.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    ами и на поведение да съм като тях да слушам в часовете да не говоря Anxious Anxious
    ако не можеш друго поне това ти остава а пък и попирнцип училището не е пропаднала кръчма където можеш да се надвикваш с другарчетата си има един такъв отрязък от време на който му се вика час капиш? и в този час се слуша за да не те зацафарят а пък ти ако знаеш всичко тогава ...
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    На всеки му се случва и аз се чудя защо си мислят,че като те сравняват с някой друг ще се амбицираш...(макар че донякъде действа )
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    redovno me sravnqva naprimer -drugite deca vij kak xodqt s 6apka i 6al tq po kys rykav mi trygnala

AMAN!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Maika mi nikoga do sega ne me e sravnqvala s nqkoi drug..

Много кофти .. не знам какво да те посъветвам, защото и аз имам този проблеми каквото и да правя от много време не мога да се справя с него. Но при мен проблемът идва не от родителите ми, а от баба ми.
    Лошото е че аз уча в елитно училище (при това най-елитната езикова гимназия в града), изкарвам оценки .. и пак не е доволна. И все ме сравнява с другите по отношение на това: "Виж еди си коя ... тя кандидатства в чужбина и я приеха .. ти какво правиш??" ( само да уточня - аз кандидатствам с биология и химия). До миналата година думите на баба ми бяха "Виж еди си коя кара немски .. ти що не ходиш на немски ... виж братовчедка ти в Германия учи ... да вземеш да хванеш немския" ( а аз през това време уча трети език и допълнително ходя на уроци по биология). Тази година думите и са "Еми .. ти ко си се хванала с тая биология .. давай с математика" .. Тя никога не харесва приятелите ми .. като искам да изляза се хваща за главата и ми разваля настроението с думи от рода "По тия дискотеки ... уууу .. ааааа ... " и все другите са по-облечени от мене. Направих си пиърсинг - то беше все едно съм убила човек. Изправям си косата - всички харесват как ми стои само тя ми натяква колко била хубава като била къдрава и размята някви снимки от преди с думите "Виж колко си хубаа тука, ся ....на нищо не прилича тая коса". Да не говорим за гаджетата ми. "Еди си коя има ли си приятел няма си нали .. ти само хайтосваш като някоя ... хората какво ще кажат - всяка седмица с нов .. мине не мине - нов." Което нищо общо с действителността.... та както и да е излях си душата и аз.
    И аз не разбирам какво трябва да правя за да е тя доволна.
    Но какво да се прави. Веднъж пробвах със "Създаваш ми комплекс за малоценност с тези приказки". От тогава не си е отваряла устата д ами казва как да си живея живота .. не знам дали е имало ефект или е просто случайност. Ако искаш пробвай така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си