- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo razbirate pod "komplexirani muje" ?
SyLZaTaПървоначално написано от sineoka_kukla
Припозна ли се в себе си?![]()
Пич, 'майна', 'рошав'.. как предпочиташ да се обръщам към теб?
Що не си вдигнеш дупето от компютърния клуб, в който киснеш по цял ден и си пропиляваш живота и не идеш да свършиш нещо полезно? Като начало може да се сдобриш с родителите си, защото човек, който не ги уважава и бяга от тях не е достен за уважение от никого![]()
Когато достигнеш едно интелектуално развитие, което да позволява на елементарната ти натура, лишена от повик на разум и акъл, да води качествен спор, ще ти обърна внимание. До тогава седиш някъде там, долу.. ниско.. разбери го.. не от мен, седиш по-ниско от най-големия селтак.. /като държа да отбележа, че в това определение влагам метафоричен смисъл, тъй като селяните са доста по-умни от... някои разюздени и разглезени до немай къде пловдивчанчета/.
Вместо да обикаляш трескаво всички раздели и да сипеш пожелания по мой адрес, се замисли къде си, кой си, какво си, къде е мястото ти в обществото... и се кротни. Не напускай границите на собствената си ограниченост, които сам си чертаеш, защото излезеш ли във 'външния' свят - цъфваш моментално с пародията на това, което се опитваш да постигнеш като образ във форума - големия пич, фиешъна, който не спря да пуска свои снимки, чакайки одобрението на подгласничките си. Не впечатляваш никой, не разбра ли?
Хайде.. със здраве да си носиш бремето на това, което сам си сътворил с пропилените си години до днес. Белким се осъзнаеш и спасиш живота си, като го измъкнеш от една евентуална бъдеща мизерия по този път, по който си тръгнал.
Първоначално написано от SyLZaTa
![]()
![]()
Човек,ще ме умориш от смях... Тоя цитат ше си го сложа в подписа като ми писне моя... Направо още се хиля
"Избива си комплексите с много мислене
![]()
![]()
Мухахахахах.
п.сИ въобще -какъв ти е проблема? Достатъчно флуудеше и без да се заяждаш с мачока...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
pffff machoka е пичага , даже ако не се лъжа е и мод в дата.бг ..
лично за мен повечето хора, които ходят на фитнес не са комплексари...![]()
hehe ama pishi na citat-a 4e citirash tedo_davisПървоначално написано от rosskata
da se znae![]()
az pyk moa si floodq moa si go psuvam kolkoto iskam - shtoto toi nemoje da pishe kato normalen ... za t'fa vikam 4e si izbiva kompleksite s mislene - shtoto vadi nqkvi slojni dumi ot re4nici za da izglejda umen - ama na jivo ne vqrvam che shte chete ot rechnika.T'va me drazni u negu - 4e nemoje da provede normalen bylgarski razgovor - s psuvni i t.n.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Mi spored men tfa sa sduhani muje,muje pulni s kompleksi.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?