Здравейте на всички,благодаря,че Ви има
Незнам къде да пусна тази тема,затова реших тук..
Аз съм на 19 г,на пръв поглед нормално момиче,НО не е така.. от 13-14 годишна страдам от нервни кризи,знаете ли колко е гадно ,дори когато съм щастлива ,изведнъж нещо ми става и до там,започват болките и борбата,а това е нещо като борбата срещу дрогата,аз съм зависима от тая моя тъпа болест.8 клас бях на лечение по 10 хапчета и 3-4 инжекции на ден,без да ям нищо,все ми бе лошо,все нещо ме болеше,абе ужасИ до днес се опитвам да се контролирам да не получвам такива кризи,да се преборя ,много е трудно .. все в главата са мисли за края и ей такива.В паника предизвиквам всички около мен,па да не гооворим за проблемите,които имам..имам страхотен приятел,подкрепя ме,обаче си мисля,че ще ме напусне.ще му писне.. а и това без паричие,нямам пари за лечение,опитвам се сама да се пребора НО не става.. дори до удеве бях в таково състояние,абе с думи не бих го описал,нон стоп плача,проблемите нямат край,вече сем ми е неспособно за помощможе да ви се струва шега,но не е така...
mili4ka neznam kakvo da ti kaja.trqbva ti naistina spe6no le4enie.ti naistina taka se pogubva6.neznam oba4e v bg dali nqkoi e sposoben da ti pomogne ili 6te te dokara v o6te po lo6o systoqnie.neznam neznam kakvo da ti kaja osven uspokoi se vsi4ko 6te se opravi sigurna sym samo ne se ot4aivai
рАЗКАЖИ МИ нещо повече за болестта си или ми кажи с каква диагноза си . Ако желаеш ми пиши на мейла или ЛС.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts