- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Музика-съседи
До сега не съм получавала оплаквания,въпреки че винаги слушам музиката до край увеличена.Не се кефя на тиха музичка просто...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Преди много ми викаха съседите за музиката.Те повечето са пенсионери и явно много им пречеше.Обаче баща ми един път отиде да се разправя и вече нямам проблеми![]()
ем то в нашия вход има мн дет пускат музика и сички са свикнали вече и не им прави впечатление.понякога кат пуснат сички заедно няква музика се едно китайския марш![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
ами...музика силно слушам на купони примерно или като се съберем някви идиоти..
иначе е странно, че заради китарата не са ми правили проблем (освен че са идвали ушаци)![]()
Нямам такива проблеми идваха едни да са карат ма не сам ги чула изобщ да звънят после се оплакаха на майка ми и тя вика Че тя си е вкъщи да прави кот си иска.И с полиция са ме заплашвали ама 1я ми комшия е полицай а и живея близо до полицията и никой нищо не ми е казвал.
един път казваха на наще че много силно слушам, те ми праиха забележки да не слушам толкова силно и че дразня съседите ,ама аз пак силно си слушах и те хората вече нищо не казваха.А на рожденните ми дни като каня съученици така силно надувам че ше останем без съседи![]()
Хахаха нямам проблеми ама се смея редовно. . . не съм в България и тука естествено хората не са чували бг музика /повечето айде/ и сега имаме майстори дет работят на терасата и седят и слушат с интерес какво съм пуснала![]()
слушам музика преди обяд и следобед нали по силно те не могат да ми кажат нищо щото в 22 :30 часа сам ги чувала как слушат лили иванова абе къртя си яко музиката понякога![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ми аз си джаскам музика по цял ден ама не чак толко силно че да дразня съседите си а иначе саседа под мен така пуска музика че се тресе блока бащата мн се нерви![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Пак добре, че сами идват... при нас направо викат полицияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Преди 10 сутринта, в интервала между 14-16 и след 22 - никога не пускам силна музика. Рождения ми ден не се брои.
Наште съседи само като ги прихване тогава идват да ми праят забележка, ама аз съм инат и като съседката се прибере още повече надувам музиката, тя пак идва да звъни ама не й отварям!
Аз имам проблем с тоя над мене посерко. Аз имам 39.6 температура, в 2 часа следобяд съм легнал да се спасявам а оня ми надул некви смешни песни и не мога да спя. Сутринта пак надува. Ще ме побърка и ще се кача до тях да го наритам накрая![]()
абе хора тва някои викат че идват да им звънят по вратите,аз като слушам музика не го чувам тоя звънецимате свръхчуствителни уши явно
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
не.,...абс никакъв проблем не ми правят![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Нашият звънец и умряла да съм ще го чуя, имам някав страх от тоя звънецкато звънне няма начин да не го чуя
nadyvam muzikata 4ak na ylicata se 4yva az sam v ka6aПървоначално написано от Анонимко
![]()
(sun)~{}*
Нашите съседи са много луди и си усилват музика рано сутринта.. Така че и аз постъпвам по този начин (сега също). "Допълваме се взаимно" и нямаме проблеми :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Ние преди {наскоро се преместих}имахме една ужасна дъртофелница на долния етаж-истинска вещица!Ние си праим купона у нас{е да предполагам,че кат включим баса става малко кофти}и първо чука по тръбите,после звъни по телефона ама ние кат чуем ,че е тя и затварямеПървоначално написано от Анонимко
и накрая-вика полиция
![]()
![]()
![]()
![]()
!Веднъж пак така си купонясвахме с музика и сичко{ние сме големи непукиси}и гостите си заминаха,ние сложихме пижамите ,легнахме си и към 3 часа -тоест малко преди да легнем на вратата се звъни.Що е то???Оная изперкалата извикала ТРИМА полицая!!Смятайте какви им ги е наговорила,че идват 3-ма!!!Разправяхме се на дълго и на широко и си заминаха де,но тва далеч не беше единствения случай
![]()
![]()
Много пъти е викала полицията ама един ден баща ми заплаши,че ще и избие котките{които са много
} и тя като че ли млъкна ,но жалко,че се сетихме толкоз късно...
![]()
![]()
Пълна откачалка!!!Имали сме МНОГО проблеми с нея
![]()
![]()
![]()
имала съм някои проблеми със съседите... малките лапенца спали и аз заради тях не мога да си слушам силно музиката
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
+1Първоначално написано от LyLa
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Nad nas jivee edna lelka stara moma ne e jenena nit deca(45-50godi6na) nadyva muzikata dosta ama i az ne i se davam i az nadyvam myzikata kolkoto si iskam pak na na6iqt etaj sasedite samo rabotat i ne se zadarjat y tqh![]()
Аз живея в къща, но въпреки това имам проблеми заради музиката с моята съседка. Спомням си, че веднъж така ме беше изнервила и нарочно в 3 през нощта бях извадила колонките на компа през прозореца и надух такъв мазен кючек ( не че слушам чалга ама трябваше да я ядосям хех ) че няма накъде. Не ме питаите как съм се оправяла послехех
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Със съседите много нямам, но с майка ми да. Сутрин много гадно ме събужда с някаква чалга и аз се нервя и почваме да си правим забележки![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA