно ние пе4елим но секи пут бабките от входа идват да се праат на интересни![]()
Неее,съседите имат проблем с мойта музика,не аз с тяхната![]()
2т.
Mi obiknoveno moite sasedi sa samo stari xora(s malki izklu4eniq) i obiknoveno ne 4uvat muzikataob4e vednaj doidoxa imax kasmet 4e na6te ne bqxa vka6ti 4e 6tqxa da mi vdignat skandal.Oba4e mnogo e gadno na teb da ti svirqt na glavata ama sa kvo da se pravi
![]()
Надуя ли музиката съседите от ляво и тея под нас(живея в блок) идват да ми звънят..тея от ляво мрънкат че им падала картината от баса и да съм намалявала баса(а аз специално заради тях го намалявам от вс възможни места),а тея под нас мрънкат че им се клател полюлея...аз ги питах по кое време мога да надувам(надувам музиката макс 2 часа в нормално време) и те ми обясняват да слушам,но да не надувам![]()
![]()
![]()
![]()
Имаме много добри съседи и те не правят такива проблеми. Е само един път, но ...това е друго.
Никога съседите ми не са идвали да ми се карат за музиката,а аз не слушам никак тихо.Те мойте съседи други гадости правят![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Аз не слушам музика доста високо,не намирам удоволствието в това.На по тихо си ми е доста спокойно,така че не правя проблеми и на съседите.Те също от своя страна не си пускат силно музиката и изобщо си живея в спокоен квартал.
Всяка седмица но моят отговор е:
Съседа:
-Цяла нощ не съм спал!!!
Аз
- И аз не съм спал!!!
ЕИИИИИИИИ много се дразни като му го кажа пробвайте
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
Ох аз направо понякога им се чудя как не идват ама не идват де хаха това е най-важното. Ама то аз не надувам мн често сигорно зареди това ама на баща ми се оплакват хахах. Един мой съсед до нас блока даже подписка са правили срещу неговата музика хахаяко яко ............. надувайте яко кючека или черно и тва е хаха да им е гадно...
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Хм аз нямам такива проблеми..съседите са стари, не ми пускат музики (е, най-много Хоризонт да се дочуе отвреме-наявреме) аз рядко слушам силна музика (в нас) така, че нямам големи проблеми от този род.
нямам проблем със съседите; и аз, и те пускаме силна музика и правим шумни купони.
te ve4e sviknaha...predi idvaha myrmoriha ama kato zatvorq vratata o6te pove4e uveli4avah i taka![]()
abe da im e priqtno ili da ne im e priqtno muzikata e do DUPkA![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
И аз имам проблеми със съседите, усиля малко повече от нормалното и веднага се чука на вратата.
Fighting for nothing is what you're born for.
Прди 3 дни имах 2 класни,спах само 4часа,а като решихда си легна един мухльо като наду музиката до 1:30 казвам ти просто щях брутално да го прееба направо нзззз
О,аз никога не съм надувала музиката,не ми е приятно.Затова съседите няма от какво да се оплакват.Но имам едни съседки,които надуват на МАХ и целия ми апартамент се тресе
Ама това не ми пречи,не съм забелязала да пречи и на другите.
Не,аз нарочно им пускам силна музика и ги озвучавам,защото всяка сутрин ме събуждат с малкото дете,което имат. Само ги чакам да дойдат на вратата да се оплачат от музиката..Но нещо ги няма откакто са се нанесли
Az imah ama te mai sviknaha ve4e i ne idvat da mi bu4at![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.