- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за "дънки-в-ботуши" модата?
ne me kefi![]()
Ха тва е най-тъпото нещо което може дас е измисли...мнооооооогоооооо зле....![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Първоначално написано от snooppy_f
Ти си гей. Не в смисъл на хомосексуалист, защото те са доста по-големи мъже от теб.Първоначално написано от Анонимко
100% ходиш и с яке с пухчета, обличаш се в бяло и РОЗОВО.
Все едно са тръгнали на лов и риболов та зат'ва са си набутали дънките в ботушите! Де да знам нещо не ме кефи особенно! Аз не ходя така, а и не мога да си представя да ходя така при положение, че от 100 сигурно 2 не са си ги набутали вътре! Всичко ръга, бута братче все едно ше се мре, ако не си ги направят така!![]()
Тая мода си е супер!Аз ходя много така, ама не нося ботуши без ток - не са ми удобни...Най-си ми е добре на висоооки тънки точкета
само такива имам :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ахахахахах,това мнение ме разбиПървоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
милата,не се чувствала интересна![]()
по тематааз не ходя така,защото според мен е адски селско и грозно,а и аз целогодишно си перкам с кецове,такаче и да искам не мога да си завра дънките в кецките
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми...мода...всяка година има нещо
такова..тази година-панталонките в ботушките тип рибарче....че и с тези ботушки тип "ГОлямата Стъпка"![]()
Има доста хора,които си ги кефи да ходят така...и са като едно стадо или като отбор..като ги видя из центъра,всички с еднакви ботуши...напъхани в ботушките..абе нека си ходят както искат ,в крайна сметка..!?
Аз лично нямам такива ботуши..и не си бутам панталоните в моите ботички..не ме кефи просто как изглежда...а и не искам да се сливам с всички..
Въпрос на вкус !
Абсолютно точно като рибари са! Те така ходят за да не си намокрят панталоните. Е същото като тях. А като ги видя да кажем заедно няколко кифли ии не е истина клонинги истински... Просто си личи че тая..хм мода ли я нарекохте? според мен е супер идиотска...Ама кво да се очаква де...Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
awe kvo moje da se kaje za tova!ne mi haresva!v smisul sedi s opredeleni botu6i gotino,no kato vida nqkakvi s eskimoski botu6ki mi prizlqva!banalno stana!ne moje6 da razli4i6 edin 4ovek ot drug!siki sa ednakvi taka!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Харесвам я!Много често ходя така![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много върви на момичета с дебели гъзове,къси и криви крака.Направо изглеждат като Барби!
Не е така, госте. Ако задникът е хубав, си е хубав. Ама ако е голям, изглежда като гъз на 300 килограмова султанка.
ne mi haresva sus sigurnost..A i skusqva krakata,kato vidq nqkoq hem kusokraka hem s dunki v butu6ite
!!! Mnenieto mi e su6totoПървоначално написано от MaD_CaT*
![]()
Защо се занимавате с глупости?![]()
Всеки да ходи както си ще. Ако преценявате човек по дрехите му, толкова по-зле.
Много точно казано, браво!!!Първоначално написано от Pe666o
![]()
Хора, не бъдете подвластни на никакви моди, бъдете подвластни на вкуса сиХодете си така както ви харесва или ви е удобно
![]()
Аз наскоро си взех ботуши, които не могат да се носят ако не си напъхам част от дънките в тях - широчки са и са предназначени за товаАдски много се харесвам така, жалко само че наистина стана много комерсиално
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Незнам защо, обаче това малко ме дразни?!?![]()
хм....ми поне не ми се мокрят дънките като вали![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
И къде е връзката между гея и ботушите??? Ако искам и по джапанки ще ходя, ама ти сигурно си свикнала де, за тва няма да ти казвам, че е яко! И дори и да ходя с яке с пухчета(а аз не ходя) теб тва не те бърка....... а я кажи кво е лошото да си пъхам дънките в ботушите, не може ли да съм различен от всички??? Или ти предпочиташ да си просто една от стадото??? май да ...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Ами миналата година,като много малко хора имаха от тези големите ботушки велурените много ми харесваха,но сега вече вси4ки имат такива. Още от миналата година си бях казала,че ще си взема,ама сега наистина всеки 2ри,че даже и 1ви ходи с такива ботуши,тъй че се отказах от тази идея. А точно за дънките в ботушите-еми фьешан е...зависи как е съчетано ми харесва или не...
Не знам как точно е в България в момента но след като знам тука какво е и след като чух с ушите си нещо се уверих че и най-простата бългасрака пайнерка е баси яката пичка в сраванение с да кажем холандката! Ето и какво доживях да чуя:
Седя си аз в даскало пред шкафчето и си прибирам маратонките след физическо и до мене две кокони от моя клас....едната нормална другата рибарка...и аз там нещо се боря с ключа че заяде и едната се обажда (нормалната) "ей Димо виж кфи нови ботуши има Марайке"...и гледам аз некфи велурени царвули и дънките набутани вътре естествено...и ме пита тая същата "харесва ли ти тая мода" аххх като го чух тоя въпорс и си викам "тука требе съм искрен" и викам само "ми не отвратителна е" тея се опулиха...тая нормалната се засмя после и вика "е поне си искрен" ми да...а другата изтърси следното "е то и на мене не ми харесва хич ама такава е модата" пак ме затапиха мамка им...аз само наведох глава почнах да цъкам кат Ролекс и си заминах...до къде може да стигне човешката простотия...е тея хора просто те оставят без думи...идва ти само да си блъскаш главата в стената!!
Тука един офф топик...да ви разкажа кфо праат тея хора холандците...начи...аз съм в един клас с 15 годинишни лапетии..много се подмладих ей!..чувствам се на 15, имам само 9-ти клас в България и сега пак съм с 15 годишни а кажете че съм на 17 хахаха...та кфо става...колко са зле тея деца..сичките са уникално тъпи...толко тъпи че просто понякога си блъскам главата в стената и ми се реве..питат ме некфи дебилски неща постоянно...тфа дали имаме ток в България е умен въпорс..ма не само за България...некфи дебилщини абсолютни...просто не мога да ви я упиша тая ситуация как искаш просто да те няма...ти им убясняваш че въпроса е тъп те продължават...и те гледат с един кух поглед и чакат отговор...мноо ми е турдно да ги затапвам на холандски...а те наглиии...е такоя..един ден пак ме пита една некфа дебилщина и напрегнах се с всички сили и измизлих нещо и я затапих...тая само ме погледна опулено и се разкрещя "Еййййййй чуйте кфо каза Димо"...и сички се обръщат е така целия клас "Какво? какво? кажи го пак моля ти се Димо кажи го пак аре дее бла бла" ле лееее щях да се разрева...почнах да си трескам главата в стената ама яко...тфа е все едно да си някъф адския метъл и да те приковат група от 20 13 годишни чалгарки да ти разправят колко е яка изрусената брадичка на Азис и да не можеш да избягаш.....издивявам на моменти!!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
IT SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Аз хич не харесвам тази мода! По принцип аз много се влияя от модата и гледам да съм в крак с нея...но не и с това!![]()
![]()
![]()
Веднъж пробвах така, но още пред вратата се отвратих. Прецених, че ще съм като всяка втора...
Това е моето мнение!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!