- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за "дънки-в-ботуши" модата?
Малко"открадната тема",но все пак какво ви е мнението?
abe kato gi vidq tezi painerki s tezi "malki" botu6ki(?!) mi izlejdat na nekvi razgoneni pankarkiosobeno kogato sa bez tok i sa 4erni
![]()
mi men si me kefi tvataka si hodq udobno mi e
misla 4e e gotino
Ni6to ne moje da se sravni s edin 4ovek i edna ma6ina,koito zaedno se opitvat da nadhvurlqt svoite vuzmojnosti!
Az taka si hoda po princip!
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
За мен това е хипер тъпо!
Не завиждам на пънкарите, след като половината народ ходи така... Сигурно доста се дразнят!
Мен също не ми аресва
Поредната простотия на модата
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
Модата си е мода. Но е доста удобно, смисъл топличко ти е, не ти влиза вятар отдолу![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Абе удобно, топличко, приятничко....
дивотии
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
Emi tazi moda o6te si q ima,men mi e udobni4ko taka i priqtno tai 4e az si hodq taka!
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
на който му харесва и му седи добре..нека си ходи така...![]()
Нищо лошо не намирам в тва и нямам нищо против хората дет се носят така, но аз лично не ходя така![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
Mn e qko![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
hm az prez zimata vinagi sam si hodila s dankite v botu6ite ama durja da kata 4e vaob6te ama vaob6te ne me interesuva tapata modai daje ponqkoga naro4no se obli4am taka kakto "ne trqbva" prosto za6toto mraza da sam kato drugite
no men si me kefi tva s botu6ite i 6te si gi nosa taka dori i modata da kaje 4e ne bilo moderno
![]()
Дразнят ме, но вече свикнах. Да си ходят както искат.
А аз не завиждам на войниците, защото и те сигурно се дразнят....Не завиждам на пънкарите, след като половината народ ходи така... Сигурно доста се дразнят!
А вие, госпожице, се научете да пишете.
Az se kefa da hoda taka,ama sega ve4e vseki e taka i ne se 4ustvam interesna...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми супер си е тенденцията, аз ходя така въпреки, че съм момче, хубаво че не е толкова разпространено сред момчетата все още, иначе щях да се гръмна, да гледам всеки с набутани дънки в ботушките, ама то така или иначе тия дето си ги пъхат повечето не знаят как и изглежда супееер селско!![]()
Moda... Trendy...
Kakvo da mislq? Ne mi e priqno vsqka 2ra da e taka ama ne mojem da si nalagame mnenieto kolkoto i da e izturkano dori ponqkoga az si gi puham, no samo s mnogo kusi butshki i susvsem leko, no kakto i da e nqma znachenie. Tova e prosto moda koqto drugata zima shte otshumi :P ne mi pravi vpechetlenie veche.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Първоначално написано от ellen
не обиждай де ние не хоим така като се разгоним![]()
![]()
![]()
![]()
Haresva mi.. a i e praktichno v dajdovete !!!
ае да ходят както искат...
ма се дразня щото баси те си навират некфи тесни дънки ф некфи модерни ботушки... еми тъпо е, грозно е и невероятно смешно, мразя тая мода...
иначе друго си е със такиа кавалеристки ботуши(то май не беше точно с кубинки... или беше, не помня) или с кубинки... е тфа вече е велико![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Първоначално написано от Worthless
SMILE :P
nnnnnnneveroiatno e napraooo az samo taka hoda hahaha adskata tupnia