- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета,кой парфюм бихте искали за подарък?
Трябва да купя подарък за приятеля си и съм се спряла на парфюм,само дето не толкова лесно,давам до 80 лева,за сега съм ми харесват на Hugo Boss,но не знам,какво е вашето мнение? ПОМАГАЙТЕ!!!!!!
STR8 са хубави и евтини - ако търсиш евтинко![]()
Иначе от марковите на мен лично ми харесват "Intuition" на Estee Lauder, "Hrome" на AzZaro, и имаше един Unisex - леле велик е!!!
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
На орифлейм - Glacier, на мен лично много ми добада, а и е евтин ... точна цена не мога да ти кажа
hrome naistina e mn dobur![]()
noviq na hugo boss....teq na oriflame mirishat na laina
a sr8.....napravo refan
"Intuition" на Estee Lauder-наистина пърфюма е жесток.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Unisex мисля че беше на CK :P
на Givenchy мъжките парфюми са страхотни,на Burberry също са страхтни.![]()
vaprosa e 4e sam si xaresala dosta parfumi i ne znam koi mi xaresva nai-mnogo
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
В момента един от най-вървежните парфюми в Испания е 212 Sexy на Каролина Херера. Също парфюмите на Диор и Ескада са доста рекламирани.![]()
Левски шампион але але!
ми някав HUGO BOSS , от 150лв. нагоре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dior-"Remember me"
Dior-"Forever and ever"
първият е по-хубав...също така и лятния на Esсada (с прасковка)
те са леки и с пролетен свеж аромат
![]()
![]()
ми ще ти кажа 3 които имам и според мен са много готини L'eau D'Issey на Issey Miyake Presence на Mont Blanc и BlackXS на Paco Rabanne много са добри повярвай миняма да сгрешиш
![]()
Christian Dior - Higher
Giorgio Armani - Gio / Mania
Zino Davidoff - Cool Water
Bvulgari - Aqva
Всичките са много добри и гаджето ти ще се изкефи![]()
Carrera ако я намериш и за мен ще те почерпя
мммм аз претпочитам чарвения ферари спр е сяко момче ште го хареса няма начин![]()
![]()
деско
Темата е от 2006, на момчето отдавна му е минало рд-то.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Не съм момче, но ако бях щях да иска булгати аква.Страхотен е, татко го има![]()
![]()
Какъв е смисълът да се вдигне тема от 2005 за парфюми и техните цени, който го интересува да си пусне нова тема.