.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 210

Град
    София
    Нашия апартамен по принцип е отвсякъде изолиран, с хубави дограми и отвън не се чува силно, дори и да е много надута музиката. Но никога не ми се е случало да ми казват съседи, че силно слушам музика. То даже не музиката е силна, а баса. Предполагам се усеща и в тях, знам ли..
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami za sega nqmam problemi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ММММММ аз не сам имал такива проблеми макар че сигурно се чува музиката надалече ама те повечето са глухи в нашия вход ( пенсионери ) Или им харесва да слушат на аванта tova me razbi napravo
    * ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *

Град
    и аз незнам....
    Досега не сме имали проблеми със съседите и се надявам за напред да няма
    ''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
    ''What a stupid lamb'', I sighed.
    ''What a sick,masochistic lion''

Доскоро винаги слушах на слушалки,но започна да ми омръзва и осилиш колоните до дупка,но никой нищо не ми каза
    Явно всички са стари оглошали склерози

az sum taka: az puskam silnata muzika a posle susedite idwat na wratata i mi kre6qt 6to slu6am silno

Мойте съседи имат деца на мойта възраст за това, че са свикнали
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    аз моите мноо ги мразя комшията като почне да крещи и аз усилвам още повече мамка му не ми пука хич
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    Северен полюс
    ама знаеш ли ко да не ти пука докато не извика полицията

Град
    Северен полюс
    ама знаеш ли ко да не ти пука докато не извика полицията

нито се познаваме нито пък ми пука за тях последния пат ни спряха телевизията мръсните съседииии

Нямам такива проблеми,въпреки че често усилвам музиката вкъщи.

Преди баща ми каза,че са се оплаквали,но жестоко се съмнявам,че единствения оплакващ се беше той.

Ами на 1 от рожденните ми дни, съседа ми се явна по пижама за да ме помоли да намаля музиката Иначе по-скоро аз се оплаквам от тея под нас, не че нещо ама пускат чалга и не издържам

Е аз не си пускам толкова много силна музика ...но и да пускам нямат право да ми казват каквото и да биро..все пак те са ми надували главата с чалга в 00.00

Имам една досадна съседка . Постоянно нещо не и харесвало. Напрао ми иде да я удуша . Ма като си пусна силно музиката в 11 часа оная не идва. Така че засега немам проблеми. и добре че е некфа стара ,че ако ми пускаше чалга щях да и обявя музикална война. И случайно до срутя блока...

Град
    Хасково
    мм съседите са някви смотаняци и от никъде не звучи музика само от нашия апартамент
    ... no comment ...

Ам не нямал съм такъв проблем.Чудя се как още не са се оплакали.

Ами наще съседи (едните) са доста странни хора, но никога не са ми правили забележка за музиката, а аз доста често им надувам главата

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ползвам слушалки А пък иначе нашия съсед всяка втора вечер усилва до дупка и то някви гръцки песни ама аз вече съм свикнала и не ми прави впечатление дори като спа
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Стара Загора
    Не, досега съм нямала, защото съседите ни бяха сравнително млади и правиха доста често купони, но сега си имат бебче и започнах да се съобразявам..

Относно слушането на силна музика...

Сега наскоро е бил излязъл нов закон за тези които правят ремонти или за силната музика, от колко до колко е законно като часове да се вдига шум,моля да ми кажете и по кой член и т.н. е, че разбрах в общи линии че в делничен ден може да се вдига шум за следобяда от 16 часа до 22 часа по новия закон а по стария е бил от 16часа до 20 часа,събота и неделя е по споразумение с съседите

Много обичам да слушам силно музиката но искам да я слушам когато имам законно право!
    Благодаря ви предварително
    Две глави мислят по-добре от една!

Аа те направиха проблем веднъж, ама след тва изсипах купа фъстъци върху терасата им и млъкнаха. А аз не се оплаках като ми пуснаха кючеци -
    тогава за пръв път бързах за даскало.

Ми ние тук сме много проблемни
    Съседите са на възраст от 13 до 19 години и всички слушат различна музика Понякога има "война" на стиловете и е просто лудница Но поне е по-добре отколкото някоя бабка да ти звъни и да се кара, че и нарушаваш обедната дрямка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Еми аз си пускам умерено, не много силно, така че нямам проблеми Е ся има изключения, но пък човешко е да има купон някой път...
    Stay with me Don't let me go...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз нямам проблеми с тва....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си