- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ ВОДКА НАЙ-МНОГО ВИ КЕФИ?
eee,nai nakraq edin 4ovek,koito da mrazi mery janeПървоначално написано от mil4eto_
![]()
![]()
evala
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
последния път се напих със Савой ... уЖаС
оЩе мЕ бОлУ ГлаВаТа :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Що си изпуснал Аляска бе![]()
Тва е най-здравата водка!!
sladkoto_mime_ По добре не пий савой труп![]()
abe Zelen Sobieski tova e nai qkata vodka !!!
a ot bg boklucite ... flirt e nai dobra no ina4e i tq e pulen bokluk [istinski spirt]
Флирт е най гадната по точно. Даже не е и истински спирт ами менте спирт.Първоначално написано от rrrrrrrrr
nai-qka e edna ruska "Sotka" se kazva no ne sum q vijdala nikude da q prodavat tuka v bg...
Аз най-много харесвам Финландия,Абсолют и добрия Зелен Собиески![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
tova koeto ti si misli6 e smirnoff zelena qbulka to vurvi sus sok ot qbulka..ina4e zeleniq sobieski e mnou gaden s nekvi bilki mene mi se draifa ot negoПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Хаха. Аз преди месец пих една водка Борис Елцин. И да не си мислите, че е руска! Френска е! Иначе от Украйна един познат донесе няква спиртоска, дето пишеше не водка, ами дестилирана напитка - съдържание на алкохол: 40%. Тъй че днеска не се знае кво е руско, кво е водка.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Men me kefi Smirnof Ice Green Apple...
NO pia mn riadko, prosto alkohola ne mi e v kravta
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Sobieski s RedBull-samo tova pia
Целта оправдава средствата
a ti kakvo pie6 togava?Първоначално написано от exploitedteen
Добра комбинация.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
vodka piq ama mnogo redko .... 1 put na 2 meseca ..... e ako ima ne6to avanta 6te oburna edna golqma deas taka v4era dokat bqh na rabota oburnah edna golqma zelen etiket na sobietski ina4e lubimata mi e finlandiata
nai obi4am wiski
nai mnogo Johnnie Walker i sled nego Teachers
![]()
Мен най-много ми харесва Собиески, най-гадната за мен си е Флирт. Но от доста време вече не пия водка, защото се натрових и сега всяка водка ми се струва помия...само като усетя миризмата и се сещам как не можех да стана от леглото.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
За квато имам Пари ! Някой път и Спирт с Вода пия като няма кинти, кво да се праи !
Po princip ne piq mnogo vodka.Predpo4itam vino,bira,pina colada,tekila...ne sam opitvala koi znae kolko marki vodki....no ot tezi koito sam opitvala(Flirt,Smirnoff,Finlandiq)..nai-dobra e FLIRT
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
Само моя сок е пила!Първоначално написано от exploitedteen
i az bqh taka po edno vreme daje kato se pruskah s dezedorant i mi prilo6ava6e..ma mi mina i sega pak sum na vodkaПървоначално написано от Absconding
![]()
Sobieski vodka...the best![]()
Даи ми един от ония партийни куфари да купя на пет путки мини купари ...портмонето ми да е претъпкано вместо кухо дошъл съм за нещо сухо!!!
lele detence .... ti kakvo kaza ne e istinaПървоначално написано от Sexy_Blondy_L@dy
![]()
![]()
abe ti tolkova razbira6 ot vodka kolkoto as ot kosmi4eskite tehnologii na NASA be
![]()
![]()
![]()
![]()
na skoro pih smirnof zelena qbulka(mai)i mnogo mi haresa![]()
Нито 1 от посочените..Руский Стандарт