- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Psuvate li roditelite si?
Psuvate li roditelite si?
Vaprosa e qsen i ako da,za6to?
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Opredeleno mnogo!
A neee 6e seda i 6e gi gleam!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Super 4esto!
Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!
само когато много ме ядосат..
Не ги псувам ГЛАСНО. Единствено на ум ги "храня"...![]()
Не...никога няма да напсувам родителите ми!Понякога съм бил супер бесен така ,че се е случвало да го искам ,но не съм го правил!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Не,никога не съм го правила и не смятам да го правя!Прекалено много зи уважавам.Дори понякога(доста често) да сме на различни мнения и да ме ядосват,те си остават мои родители и през ум не ми е минало да ги псувам![]()
Mda.Slu4va mi se dosta 4esto
DA!!!
NO NAUM![]()
![]()
i to dosta zdravo gi hranq taka
![]()
Ina4e na glas i prez um ne mi e minavalo da gi napsuvam![]()
доста често![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
и аз такаПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
И аз съм така!Първоначално написано от Worthless
In dreams there are no rules...
Не! Защо да ги псувам, те не са си го заслужили.. а и да бяха, не бих го направила, най-малкото щото ги уважавам.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
еми не
никога
но имам основания![]()
И аз така мисля! Може да са всякакви, но определено не заслужават такова отношение. Най ми е лесно като се карам с майка ми да и кажа, че гъза и е станал огромен за да се обиди. :PПървоначално написано от Breakaway``
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ами да..много често..
моите родители са ебати смотаняците..
ама понякога кат попрекаля с псувните и убидите по
техен адрес стаа лошо мамка му..
ммм никога не го прабвя...е от време на време наум,ама даже и тогава ми е гадно и за тва дори и тва глеам да го избягвам![]()
Първоначално написано от дрЕБОсъчко
O Боже, егати лигавото неблагодарно племе! Вие ще ме откажете да имам деца ве!
Това са нашите родители, причината да сме тук, тези, които(при повечето от нас) ни хранят, обличат, трепят се заради нас и биха направили всичко в името на децата си...
Дребосъчко, твоето изказване направо ме потресеМайка ти въобще не е длъжна да се разкара от собствената си къща заради някакъв твой каприз
А ти, как може да псуваш собствената си майка
![]()
![]()
Поне имаш ли някаква идея колко можеби я нараняваш с това?
Абе хора, не ви ли пука въобще? Това са единствените хора, които ви обичат безусловно (те и бъдещите ви деца)... Наистина не ви разбирам, дори не мога да си го представяникога, никога, никога не бих напсувала родителите си, въпреки че понякога стават големи скандали...
Вярвайте ми, някой ден ще ви се иска да си върнете думите назад, но ще е късно.Помислете си за тва следващия път когато псувате майа си![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.