.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 210 от общо 210
    Нямам проблеми, щото те съседите са стари и не чуват много много.
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

Град
    SoMeWhErE
    Аз живея в къща и предимно проблемите са от нашите - "Намали малко,ще оглушееш.." и такива простотии.Съседите отсреща са печени хора,приятелски семейства сме.Само като се прибира синът им от дискотека надува музиката,но аз от време на време им го връщам.. Но по принцип не слушам чак толкова силна музика.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Преди няколко години имах проблем с една от горния етаж. Момичето си беше въобразило, че всички й се радваме на чалгата. След една седмица разправии я заплаших, че ще й потроша уредбата. Тя ми се изсмя. Аз се обадих на един приятел, който се занимава с озвучаване и се изживява като DJ. Един час по-късно той и още 4 момчета напълниха хола с озвучителна техника. Заредихме един диск на Rammstein и се изнесохме. Добре, че дистанционното имаше 20 метра обхват, иначе сигурно щяхме да оглушеем. Като се върнахме след час, намерихме целия квартал, събрани на безопасно разстояние, имаше и няколко полицаи. Никой не беше успял да се приближи достатъчно. Обещаха да ми се размине, ако го спра. Впоследствие разбрах, че басът беше преместил уредбата й от шкафа на пода. Оттогава не съм имала никакви проблеми, защото по принцип не слушам силно музика.

Повече от фен
    Град
    Видин
    нямам проблем със съседети, защото комшията отгоре много повече усилва от мене ... за сега не са идвали да ми прават забележка, а и да дойдат ще ги упътя към съседа защото той усилва па нищо не му прават ...

До сега никога не съм имала проблеми със съседите.Тези над нас усилват музиката повече от мене,а под нас хората са свестни.То даже семейството живее в чужбина и само мъжът си е в къщи.Но сигурно ходи на работа,защото не го виждам често,а и да си е в къщи,никога не ми е правил проблеми.

Не!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Музика=>съседи=>...скандал
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от zagrijena
    Еми аз си пускам умерено, не много силно, така че нямам проблеми Е ся има изключения, но пък човешко е да има купон някой път...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

При мене няма такова нещо.Съседите ,които живеят най-близо до нас са възрастни от там следва,че са и глухи

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    не им пречи,кефат се на музиката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си