.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    Ебаси наркоманите сте тука бре идиоти грозни....

Guest
    еми взимаш картон4ето от тоалетната хартия праиш малка дупчица по средата пъхаш слимарата там и като я запалиш запушва долния отвор на картон4ето

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ебаси наркоманите сте тука бре идиоти грозни....
    hmmm....kompot li da ti otvora?

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    14 гуарана
    Тва го слагат в енергийните напитки и Кока колата. Абе за кво ви е да се друсате с боклуци? Ако искате да се замаете, пийнете малко ракия от на дядо ви и това е.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз като реша и почвам с квото ми падне, дрогиране с кока кола- представлява 2та литра на екс, после си дрогиран 100%
    има много други ма са не ми се пише

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Чайовете са едно много хубаво нещо!

~шмъркайте прах за пране

Guest
    С кур!

Цитирай Първоначално написано от cMeTaHka
    antidepresanti(akineton,ketamin..).prodavat se v aptekite,obiknovenno sa po 2 lv. blister4eto v koeto ima 10 hapa,5 sa napulno dostata4ni za edin 4ovek.vazdeistvieto se poqvqva sled okolo 30-40min,no moje i po-rano ili po-kusno.pulochavat se halucinacii,zatrudneno e vijdaneto(vijda se zamugleno),kara te da izbada6 v buren smqh bez da ima pri4ina,use6taneto moje da bude fantastichno.preporuchva se da ne se vzima,blizo do roditeli,uchilishte i t.n.vodi do neadekvatnost!
    Сметанке сладка мила, акинетона определено не е антидепресант поради простата причина, че е за Паркинсон. При свръхдоза се проявяват проблеми с краткотрайната памет (сериозни проблеми), невъзможност да се фокусира, брутално пресъхване на устата и др. А ако ще говорим за друсане с хапове -
    недейте друса Оропрам (кофти антидепресант, вкарва те в депресия за няколко дена) нито Деган (то е за депресии и прилошаване при пътуване ). Дегана може да ви вкара в сериозни паранои. Обаче няколко Дегана и диазепам е добра комбинация
    А колкото до сините грамофончета - внимавайте от кои си взимате, защото тези дето растат под път и над път (цветчетата не са мн големи - около 5см диаметъра) им липсват някои химични вещества, на които се обуславя легендарното им действие, подобно на ЛСД. Пък и даже някой да си намери от големите грамофончета, от чиито семена става чай, внимавайте - един познат пробва няколко пъти, натрови се яко и сега си мисли, че е полупетел (баща му бил петел) и по цял ден кудкудяка и рие пръст с крак.

Guest
    абсолютно си пасва името на сайта с тая тема - проблеми бая имате..
    гълтайте хапчета от аптечката, шмъркайте всяко прахче по път и над път, ама не споделяйте тук такива глупости! ква е тая дезинформация? ами аз ако последвам примера на 2/3 от постовете тук ще съм с двата крака в гроба...
    ограмотете се малко по тоя въпрос е моя съвет..
    надявам се никой от вас да не попадне на ентеоген.. просто не сте дорасли и не заслужавате.. друсайте си амфетки и пушете тютюнец..
    някой ден може би ще разберете ама като чета кво пишете ми е трудно да го повярвам..
    айде със здраве...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара, а и подстрекава към приемане на наркотици. Затварям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си