- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво може да се "друса" човек в домашни условия
Ебаси наркоманите сте тука бре идиоти грозни....![]()
еми взимаш картон4ето от тоалетната хартия праиш малка дупчица по средата пъхаш слимарата там и като я запалиш запушва долния отвор на картон4ето
hmmm....kompot li da ti otvora?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Тва го слагат в енергийните напитки и Кока колата. Абе за кво ви е да се друсате с боклуци? Ако искате да се замаете, пийнете малко ракия от на дядо ви и това е.14 гуарана
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Чайовете са едно много хубаво нещо!![]()
С кур!![]()
Сметанке сладка мила, акинетона определено не е антидепресант поради простата причина, че е за Паркинсон. При свръхдоза се проявяват проблеми с краткотрайната памет (сериозни проблеми), невъзможност да се фокусира, брутално пресъхване на устата и др. А ако ще говорим за друсане с хапове -Първоначално написано от cMeTaHka
недейте друса Оропрам (кофти антидепресант, вкарва те в депресия за няколко дена) нито Деган (то е за депресии и прилошаване при пътуване). Дегана може да ви вкара в сериозни паранои. Обаче няколко Дегана и диазепам е добра комбинация
А колкото до сините грамофончета - внимавайте от кои си взимате, защото тези дето растат под път и над път (цветчетата не са мн големи - около 5см диаметъра) им липсват някои химични вещества, на които се обуславя легендарното им действие, подобно на ЛСД. Пък и даже някой да си намери от големите грамофончета, от чиито семена става чай, внимавайте - един познат пробва няколко пъти, натрови се яко и сега си мисли, че е полупетел (баща му бил петел) и по цял ден кудкудяка и рие пръст с крак.
абсолютно си пасва името на сайта с тая тема - проблеми бая имате..
гълтайте хапчета от аптечката, шмъркайте всяко прахче по път и над път, ама не споделяйте тук такива глупости! ква е тая дезинформация? ами аз ако последвам примера на 2/3 от постовете тук ще съм с двата крака в гроба...
ограмотете се малко по тоя въпрос е моя съвет..
надявам се никой от вас да не попадне на ентеоген.. просто не сте дорасли и не заслужавате.. друсайте си амфетки и пушете тютюнец..![]()
някой ден може би ще разберете ама като чета кво пишете ми е трудно да го повярвам..
айде със здраве...
Темата е стара, а и подстрекава към приемане на наркотици. Затварям!