- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ ВОДКА НАЙ-МНОГО ВИ КЕФИ?
Кой шъ черпи![]()
пффф ...никоя не ми харесва ....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i az sm na targovi6te i sobieski
Флирт Ябълка ако не се лъжа![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
аляска
Sobieski,но и Smirnof радва![]()
![]()
Собиески и Флирт зелена ябълка...и все пак не прекалявам![]()
Селект рлз наливаш са като луд все едно и вода и полсе нищо ти няя трезвен като руснак покраи 9 май
hhahah az prekalqvam...ina4e i az tva piq....ama i absolut stavaПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
Собиески,Абсолют,Финландия ето това са водки.......от българските единсвтено мога да пия с малко удоволствие Мери Джейн другите са пълни боклуци да не говорим за Флирт която е най-гадното нещо което може да се пие......абсолютно чист спирт е тая водка.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Purvo taka nare4enite ot teb vodki-flirt,savoy club,mery jane,slelect i gradus ne sa vodki a 4ist spirt.
Kude sa vodki kato Stolychnaya i Ruskii Standart ve?6tot az pia ot tiah
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
Мен ме кефи Путинка
а от тук изброените Собиески
ни една, на времето когато пиех баща ми носеше от русия контрабандна Столичная (ама не тая дето я има в бг, а истинска с руски бандерол, който е отстрани на шишето и е холограмен) , Золотое Кольцо (тая не сте я и чували сигурно) и Посольская (демек по посолствата ги пият)
бяха адските водчици... ама сега съм въздържател !
Смирноф зелена ябълка)))))))) за нея и гласувах,но и абсолют ванилия влиза добре
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Мери Джейн и след това Флирт ,но не ябълка!!!![]()
![]()
тц не разбирам да дадеш 40 лева за оригинален смирноф щом е с такива простотии кат зелена ябулка земи флирт зелена същото обаче чист смирноф е божествен а чист флирт е чист спиртПървоначално написано от Komshiikata
Флирт зелена ябълка.....в умерени количества, обаче.![]()
a za6to nqma Aheloika![]()
Флирт
адска анкетано все пак Флирт-че
Мене да питате се алкохол ,мн мн не хваща, разликата м/у различните марки водка.![]()
майко мила![]()
![]()
![]()
Как флирт бе хорааа...вие въбще друга водка пили ли сте....ЛЕЛЕ КАКВИ ХОРА ИМА В ТОЯ ФОРУМ..ужассс
![]()
![]()
![]()