.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    povecheto maiki mai sa za ybivane

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    problema ne e v tebe i mama a sa6tata no kato i kaja : ei ne mi puka za nikoi az sam si az i sam edinstvena po roda si nikoi ne e kato mene i za tova ne me sravnqvai s dr ostasvi me da si jiveq kakto mi e dobre i kakto sam 6tastliva kato i kaja taka vednaga mlakfa i si seda na zadnika

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF RODITELITE I S MANGIZI IA WKARALI W EG-TO ... ti dobre li si be ? tui kato ti ne si wliazla,che dai sega wlezlite da sa s pari ?? ogranichenichka si siakash...otnosno drugoto po temata : ne wini samo maika ti,ti sushto imash goliama wina!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    Plovdiv
    mmm ti kaza che maikati i bila mechta da uchi v tazi ezikova gimnazia...taka...tia iska ti da vyrvish po neinite stypki koito misli za idealni i da ne povtariash greshkata i...tia te obicha i iska da se obrazovash dobre...za da stane chovek ot teb ...na koito moje da razchita na starini...i samiat tozi chovek da e dobre ustroen...pokaji i che ima potencial v teb(to tva e iasno) i opravdai niakoia neina ambicia za po visoko stypalo v eirarhiata...kysmet

Re: Хобито на майка ми е да ме сравнява с другите деца!

Цитирай Първоначално написано от Dobrinka
    Еми вече ми писна майка ми всеки път като се видим с някое наше приятелско семейство и да започне да ме сравнява с техните деца!
    "-Виж момичето как учи! Влезе в езикова гимназия. А пък ти! Нищо не правиш с живота си!"
    И това е почти всеки ден!
    Последното, което ми каза е, че с това училище в, което уча (а то е едно от елитните в града) съм щяла да изляза като някоя работничка в завод.
    Това за езиковата гимназия си е нейна детска мечта. Самата тя не е могла да влезе там когато е била на моите години (а страшно много е искала) и сега си ги избива комплексите върху мен!
    Онова гореспоменатото момиче, влезе в езиковата гимназия, защото родителите й са мангизлии, а в нашия град в езиковата гимназия освен с връзки и с пари с друго не можеш да влезеш. Родителите й плащаха луди пари за частни уроци и тя влезе.
    Изтъкнах и този факт на майка си, че родителите й са плащали за частни уроци, а когато аз я помолих тогава тя ми отказа. Когато вчера я попитах, защо, когато я молих за уроци не искаше да ме пуска, тя ми отговори:
    "-Аз за мързели пари за уроци не давам."
    Значи, тя нищичко не направи за мен тогава, а сега ме опреква за това! Отделен е въпроса, че аз се занимавам с домакинската работа в къщи и тя пак не е доволна. Изобщо каквото и да направя все не е достатъчно. И все децата на другите са идиални. Защо аз не съм като тях? Или може би проблема не е в мен?
    o tfa e mn skapana rabota . vinagi sravnqvat samo s dobrite a ti kato kajesh vij edi si koi i tq vika awe ti tebe si gledai .. ujas

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    кажи й:

"Мамо боли ма бечура, че другите са влезли в езикови бла бла и хич не ма ебе, че ти не си успяла да влезеш в езикова"

И май се млъкне

е .. май се е по-хубаво да изплзваш други изрази ..

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    И при мен е така. Търси ми сметка за някоя петица или по-слаба оценка. Аз и казвам "Приеми, че уроците са трудни, а и поколението е друго". Това е.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Maika ti si e cerber.. ama takiva gi ima pod pyt i nad pyt.Po tozi nachin tq iska da te stimulira.. no opredeleno ne osyznava che tova ne e nachina.Az ako sm na teb shte i polaja che moga da postigna mnogo poveche i ot neq.. ne se otchaiva bydi silna i i pokaji

Повече от фен
    Град
    sofia
    аз имам същия проблем.когато ходим на гости и има моми4е или мом4е на моите г.казжа 4е трябжа да у4а като тях ина4е ще стана сервитьорка макар че съм по умна от тях

Фен
    Град
    plovdiv
    хих аз съм същата,баща ми каза че ще отвори ресторант да съм сервитьорка в него ако не уча.мн мразя иначе като майка ми ме сравнява с другите,а иначе постоянно ми повтаря че не я интересували,мн странно как понякога сама си противоречи.... иначе е истински цербер и понякога не издържам просто

I az go imah tozi problem!vse me sravnqvaha,4e edi koi si y4i pove4e ,4e edi koi si moje pove4e,pomaga pove4e i t.n.!no men v edin moment mi kipna i prosto kazah na maika mi ,4e az ne sum kato drugite i ne mi puka kvo pravqt drugite az sum si az i tva e!i ot togava do sega nikoga ne e sravnqvala s drugite!

ox,moita maika e su6tata.kak moje vse dr deca da sa po-dobri,po-umni i pro4ie taka kato vzeme da se prevuznasq po nqkoi mn me nervi.
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

ami nesmqtam 4e problema e v teb ! no vsde pak tq ti e maiak i iska nai dobroto za teb , a otnosno tova 4e te sravnqva .... moita sa6to go pravi ba6ta mi i toi vse u4i tva u4i onova ... i nakraq edna 4ista4ka moje6 da stane6 ( tva sa dumi na ba6ta mi ) oba4e az u4a i si presledvam me4tata , verni mi stava gadno ot dumite im oba4e .... varvq napred
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Тц, това при майка ти не е хоби! Това си влиза в длъжностната характеристика на всяка майка - да си сравнява чедото с другите. Че как иначе ще разбере що за уродче е отгледала, ъ-ъ-ъ, тъй де, че нейното гардже е най-хубавото! :P
    Ама ти не й се връзвай, ами почвай нейната игра. Щом тя те сравнява, сравнявай я и ти с майките на другите деца. Едикой си бил едикакво си, ОК, ама и неговата майка едикакво си... Затапвай я, все някога ще се усети, че не е идеална и съответно не може да претендира за идеално дете.
    Пък и какво ще излезе от детето, зависи най-вече от родителите. Не я оставяй да го забрави!
    -100000000000000000000% SUM SAGLASNA
    I want the finest things in my life,so I hustle...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    и моята майка има такова "хоби"
    гадно е,ама майка ми като почне така да ме сравнява,аз почвам да я сравнявам с други майки или почвам да се сравнявам с деца,които имат повече привилегии от мен и тогава майка ми млъква
    Abe da tq i moqta taka.. i az se svarnqvam s drugite deca , koito imat ne6ty pove4e ot mene (naprimer - ve4erniq im 4as e do po kusno) i tq vednaga mi vadi ve4erniq 4as na nai dobrata mi priqtelka a toi e do dosta rani4ko...Ve4e na se 4udq kak ne i omruzna samo za neq da mi govori...

Голям фен
    Град
    София
    абе да ти кажа това е хобито на повечето маики..

zemi patlaka na ba6ta ti i q zastrelqi v glavata
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Opredelno problema ne e v teb spox ne se pritesnqvai 6e otmine tova kogato te sravni s nqkoi ne obry6tai vnimanie ne se pali i nse vprqgai mnogo mnogo tq 6e razbere kak postypva i sama 6e otkrie gre6kata v sebe si
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    и моята майка има такова "хоби"
    гадно е,ама майка ми като почне така да ме сравнява,аз почвам да я сравнявам с други майки или почвам да се сравнявам с деца,които имат повече привилегии от мен и тогава майка ми млъква
    Emi... tapa rabota.. i az se 4udya s kakva cel go pravi.. dori ne to4no cel, a prosto naistina li si misli 4e s tova shte postigne nyakakvo razbirane, moje bi pak o4akva 4e 6te i kaja "da, mamo, dobre, mamo, shte se opitam maximalno da podrujavam na edi koi si"?? awe... ako az sa shte pochna da ya sravnyavam s drugi maiki.. kolko sa bili demokratichni i pecheni....
    Kogato se po4vat takiva "razgovor4eta" nai-dobre e prosto spokoino da ya izslu6a6, vse pak trudno shte i obyasnish che e leko tapichko i bezperspektivno (max shte te nervira malko) tova koeto govori....
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    ne si sama i moita e taka

Мега фен Аватара на koalka
    Въобще не се занимавай с нея,а и няма смисъл просто...ти знаеш истината,а тяси знае своето.Да не ти пука какво казва!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Moita pak maika ne obi4a da me sravnqva i tova mnogo q drazni.Ina4e da doida na temata-mili4ka opitai se da pogovori6 s miaka si na 4 ochi i izqsnete vaprosa ili ako ti ne moje6 potarsi nqkoi blizak za da pogovori s neq(4ovek na kogoto vqrva i se doverqva)

E4i
    Guest
    Milo momiche problema ne e v teb.I na men po nqkoga mi se e sluchvalo mama da me sravnqva s nqkoq moq priatelka!I estestveno mi stava mnogo gadno.Za tova se izpravih pred neq i i kazah:"Mamo az sum tvoe dete.Tova che ne sum kato drugite e poradi prichinata che az sum edinstvena i nepovtorima.Moje da se e sluchvalo da napravq gre6ki no mamo molq te obichai me takava kakvato sum!!!!!" Mislq che moje6 da kaje6 su6tite dumi i na svoqta maika.Dano podeistvat.Pojelavam ti uspeh \/

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Оф и моята ме дразни като прави така!Веднъж ми вика:"Другите деца как имат високи оценки,а ти не!, после пък като и поискам нещо и тя ми откаже и аз и викам "Другите деца как имат това и онова, а аз нямам" и тя ми вика "Мен не ме интересуват другите деца, аз гледам теб!" Е тва кво е вече?! и на мен ми писва и като почне постоянно се караме..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    лЕЛЕЛ и мойта майка е такава направо много мразя като започне да говори за някой от зубарите в класа ми аз не само трябвало да съм по-умна от тях ами и на поведение да съм като тях да слушам в часовете да не говоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си