.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 131
    Повече от фен
    Сериозно а знаеш ли че ми е през хуя?..

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Повече от фен
    Споменавал ли съм че имам кадет 1.2 цели 40 коня

Guest
    и какво е общото между педерастлъка и пъхането на дънките в обувките я кажи..???? Или си роден педераст или не си, дрехите не могат да променят това... Oyama е напълно прав.. exploitedteen no comment искаш да съм като теб(гейче), ама съжалявам не съм

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Споменавал ли съм че имам кадет 1.2 цели 40 коня

ама е с бяла лента нали??? ииииии пише ремус...
    Не съм селянин .

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Оф... Добре де, какво общо има между темата и на кой колко му е голям? Или пък кой е педераст и кой не е? Мисля, че всеки нормално развит се е сетил, че това е тема за тази МОМИЧЕШКА мода. Мисля, че тая е поредната тема, която се превърна в чат, заради глупост. Дано я заключат! Добре, не ти харесва, мислиш го за чалгарско, кажи си го, а не започвай весело лафче с някой, който е на друго мнение. Секи си има стил и секи харесва разични неща. Никакво уважение на чуждото мнение няма тук!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Шукар бибитка, готино седи и предполагам им е по топло на пиленцата .
    Един да мисли като мен!
    На мен ми е супер ЯКО да видя някой момиченце с напъхани дънки в ботушките...с едно малко сочно дупе..... и така....!
    БДУ всичките ми приятелки ходят така...,но имат най-различни ботуши на едната черни на другата зелени третата кафеви

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Голям фен
    ми като гледам ти е щом пишеш и се пениш...

деца научете, че батковците със бързи коли са с малки пишки
    Това, че на момчетата с хубави коли са им малки пишките, го казват момчетата, които нямат хубави коли и завиждат на другите!
    По темата: Хич не ми харесват момчета с дънки в ботушите, АМА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ СА ГЕЙОВЕ, САМО ЩОТО ТАКА СЕ ОБЛИЧАТ!Това също го казват момчета, които им завиждат. Тези момчета, които разправят, че момчетата със дънки в ботушите са обратни, също казват, че те са чалгари, но всъщност пак им завиждат, за дето са популярни и готини и ослепителни!Същото е и при момичетата. Някои се разправят, че "чалгарките" били курвета, ама тея дет говорат така просто искат и те да са готини и сички да ги познават и да ги харесват, и понеже не са, почват да се подиграват с "чалгарките", за да не са уязвими.
    Сега сигурно ше последват куп упреци и оправдания от "анти-чалгари", но така сам ще потвърдят теорията ми.

Лично мнение
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme

Това, че на момчетата с хубави коли са им малки пишките, го казват момчетата, които нямат хубави коли и завиждат на другите!
    По темата: Хич не ми харесват момчета с дънки в ботушите, АМА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ СА ГЕЙОВЕ, САМО ЩОТО ТАКА СЕ ОБЛИЧАТ!Това също го казват момчета, които им завиждат. Тези момчета, които разправят, че момчетата със дънки в ботушите са обратни, също казват, че те са чалгари, но всъщност пак им завиждат, за дето са популярни и готини и ослепителни!Същото е и при момичетата. Някои се разправят, че "чалгарките" били курвета, ама тея дет говорат така просто искат и те да са готини и сички да ги познават и да ги харесват, и понеже не са, почват да се подиграват с "чалгарките", за да не са уязвими.
    Сега сигурно ше последват куп упреци и оправдания от "анти-чалгари", но така сам ще потвърдят теорията ми.

Лично мнение

хахахах SEXtreme просто нямаш представа колко си права Напълно съм прав с теб, най-накрая мислещ човек

Guest
    който няма едно избива с друго..
    Е тука вече си прав, нямаш акъл и избиваш с простотия, но стига сме флоодили темата, всеки си има различен вкус и различен стил на обличане и няма смисал да се караш и да псуваш такъв човек само, защото не го разбираш, защото и той мисли по същия начин за теб

Guest
    Добре де! Кажете ми сега като толкова разбирате от облеклото на различните фенове - какво носят челгарките, а какво техно феновете, а хаус, а метъл, т.н. и т.н.? Много ми е интересно да узнам
    Какво общо има чалгата с тази тема?!? Аз слушам хаус и ходя от време на време с "дънки-в-ботуши" - а чалгарка ли съм? Хаха, смях! Слезте за земята!

Фен
    Град
    някъде там
    aide i az da se izkaja
    na men tva mi haresva i s1m zaribena dosta,no ne na vseki mu otiva razbira se

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де! Кажете ми сега като толкова разбирате от облеклото на различните фенове - какво носят челгарките, а какво техно феновете, а хаус, а метъл, т.н. и т.н.? Много ми е интересно да узнам :lol:
    Какво общо има чалгата с тази тема?!? :shock: Аз слушам хаус и ходя от време на време с "дънки-в-ботуши" - а чалгарка ли съм? Хаха, смях! Слезте за земята! :wink:
    Напоследак се наблюдава едно мигриране от поп-фолк към хаус :].
    П.П. Не познавам интересни и стойностни девойки, които спазват модата (вярно, че всички жени са тъпи, но някои са рядко тъпи!).

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    уфф чалгатрони ама кат видим некоя такаа бих и го бутнал

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от aHyC

Ма и ти си завидно умен
    В тоя форум всичко се дели на чалга и метал
    НЕ слушам чалга /освен ако не пийна,ма не се зачита/ и тъй като ходя с ботушки значи че съм чалгарка ли !?
    Ах,че сте плиткоумни...

както попитах преди -момичетата в чужбина които ходят така също ли са повлияни от чалга културата ?!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme

Лично мнение

хахахах SEXtreme просто нямаш представа колко си права Напълно съм прав с теб, най-накрая мислещ човек
    БРАВОООООООООООООООО тва е мойто мислене завист и злоба се таи във всички хейтъри, само комплексарчета ще разправят кой мразят и закво го мразят, аз обичам всички . Отностно педалството - аз не си завирам дънките ботушите щото нямам такива ботушки ама дори да го правех нека ме мислят за педал, аз нали си еба жената па най много да ми се трогне хуя какво мислят хората за мене.

ПС: А батинка, стига се излага със тва с пишките и колите, ако искаш ела ми бръкни в гащите да се увериш за чурката ми ама има ли смисъл при положение че съм 198 висок и 110 кила .

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Цитирай Първоначално написано от aHyC

Ма и ти си завидно умен
    В тоя форум всичко се дели на чалга и метал
    НЕ слушам чалга /освен ако не пийна,ма не се зачита/ и тъй като ходя с ботушки значи че съм чалгарка ли !?
    Ах,че сте плиткоумни...

както попитах преди -момичетата в чужбина които ходят така също ли са повлияни от чалга културата ?!
    Питай си ти, ама няма кой да ти отговори

Много плиткоумни разсъждения прочетох, наистина. Аз ако си сложа 'метъл' блуза, само защото ми харесва как ми стои, метъл ли ще съм? Нося каквото искам, не ме интересува на коя музикална или каквато и да била друга култура принадлежи!

exploitedteen
    В тази връзка ще ти напомня какво ти казах преди време Ако ми хареса яке, на което пише ANARCHY -> някФо готино такова, добра кройка, хубав - издръжлив плат - купувам си го веднага, не ме интересува Анархия ли пише, Мерлин Менсън ли пише или Онли Моцарт РулЕззз

Аз си купувам дрехи, не си купувам символи на каквото и да било. За това мисля, че в този случай и ти разсъждаваш малко тесногръдо. 'То си е моят стил, що някой, който не го 'изповядва' ще носи подобни на мои дрехи' Помисли

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Аз пък слушам чалга и не нося ботушите така... Дайте някой лейбъл и на мене уееее... Кажете тъпа ли съм, плиткоумна ли съм...
    А, не чакай, забравих че имам разни пентаграмки и 1-2 метълски блузки... Уааа, значи все пак съм умна

Братчедка ми дето живее в Щатите и не е чувала чалга и тя ходи тъй Ае определете моля и нейния коефициент на интелигентсност...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    мисля си го нон стоп, обаче ти казах, че съм предубеден...
    аз вярвам в нещо и ставайки масово и мейнстрийм и да се носи от хора, които идея си нямат за какво става...
    обида е към мен...
    Ти пък си много чувствителен :P
    Всеки може да си носи квото го кефи, ако ще да няма идея какво значи... Може мен да ме кефи нещо , без да му знам историята от 1900 година насам
    А и не е задължително нещо да стане меинстрийм, само защото на мен ми е харесало и го нося без да знам какво е...Отделно че може да се поинтересувам...

Повече от фен
    Аз така си ходя.Мисля че е мн яко

късали са ме на изпити
    Ако е бил писмен надали заради гребена да е било

When life is comming gay

Град
    Добре, но защо мислиш, че те искат да се ГАВРЯТ с това?

Ок, явно просто не ми е ясно как може човек да изразява себе си и възгледите си с външния си вид...(с оглед на тва че нося дрехи с картинки... А, всъщност веднъж щяха да ме уволнят заради една блузка с едно хлапе дето показва среден пръст )
    И да е толкова важно за него с какво е облечен и с какво-другите... Сигурно си прав, но пък от друга страна не можеш да забраниш на някой да се облича по определен начин... Простоби било по-добре да не го приемаш толкова лично- едва ли някой се облича така с цел да те дразни

Град
    В такъв случай съм съгласна...Просто не бях особено наясно с идеята
    Обаче едва ли има нещо което може да се направи... А серат на субкултурата не тези, които купуват, а тези, които продават според мен... Защото много лесно е да ти хареса някой парцал, без да знаеш нищо...

Мега фен Аватара на machoka
    Защото много лесно е да ти хареса някой парцал, без да знаеш нищо...
    Да, аз като някоя латерна, отново искам да спомена, че когато ми хареса нещо, което да си купя с парите, с които съм спечелил и искам да си го нося, никой няма право да ми казва каквото и да било.

Изключваме униформите - това е по закон.

Харесвам си дрешка, купувам си я. Точка, дали има история - мен не ме вълнува, щом ми харесва и я плащам, от какъв зор да не си я взема?
    Ако ме кефи да ходя на гребен - ще си направя, да не е незаконно? Ако искам раста - отново. Това е лично предпочитание, не ме интересува имат ли история тези прически, религии и т.н., щом ми седи добре

Експлойтед,
    Разбирам, че влагаш по-голям смисъл в облеклото. Но за мен не е така, нося, каквото ми хареса. Ти може да се облечеш с нещо, което не ти харесва, но е спрямо музикалните ти предпочитания. Или пък не. При всички случаи - мислим различно. И двамата сме прави! Аз ще нося каквото си искам, без да ме интересува нищо около него, ти също ще носиш каквото желаеш - независимо дали знаеш каква му е историята до 1900 година или нямаш понятие

Повече от фен
    Дамм и са Стеснителната ще си прави раста и то руса и изобщо не знае къв и е смисъла и философията...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си