- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ ВОДКА НАЙ-МНОГО ВИ КЕФИ?
kato sedneme s fr-dove nqma takia liubimi kvoto ima tva![]()
Absolut (плодовите...оу...да)
пп:Как може да пиете "Флирт", лакочистител е по-добре![]()
Kolebaeh se m/u Absolut, Sobieski i Smirnof, nakraq izbrah sobieski
Druga vodka koqto mnogo me radva - Nemiroff (ukrainska vodka)
Su6to taka i Danska e mnogo dobra, ama ne znam kva e, mai pak e ukrainska (v ukraina mnogo gi pieh, tuka ne sum gi vijdal)
zabravil si bqlo me4e i turgovi6te ot bulgarskite
eto edna moq istoriq za flirta - bqh bolen i bqh na antibiotici, oburnah 50gr flirt razreden i draifah, malko po-kusno si preglutnah antibiotika s 100-150gr nqkva druga vodka be6e, mai turgovi6te i mi nqma6e ni6to
(ne draifam ot alkohol... draifal sum samo predi istrezvitelnoto, no ne pomna i tozi slu4ai sus spirta... taka de, flirta)
амм...абсолют с круша мммм
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
мери джейн ме кефи напоследака за флирт -божкеее луди ли сте бееее
![]()
![]()
.!.
флирт![]()
''Samarskaq''-ot Rusiq..i..nqkoi be6e kazal 4e etiketite na ruskite bili zalepeni krivo i 4e butilkata bila izdrana-koito go e kazal ni6to ne znae..ili sa mu probutali bokluk![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
flirt i mary jane sa nai-ludite ahahahahahahahahahhaahhaahhahahahahahahah da we da a sega seriozno men me kefqt sobieski, absolut i vsi4ki hubavi ruski vodki
Sobieski House Music.....![]()
Когато животът ти минава като на кино, нарисувай си картинка!
Мери Джейн.
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
podkrepqm mnenieto :P ne ne ili ednoto ili drugoto ina4e si i edbalo maikata ta i az glsuvah za meri janeПървоначално написано от S8K
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
Водката е за чалгари, да е слагат в портокаловия сок, за да са фешън. И като си поръчаш бира да ти се смеят, щото бирата била за селяни![]()
Смирноф!![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
аве как може да казвате "флирт" или пък "мери джейн" те са най-големите боклуци.то тжа не е жодка а спирт веее.хубава водка е финландия,аляска,джеймсън, тва са хубави водки не глупаците дет са почнали да пият водка от вчера да пият флирт и да се кефят глейте кой съм аз че пия.научете се пурво да пиете както трябва най-вече с мярка,а не да се напивате като чафути и да незнаете на кои хора сте,те тва е глупаво
![]()
![]()
![]()
Sobieski
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
SMIRNOFF
но както се досещате пия всякаква
и досега не съм ....... нали
![]()
SOBIESKI![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!