- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Музика-съседи
Нашия апартамен по принцип е отвсякъде изолиран, с хубави дограми и отвън не се чува силно, дори и да е много надута музиката. Но никога не ми се е случало да ми казват съседи, че силно слушам музика. То даже не музиката е силна, а баса. Предполагам се усеща и в тях, знам ли..
Don't tell me what I can or can't do !
ami za sega nqmam problemi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ММММММ аз не сам имал такива проблеми макар че сигурно се чува музиката надалече ама те повечето са глухи в нашия вход ( пенсионери ) Или им харесва да слушат на аванта tova me razbi napravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
* ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *
Досега не сме имали проблеми със съседите и се надявам за напред да няма![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Доскоро винаги слушах на слушалки,но започна да ми омръзва и осилиш колоните до дупка,но никой нищо не ми каза![]()
Явно всички са стари оглошали склерози![]()
az sum taka: az puskam silnata muzika a posle susedite idwat na wratata i mi kre6qt 6to slu6am silno
Мойте съседи имат деца на мойта възраст за това, че са свикнали![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
аз моите мноо ги мразя комшията като почне да крещи и аз усилвам още повече мамка му не ми пука хич![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ама знаеш ли ко да не ти пука докато не извика полицията![]()
![]()
ама знаеш ли ко да не ти пука докато не извика полицията![]()
![]()
Нямам такива проблеми,въпреки че често усилвам музиката вкъщи.
Преди баща ми каза,че са се оплаквали,но жестоко се съмнявам,че единствения оплакващ се беше той.
Ами на 1 от рожденните ми дни, съседа ми се явна по пижама за да ме помоли да намаля музикатаИначе по-скоро аз се оплаквам от тея под нас, не че нещо ама пускат чалга и не издържам
![]()
Е аз не си пускам толкова много силна музика...но и да пускам нямат право да ми казват каквото и да биро..все пак те са ми надували главата с чалга в 00.00
![]()
Имам една досадна съседка . Постоянно нещо не и харесвало. Напрао ми иде да я удуша . Ма като си пусна силно музиката в 11 часа оная не идва. Така че засега немам проблеми. и добре че е некфа стара ,че ако ми пускаше чалга щях да и обявя музикална война. И случайно до срутя блока...![]()
мм съседите са някви смотаняци и от никъде не звучи музика само от нашия апартамент![]()
... no comment ...
Ами наще съседи (едните) са доста странни хора, но никога не са ми правили забележка за музиката, а аз доста често им надувам главата![]()
Ползвам слушалкиА пък иначе нашия съсед всяка втора вечер усилва до дупка и то някви гръцки песни ама аз вече съм свикнала и не ми прави впечатление дори като спа
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не, досега съм нямала, защото съседите ни бяха сравнително млади и правиха доста често купони, но сега си имат бебче и започнах да се съобразявам..
Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум за следобяда от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите
Много обичам да слушам силно музиката но искам да я слушам когато имам законно право!
Благодаря ви предварително
Две глави мислят по-добре от една!
Аа те направиха проблем веднъж, ама след тва изсипах купа фъстъци върху терасата им и млъкнаха.![]()
А аз не се оплаках като ми пуснаха кючеци -
тогава за пръв път бързах за даскало.![]()
Ми ние тук сме много проблемни![]()
Съседите са на възраст от 13 до 19 години и всички слушат различна музикаПонякога има "война" на стиловете и е просто лудница
Но поне е по-добре отколкото някоя бабка да ти звъни и да се кара, че и нарушаваш обедната дрямка
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми аз си пускам умерено, не много силно, така че нямам проблемиЕ ся има изключения, но пък човешко е да има купон
някой път...
Stay with meDon't let me go...
Аз нямам проблеми с тва....![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!