- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Как да им кажа за 3-та и изобщо да казвам ли?
Понеже миналата седмица класът беше много шумен госпожата по математика ни трясна набързо една контролна за новия материал. А аз получих 4. Наще ще ме изселят от вкъщи, ако разберат. Хора, моля ви помогнете ми. Как да им кажа за 3-та и изобщо да казвам ли?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Nevqrvam da te izselqt ot vku6ti,no vse pak si kaji sega za6toto posle moje da stane po-lo6o!Obesni im kakvo se e slu4ilo,te ne sa zverove
eee i az taka si misleh kato bqh po-malka 4 na6te 6te me izselqt za 3-ka ili 4-ka tova voab6te ne e tak at vse pak sa ti roditeli kaji si im go o6te dnes obqsni im 4e se slu4va i na nai-dobriq u4enik 4e ne si smognal da se podgotvi6 po-vsi4ko perfektno!nqma stra6no te 6te te razberat moje da ti se skarat no s tova 6te se opitat da ti vnu6at 4e ne biva tova da se povtarq no vsa6tnost te razbirat i te sa hora i te sa bili u4enici![]()
![]()
![]()
Kaжи им, няма смисъл от лъжи в случая. Четворка и тройка не са фатална оценка, едва ли те са имали само шестици![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Macka edva li 4ak 6e te izselqt za 4ka....prosto im obesni 4e e bilo na nov material i t.n...a ako sa tolkova gadni prosto ne im kazva6 za taq ocenka sqda6 si na zadnika i u4i6 za da q popravi6 s ne6tu hubavu :P e ako razberat oba4e 4e si skrila...6e e po-lo6o ama rano ili kysno 6e trqbva da im kaje6 za takiva ocenki-ne moje cql jivot da si v strah ! Daje pylnite otli4nici imat 3 i 4![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
еми ти какво си виновна,че ви е пуснала такова гадно контролно?!
не мисля,че ваще ще ти се карат![]()
такаче,споко,по-добре им кажи сега,защото те така или иначе ще разберат![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Това с оценките е много глупаво ... затова вече не се ядосвам много,много когато знам изкарвам добра оценка когато не съм учил двойка
П.П. Боли те фара.![]()
Da ti ne puka!
Az nikoga ne se pritesnqvam za ocenki!
![]()
ako az fana 4 vorka po matematika na6te banket 6a dignat taka 4e spoh
Аз едва хващам тройка по математика...а ваще ще те изселят от вас заради 4ворка..майко..колко побъркани могат да бъдат хората!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
хахаха побъркани ем не съм съгласна .... има голяма разлика от родител до родител всеки има своите изисквания някои искат децата им да постигнат това което те не са могли да постигнат ... за това и даржът в училище децата им да се перфектни но явно не осъзнават какво е постоянно да се опитваш да бъдеш перфектен защото "родителите ще го изселят от тях" .... според мен на такива родители тряя да седне и да им се обясни .. а колкото до случая кажи им и след това им кажи че даскалкАта ще те изпита отново и ще поправиш 4творката няма как да я криеш тази 4ворка от тях просто им кажи че ще я поправиш още следващия час...Първоначално написано от MaPuXyaHa
Последно 3 ли имаш или 4?
Но това не е от особено голямо значение. Ще ти кажа аз как процедирах, когато още бях отличничка и такива оценки бяха много лоши. Прибирам се разревана, отказвам да яда, лягам си рано, не гледам телевизия. Това за един ден и почват да ти обясняват, че не е края на света![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Първоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
мисля че няма смисъл да им обесняваш ква е тъпа даскалката по математика.за родителите учителите винаги са прави.просто им кажи и ше си изтърпиш последствията-няма друг начин.наште разбират за оценки само на родителски срещи.аз си нанасям само 6тиците или нищо не нанасям.имам 3ка на единия компонент на класното по немски и напрао не знам как да им кажа,ама ше чакам да минат празниците и чак тогава
xaxa i az sam taka :PПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от rosskata
![]()
To az ako imam 4 po matematika hubavo 6te e.Ne se pritesnqvai za takiva gluposti.Ozenkite vuob6te ne se nai-vajnoto ne6to v jivota ama nikak daje.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Ti za 4-vorka se trevoji6 a az po algebra kvi troiki sam gi naredil... troika do troika ..nemam dumi a maimaki e nai dobre po algebra ot si4ko ! az pak po geometriq 4etvorkite fa6tam![]()
a i na klasnoto po algebra imah 2 i klasnata mi dade 6ans za 3 i q izkarah...a taka i taka ne kazah na maikami za onaq dvoika![]()
kakto kazva edin moi priqtel .... "maiki idiotki"![]()
![]()
kak 6te te iselqt be ? va6te da ne sa poburkani ai stiga gluposti
![]()
aman ot TUPI RODITELI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napravo go kazah ako 6te si4ki da mi se obidqt !
![]()
![]()
Абе замисли се ваще за една оценка няма да ти направят нищо! А и все пак като им обясниш, че на практика ти тая оценка не си си я изкарал/а кво те бърка? Ще те разберат спокс![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
neshto ne razbrah?hem si izkarala 4 hem pishesh 4e trqbva da im kajesh za 3-kata?????????kakto i da e 4 e dobra ocenka kvo tolkoz vse pak e edna i to na noviq material tova im kaji......dano te razberat
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
хахах се едно това аз го казах...същтата съм кат тебе по математика стига на изпит да не ме остаят наще черпят хахахаПървоначално написано от Анонимко
".... so ... can we move on?!!!"
Click