- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за "дънки-в-ботуши" модата?
ми от първо ми изглеждаше много тъпо и селско, но сега не отричам че ми харесва. По-често предпочитам да си навивам дънките, но и двата начина ми допадат![]()
Живей така че когато умреш и дявола да ти запали свещ!
Шукар бибитка, готино седи и предполагам им е по топло на пиленцата.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
4estno kazano izob6to ne mi haresva tova,kak si napyhvat dynkite,pantalonite i kakvoto i da e v botu6iteizglejda mi nqkak si sme6no,o6te pove4e kato po4ti vsqkko momi4e,koeto sre6tna po ulicata hodi taka.Oba4e mi e vse edno
v smisal takav,4e i kakvo kato hodqt taka?!tqhna si trabota men tova izob6to ne me valnuva,za6toto ne vyn6nia vid opredelq 4ovek i e vreme da go razberete
Kakto na drugi ima haresva da nosqt primerno kecove i smyknati dynki, na drugi samo 4erni gotic drehi taka i na tqh im haresva tova...Prestanete s typite izkazvania ot sorta na "tozi e mnogo sme6no oble4en i zatova e bahti prostia 4ovek".ami za tqh tova ne e sme6no be hora?! za tqh moje da e sme6no kak nosi6 primerno bluza na Iron Maiden i smyknati ga6ti...i,kogato nqkoi kaje za teb "a, toq e hiper zle da se oble4e taka" ti si misli6 "abe tozi daje ne me poznava kak 6te govori taka za men?!"
e sa6toto pravite i vie...kazvam go ot li4en opit, za6toto u4a v grad pylen s takiva momi4eta(Burgas) i u4a v u4ili6te, v koeto az sam EDINSTVENATA, koqto se obli4a malko po-razli4noi sam im super stranna...
mislete predi da govorite i ne precenqvaite horata smao po na4ina na obli4ane!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Men sy6to ne me kefi, ama koito kakto iska da si hodi!Men kvo me e*e
Мисля, че на момичетата им стоят супер. Но момче да си сложи такива ботуши някак си не върви.
emi kfo da mislq.. basi qkoto!
samo taka hodq!
napulno sum suglasen super tupotiq e da si prili4a6 s kum 90 % ot si4kite momi4eta koito sa navunkaПървоначално написано от MaD_CaT*
![]()
![]()
nqma da kazvam kolko e PEDALSKO ve4e mom4e da hodi taka![]()
![]()
![]()
![]()
Още миналата година като видях тая простотия и лошо ми стана..Дори всички мои приятелки й се кефеха.За хубаво обаче м.г. само няколко момичета ходиха така.Е сега уча в най-чалгарското у-ще и по цял ден се наглеждам на фиешанки и ми писна.Супер много ме дразни...Каквито и да се ботушите - в тях са напъхани дънки и не винаги е хубаво.Кефи ме с пола и ботушки и с подгъната или 7/8 панталони/дънки и ботуши.
Стига сте свързвали тая мода с чалгата бе![]()
Сигурно и момичетата дето ги носят и живеят в чужбина са повлияни от "чалга културата",а? !?![]()
Глупости...
На мен ми харесват как ми седят и си ходя така![]()
Обаче никога не бих сложила ботуши с пухчета
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Da be... i kude v 4ujbina se nosqt taka?![]()
Ina4e mi e vse taq. Vseki da obli4a kfoto znae i mu haresva. Az li4no shte vi pomolq ako me vidite s dunki v botushite [4e az i botushi ne obuvam be] da me capardosate s neshto tejko po glavata. MOLQ!
Saatana vittu perkele hate crew!
Въпроса е къде не се носят!?Първоначално написано от Boot
Миналата година бях на екскурия и всяко второ момиче ходеше така.![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Kekek, na4i vsi4ki ste old fashion :P
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами мен си ме кефи, щото ми се виждат хубавите ботушки![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
"Чалга" не е само тукашната простотия. И в другите страни имат чалга. Например, техният поп е чалга. Голи тела, тъпи ритми...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Еми, харесва ми, а и така ходя. Просто ботушите са ми дълги и изглеждат лошо като са под дънките.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Боже господи! Аз НЕНАВИЖДАМ чалгата, но ходя така. И са ко става? И било старо - мен кво ме *бе какво е, аз да не съм "голяма чалгарка", че да се обличам по модата? Да не би да нямам лично мнение, за да завися от нечие чужду. Глупости говориш!Първоначално написано от lina15
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Всички са позьори, независимо от музиката която слушат.
Темата е тъпа и съветвам да се изтрие/заключи.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
Ахаха малееечалгари били тея дето си пъхат дънките в обувките ахаха, еми аз си ги пъхам( момче съм) и мразя чалгата с цялото си сърце!
Познавам хора, който се гъзарят много, а в същото време слушат метал!
ее кво ще кажете многознайковци, не можеш да съдиш по начина на обличане на някои, за това каква музика слуша и въобще за квото и да било, освен може би за материалното състояние на дадения човек
![]()
Защото са позьори. И това, което ти наричаш "слушат метъл" съм почти сигурна, че е Металика, Слипкнот и тем подобни и то клиповете им, които ги дават по телевизията.Първоначално написано от Анонимко
И донякъде сте прави, че това не е чалгарско обличане. Защото няма чалга култура и няма чалгарско обличане. Метъл има, хип-хоп има, техно има, ама...чалга култура и обличане няма...затова чалгарите се обличат по модата. Фйешън. И пак отбелязвам, че и мтв феновете пак са чалгари.ю
А за материалното състояние. Има богати и богати. Преди време се запознах с едно момче метълче. След време се събрахме у тях и аз се изумих! Не беше голям апартамент, в нормален блок, не беше гъзарски квартал, но си личеше, че всичко вътре е скъпо...и той не се е гъзарил никога, не се фукаше с това и онова от коя страна на света е(както правят надутите богаташчета), даже се притесняваше.
Ми...кефим е отчасти,но не и когато аз се нося така.Като видя някое хубаво момиче,сравнително високо,със хубави крака, със хубави ботушки и с хубаво панталонче,навито или навряно в тях ми се пълни душицата.Сега не казвам,че нямам хубави крака,ама нито ботушите ми са кой знае колко хубави(някви бели...бляя искам черни,ама къде ми беше акъла да взема тия...карай,поне топлят.),а единственото нещо,което с много мъки и дърпане мога по някакъв начин да навра там,са ми дънките.Джинсите седят много зле набутани там, да не говорим с колко усилия става тоя номер.Със навряни дънки в ботушките съм излизала от нас точно 3 пъти:веднъж в Казанлък,имаше мач,сутрита тръгвахме рано и беше студено.Учудих се колко ми беше топло.И два пъти на даскало.Като(ако) си купя черни ботуши,може би ще ходя по-често така.Самата мода не е толкоз лоша,лошото е това,че всяко момиче на улицата е облечена по този начин,а е много дразнещо да илезеш на улицата и като се огледаш да виждаш едва ли не свои отражения.
ПП.Обичам да ходя на риба![]()
Та викаш дънките в кубинките аПървоначално написано от exploitedteen
нищо са педерастлъка е на мода
?
И ТИ Е ЧИСТА сЪВЕСТТА![]()
Повърхностни дечурлиганаучете се че начина на обличане и музиката която слуща не правят човека...