.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131

Град
    София
    ми от първо ми изглеждаше много тъпо и селско, но сега не отричам че ми харесва. По-често предпочитам да си навивам дънките, но и двата начина ми допадат

Живей така че когато умреш и дявола да ти запали свещ!

Повече от фен
    Шукар бибитка, готино седи и предполагам им е по топло на пиленцата .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен
    4estno kazano izob6to ne mi haresva tova,kak si napyhvat dynkite,pantalonite i kakvoto i da e v botu6ite izglejda mi nqkak si sme6no,o6te pove4e kato po4ti vsqkko momi4e,koeto sre6tna po ulicata hodi taka.Oba4e mi e vse edno v smisal takav,4e i kakvo kato hodqt taka?!tqhna si trabota men tova izob6to ne me valnuva,za6toto ne vyn6nia vid opredelq 4ovek i e vreme da go razberete Kakto na drugi ima haresva da nosqt primerno kecove i smyknati dynki, na drugi samo 4erni gotic drehi taka i na tqh im haresva tova...Prestanete s typite izkazvania ot sorta na "tozi e mnogo sme6no oble4en i zatova e bahti prostia 4ovek".ami za tqh tova ne e sme6no be hora?! za tqh moje da e sme6no kak nosi6 primerno bluza na Iron Maiden i smyknati ga6ti...i,kogato nqkoi kaje za teb "a, toq e hiper zle da se oble4e taka" ti si misli6 "abe tozi daje ne me poznava kak 6te govori taka za men?!"
    e sa6toto pravite i vie...kazvam go ot li4en opit, za6toto u4a v grad pylen s takiva momi4eta(Burgas) i u4a v u4ili6te, v koeto az sam EDINSTVENATA, koqto se obli4a malko po-razli4no i sam im super stranna...
    mislete predi da govorite i ne precenqvaite horata smao po na4ina na obli4ane!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Men sy6to ne me kefi, ama koito kakto iska da si hodi!Men kvo me e*e

Град
    София, България
    Мисля, че на момичетата им стоят супер. Но момче да си сложи такива ботуши някак си не върви.

emi kfo da mislq.. basi qkoto!
    samo taka hodq!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Еми...мода...всяка година има нещо
    такова..тази година-панталонките в ботушките тип рибарче....че и с тези ботушки тип "ГОлямата Стъпка"
    Има доста хора,които си ги кефи да ходят така...и са като едно стадо или като отбор..като ги видя из центъра,всички с еднакви ботуши...напъхани в ботушките..абе нека си ходят както искат ,в крайна сметка..!?
    Аз лично нямам такива ботуши..и не си бутам панталоните в моите ботички..не ме кефи просто как изглежда... а и не искам да се сливам с всички..
    Въпрос на вкус !
    napulno sum suglasen super tupotiq e da si prili4a6 s kum 90 % ot si4kite momi4eta koito sa navunka

nqma da kazvam kolko e PEDALSKO ve4e mom4e da hodi taka

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Още миналата година като видях тая простотия и лошо ми стана..Дори всички мои приятелки й се кефеха.За хубаво обаче м.г. само няколко момичета ходиха така.Е сега уча в най-чалгарското у-ще и по цял ден се наглеждам на фиешанки и ми писна.Супер много ме дразни...Каквито и да се ботушите - в тях са напъхани дънки и не винаги е хубаво.Кефи ме с пола и ботушки и с подгъната или 7/8 панталони/дънки и ботуши.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Стига сте свързвали тая мода с чалгата бе
    Сигурно и момичетата дето ги носят и живеят в чужбина са повлияни от "чалга културата",а? !?
    Глупости...

На мен ми харесват как ми седят и си ходя така
    Обаче никога не бих сложила ботуши с пухчета
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Da be... i kude v 4ujbina se nosqt taka?

Ina4e mi e vse taq. Vseki da obli4a kfoto znae i mu haresva. Az li4no shte vi pomolq ako me vidite s dunki v botushite [4e az i botushi ne obuvam be] da me capardosate s neshto tejko po glavata. MOLQ!

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Da be... i kude v 4ujbina se nosqt taka?

Ina4e mi e vse taq. Vseki da obli4a kfoto znae i mu haresva. Az li4no shte vi pomolq ako me vidite s dunki v botushite [4e az i botushi ne obuvam be] da me capardosate s neshto tejko po glavata. MOLQ!
    Въпроса е къде не се носят!?
    Миналата година бях на екскурия и всяко второ момиче ходеше така.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Kekek, na4i vsi4ki ste old fashion :P

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами мен си ме кефи, щото ми се виждат хубавите ботушки
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Стига сте свързвали тая мода с чалгата бе
    Сигурно и момичетата дето ги носят и живеят в чужбина са повлияни от "чалга културата",а? !?
    Глупости...

На мен ми харесват как ми седят и си ходя така
    Обаче никога не бих сложила ботуши с пухчета
    "Чалга" не е само тукашната простотия. И в другите страни имат чалга. Например, техният поп е чалга. Голи тела, тъпи ритми...

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Еми, харесва ми, а и така ходя. Просто ботушите са ми дълги и изглеждат лошо като са под дънките.

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Xaaxaxa mnogo tupo,tva ve4e e staro-samo golemite 4algarki sa poziorki(koito se obli4at s dunki v obuvkite(ako me razbirate))

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Xaaxaxa mnogo tupo,tva ve4e e staro-samo golemite 4algarki sa poziorki(koito se obli4at s dunki v obuvkite(ako me razbirate))
    Боже господи! Аз НЕНАВИЖДАМ чалгата, но ходя така. И са ко става? И било старо - мен кво ме *бе какво е, аз да не съм "голяма чалгарка", че да се обличам по модата? Да не би да нямам лично мнение, за да завися от нечие чужду. Глупости говориш!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Всички са позьори, независимо от музиката която слушат.
    Темата е тъпа и съветвам да се изтрие/заключи.
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi tova e prehodna moda...

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Guest
    Ахаха малеее чалгари били тея дето си пъхат дънките в обувките ахаха, еми аз си ги пъхам( момче съм) и мразя чалгата с цялото си сърце! Познавам хора, който се гъзарят много, а в същото време слушат метал! ее кво ще кажете многознайковци, не можеш да съдиш по начина на обличане на някои, за това каква музика слуша и въобще за квото и да било, освен може би за материалното състояние на дадения човек

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Познавам хора, който се гъзарят много, а в същото време слушат метал
    Защото са позьори. И това, което ти наричаш "слушат метъл" съм почти сигурна, че е Металика, Слипкнот и тем подобни и то клиповете им, които ги дават по телевизията.

И донякъде сте прави, че това не е чалгарско обличане. Защото няма чалга култура и няма чалгарско обличане. Метъл има, хип-хоп има, техно има, ама...чалга култура и обличане няма...затова чалгарите се обличат по модата. Фйешън. И пак отбелязвам, че и мтв феновете пак са чалгари.ю

А за материалното състояние. Има богати и богати. Преди време се запознах с едно момче метълче. След време се събрахме у тях и аз се изумих! Не беше голям апартамент, в нормален блок, не беше гъзарски квартал, но си личеше, че всичко вътре е скъпо...и той не се е гъзарил никога, не се фукаше с това и онова от коя страна на света е(както правят надутите богаташчета), даже се притесняваше.

Ми...кефим е отчасти,но не и когато аз се нося така.Като видя някое хубаво момиче,сравнително високо,със хубави крака, със хубави ботушки и с хубаво панталонче,навито или навряно в тях ми се пълни душицата.Сега не казвам,че нямам хубави крака ,ама нито ботушите ми са кой знае колко хубави(някви бели...бляя искам черни,ама къде ми беше акъла да взема тия...карай,поне топлят.),а единственото нещо,което с много мъки и дърпане мога по някакъв начин да навра там,са ми дънките.Джинсите седят много зле набутани там, да не говорим с колко усилия става тоя номер.Със навряни дънки в ботушките съм излизала от нас точно 3 пъти:веднъж в Казанлък,имаше мач,сутрита тръгвахме рано и беше студено.Учудих се колко ми беше топло.И два пъти на даскало.Като(ако) си купя черни ботуши,може би ще ходя по-често така.Самата мода не е толкоз лоша,лошото е това,че всяко момиче на улицата е облечена по този начин,а е много дразнещо да илезеш на улицата и като се огледаш да виждаш едва ли не свои отражения.
    ПП.Обичам да ходя на риба

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ахаха малеее чалгари били тея дето си пъхат дънките в обувките ахаха, еми аз си ги пъхам( момче съм) и мразя чалгата с цялото си сърце! Познавам хора, който се гъзарят много, а в същото време слушат метал! ее кво ще кажете многознайковци, не можеш да съдиш по начина на обличане на някои, за това каква музика слуша и въобще за квото и да било, освен може би за материалното състояние на дадения човек

може и да мразиш чалгата, ама обичаш педерастлъка и си пъхаш не само дънките...
    а за метълите гъзари... когато те прослушат метъл, а не някакви утрепани линкин парк или подобни "метъл" величиа пак се обади...
    Та викаш дънките в кубинките а нищо са педерастлъка е на мода ?

Повече от фен
    И ТИ Е ЧИСТА сЪВЕСТТА

Повече от фен
    Повърхностни дечурлига научете се че начина на обличане и музиката която слуща не правят човека...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си