.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 210
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Прди 3 дни имах 2 класни,спах само 4часа,а като решихда си легна един мухльо като наду музиката до 1:30 казвам ти просто щях брутално да го прееба направо нзззз
    2 класни в един ден ???

За да не спамя, ще кажа че и аз и съседа ми от долу пускаме силно музика така, че нямаме проблеми един с друг

Супер фен
    Град
    Варна
    По принцип си позволявам по-силно да си бусна музика при някакъв повод и тогава забрани от никого не важът. Но ние пък имаме съсед, който просто ми вдига нервите - слуша музика ужасно силно, и то винаги след 2 часа, и представете си кога ми остава време за сън, ако съм първа смяна...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    nqmalo e problemi
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Пфф надувам музика , но те вечер след 12 ми го връщат двойно !

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Винаги ми е пуснат компа и winampa, но като че ли не надувам вече много. Само като тренирам или чистя. А и когато готвя и простирам. Нямам проблеми със съседите, но ми се налага да ставам рано, а съседа отгоре недочува и ТВто му работи бая силно до късно и понякога като ми предстои важен ден ми иде да го убия. Иначе всичко е ОК

На мен никой нищо не ми е казвал,а пък аз гледам да не злоупотребявам.А имах преди един съсед много често я надуваше,ама мене ме кефише як вкус към музика има човека,а пък ми беше интересно да разбера каква музика слуша
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Моят проблем е, че тия над нас надуват чалга и сръбска музика и не мога да спя. Просто беснея и чакам да спрат.

Град
    Русе
    pussycat_doll_nicole и аз съм така
    Затова и аз си надувам музиката и нямам проблеми

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Моят проблем е, че тия над нас надуват чалга и сръбска музика и не мога да спя. Просто беснея и чакам да спрат.
    При нас пък отдолу са така... през 1 етаж сме и пак им чувам чалгиите ;/

Аз нямам,всички са някакви бабички дето не чуват,хахах
    we give it all.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Охохо, преди имахме сууупер много проблеми заради музиката. Ама всеки ден ми се пъчеха пред вратата, без да пропуснат. А те също не оставаха назад. Пееха църковни песни, хлапето им дрънчеше на пианото(буквално дрънчене).

Вече измина доста време, откакто не са идвали нито един път, за да ми пищят за музиката. Просто я пускам в подходящото време. То проблемът не беше толкова, защото не я пусках в подходящото време, а защото пускам музика, която за тях не е нормална. Все тая, вече се оправихме, по - яко е, когато няма заплахи, че ще викнат полиция и такива.

Ами съседите проблеми с мен относно музиката са нямали,обаче аз с тях-да.Имаше един период,в който съседите от горния етаж всяка вечер или през вечер правиха купон и така надуваха чалгата,че заради тях не можех да спя ,а не се ли наспя ставам ужасно зла .Та доста се разправях с тях,ама от тогава не са и посмели да повторят грешката си .

Значи тия ограничителните часове бяха от 10 вечерта до 6 сутринта и от 2 до 4 на обяд... иначе за съседите... отвратителни са. На 1я етаж съм и надувам Менсън/Корн/Статик и т.н. , госпожата ми по АЕ слиза (над мен е) да ми говори глупости, че не могла да си проведе частния урок щото и се тресяла масата в хола... а има един педал на 3я етаж дето май стои пред вратата ми и чака да пусна музика. 3 пъти е идвал 3я път тръгнах с ритника и повече не е идвал (тва като съвет)

Живея в къща и нямам проблем с комшийте за музиката .. проблеми за "тая дандания" ми прави само мамето

Град
    Sofia, Bulgaria
    под нас няма никой....до нас, в съседния вход живее почти глуха бабичка кумонистка, се ми е тая...респромо 60 вата бие някои 200 ватови китайки...
    Бахти тъпия ник имам

Град
    при мама
    Ние сме на 1 етаж,и отдолу точно под мойта стая има гараж,който е на съседа,той там поправя мотори.....
    Всяка сустрин кам 9-12 часа дъни яко чалгаааа,ама мазна
    Аз като стана сутрин отварям си прозореца и си надувам яко мойта си музика и ония я спира
    И за ся не се е оплакъл.
    ;]

Никви проблеми нямам,щото си живея в къща.И по цяла нощ е дънила музиката без проблем

Град
    Sofiq
    Аз нямам никви проблеми с музиката.Тоя над нас е некъв пич и редовно си надува чалгата Тея пък под нас също слушат чалга,понякога пускат и сръбска.Преди беше яко като под нас живееше неква бабичка и само като пуснех хаус и тая почваше да крещи,да тропа или да звъни в нас
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми майка ми не е ли в къщи винаги е на макс а не е слаба 5 колонки по 100 вата от 2-3 години съм в новия блок и още не са ми правили проблеми!

Град
    Долината На Идиотщината
    имам си попринцип сега нямам щото не се задържам много вкъщи ама като ходех на даскало и бях втора смяна ставах в 10,учех там 15-20 минути и после само дупчех музика и дъртата чанта от долния етаж сума ти пъти ми се е карала

Мда крантата,която живее до нас взима желязо и тропа по щората Ама то и кранта не може да се нарече тфа...от една кранта поне малко мляко ще се източи,а тя е по-плоска от малкия ми брат Надувам и никой не чувам да тропа колкот си иска щом не я мързи

съседите ми никой не ги пита дали им харесва или не.. щом не са извикали полиция още значи са добре нещата
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

не обичам силната музика

Като по-малка имах проблеми, когато надувах Бритни Спиърс. Съседа казваше, че и без това слушам само една песен (а то беше цял диск), той не намирал разлика.
    Сега усилвам предимно рок или метал и нямам оплаквания.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Шумен
    аз живея в къща еми научи каква музика мразят съседите ти и им надуй такава
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си