- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за "дънки-в-ботуши" модата?
exploitedteen, държиш се, като абсолютен егоист и простак - типичното "щом не е като мене, значи е лошо"!!! Кой си ти, че ще кажеш, на кой какво да му харесва???Никой. Земи се замисли, дали имаш право да съдиш хората, защото имат различни предпочитания от твоите. Същото е и със хомосексуалните - гонят ги, само защото харесват разлини работи от другите хота от техния пол...тесногръди сте колкото си щете!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Госпожичке, в този форум всички са така. Мен ме обявиха за изрод, за извратена, гнусна, грозна...само защото казах, че изглеждам по различен начин.Първоначално написано от SEXtreme
Еми ако на някои просто му е харесала дрехата, пак ли ще го набиеш...?? Ти нямаш никва умисъл бе човеко! Да биеш някой заради дрехите, който носи! И тва че теб са те били не е основание! Трябва ли да се отвръща на злото с зло??? Много жалко, че мислиш по този начин!Първоначално написано от exploitedteen
И какво лошо има някой да си прави нашивки, да си навива крачолите след като му харесва, все пак всеки гледа да изглежда добре на външен вид! Това значи ли че всеки който не знае, какво значи даден надпис на якето му или блузата, трябва да бъде набит ??
![]()
![]()
но вече ви го казах носете си каквото искате... ако на мен ми попадне някой с надпис, пънк, анархия или нещо такова, ще го питам какво е вложил и ако не ми хареса отговора, ще му тегля един бой..
ето ти демокрация... мен са ме били заради анархията и пънка, значи и другите щом искат да носят тия неща, както аз ги нося ще ядат бой...![]()
![]()
Ти пък...що ще биеш хората. Демокрация е всеки да си носи квото иска, без опасност от някой да го бие за няква дреха
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ха-ха-ха може някой да го кефи,ама не е за мене!Гледам ги всички са се издокарали по модата,като стадо овце...все едно и също?!!!!Гадост!![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Ех защо винаги трябва да става всичко с бой??Не сте животни, че да се биете бе хора! Винаги има друг начин да се оправят нещата и да се изясни положението, не с бой! Ама тва си е мое мнение де, вие мислете както си искате, аз не мога да ви накарам да сте съгласни с мен, но лошото при вас е, че това вреди не само на вас, но и на околните!
ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХХАПървоначално написано от exploitedteen
ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХХА
.................
...........................
пък после разправят, че ние, "чалгарите" сме били надути пуяци и простаци!ХА!Ти си просто уникален! Щял да набие някого, ако не му харесал отговора....хаххахаах.....мал ее - аз съм носила ризи и кво?Ще ме набиеш ли?ХАХА!Айде де!Голям си мъж, честно - разправя как щял да бие на лево и на десно!хаха....братле - комплексите ти пречат да мислиш!
ПП: Ако това ти е идеята за "демокрация", сериозно имаш нужда малко да се застояваш в часовете по История и Психология!!!![]()
Admin-Coki:
На който му харесва надписа "анархия", нека го носи!Тебе кво те грее??Нищо. Кво разправяш, как те дразнело, не знам си кфо....глупости! Много хора ги дразнят и потните "метъли" с тесните дънки и дългите коси, ама казват ли ти нещо?Не. Трай си и ти.Първоначално написано от exploitedteen
Admin-Coki:
Поклон пред такива люде!Първоначално написано от exploitedteen
По темата - модата при момичетата да си набутват дънките в ботушите в началото ме шокира... просто не можех да приема този ИДИОТИЗЪМ ..малко по малко и с много усилия свикнах , но все още не ме кефи...при момчетата вече е съвсем различно .. обикновено се срещат рядко такива защото те ще са или true пънкари или скинари .. а аз уважавам много и двата типа хора без значение с какво са облечени!
П.П.
Много комплексарска тема , кво ви пука как е облечено едно момче или момиче?! .. ако има акъл в главата , ако ще да е пълен прошляк трябва да бъде уважаван/а! Много се дразня когато ходя облечен като метъл по улиците и повечето хора ме гледат все едно съм извънземно.. а като се костюмирам ме гледат с респект.
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
Men me kefi.
Миналата година ми подариха ботуши с готически кръстове като катарами високо и аз исках всички да ги виждат и си носех панталона в тях...
Жалко за ботушите, защото след като цяла България ходи така няма да си набутам панталона в които и да е ботуши когато и да е било...
По леко че се трогнахмеПървоначално написано от Hybrid_Theory_F
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Пич не си интересен! И попринцип стои много яко, лошото е че повечето хора не знаят как да си вкарват панталоните в ботушките(а тогава вече съм съгласен че стои невероятно селско)!Първоначално написано от дрЕБОсъчко
COOL!!!Qko e men me kefi
Oh, my fuckin' SATAN!!!Това е най най най най най най най УЖАСНОТО И ГРОЗНО НЕЩО КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛА!!!Просто като ги видя тея бонбонки да вървят по улицата ми иде да ги фана и да ги ритам ритам ритам докат не им счупя сички зъби със токчетата на борушите!!!Адски е дразнещо всяко момиче да се носи така ама АДСКИ!!!Еднакви тъпи к*рви!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Хехе наритай ги а така. Та викаш ще си дадеш снимките а, че не те видяхме ти колко си красива.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ама нещо против ли имаш, а ме хвани мен да ми счупиш зъбите с токчетата по улиците. Пред монитора всички сме отворени, нали, па**вро?!Първоначално написано от Death_F
Определено пред монитора се прави на много интересна,както и всички,които щели да счупат зъбите и нз си кво на тези с дънките в ботушите.Аммма че сте глупави!Как може да биеш някой за тва как е облечен.Абе вие не сте добре бе..идете на лекар!Кво са виновни готините мацки,че вие сте некфи комплексари и нямате къде да си излеете злобата?те ли трябва да пострадат заради вашата ограниченост.Просто нямам думи за такива враждебно настроени шматки като теб.Ходиш с някакъв парцал,който прилича по-скоро на торба,а не на панталон.отгоре с няква огромна блуза,дето е с размерите на покривка за маса за ядене и се мислиш за великаи уникална.Как може родителите ви да са толкова безотговорни и да не се интересувам кво става с вас..как може д ане са ви възпитали както трябва.."който не е кат нас-бой,бой.."УЖАС!В тва ли е бъдещето на страната ни ,ГОСПОДИ!Първоначално написано от kaka_lara
Ооооо миличките, те взеха, че и лично го приеха. ОфПървоначално написано от FlowerinesS
чак се трогнах, ще вземе да ми се размаже грима! Какъв ужас само, как може тия нисши не слущащши чалгия съсдазния, смеят да ни говорят (пишат) изобщо?!? От нерви и нокът ми се счупи!...
Първо- не бъдете толкова сигурни, че само пред монитора може да зяе, а и зъби да троши.
Второ- Кои готини мацки, тия плиткоумните, които са на желязната логика: "Всички така ходят, значи и аз така ще се нося, да не съм различна, иначе ще ме линчуват с камъни." Съзнателно или подсъзнателно. А това, че всички твърдите колко много ви харесва модата...не е ли съмнително, че всички го казват някак си?
Трето- Момичето изказва по- агресивно мнение, вие го приемате лично, не е ли доказателство това са скритите ви комплексчета. Ако не ви пукаше, щеше да отминете темата ей така.
Четвърто- А нали ти FlowerinesS си особено интелгинетна, толерантна и свободомислеща, какво тогава подяволите те бърка това, че тя носи панталони каторба и блуза като покривка за маса? Тя да не ти се бърка, само че ти и се бъркаш.
Пето- Нали стила на обличане и музиката която хората слушат, не определя човек. Тогава какви родители те гонят? Ваще да се гордеят ли, че си посредствена, с още 100 клонинга като тебе? Айде отивай да се мислиш за безкрайно оргинална и възвишена....и не споменавай имаето на Бог без причина, аз не вярвам в него, но ти щом го споменаваш, значи вярваш. Не те ли е учил никой, че за глупости Господ не бива да се призовава?
Добре казаноПървоначално написано от exploitedteen
Give me your best shot motherfucker!
Ами 10 страници не се включих,време беше![]()
1.Не слушам чалга,нямам нищо против нея и всички други стилове в музиката.
2.Никой не е казал,че се обличам с дънки в ботушите,но и да е така това си е мое право.
3.->от 2.-не съм посредственаи нямам 1000000 клонинги казах поради ква причина, НО НЕ СЕ СМЯТАМ ЗА УНИКАЛНА!(за разлика от повечето тук)
4.Да,музиката ,която слушаш,не те определя като човек,но с това съм съгласна донякъде.Струва ми се ,че тези,които слушат метъл са по-враждебно настроени,приемат всичко,което им кажеш мнооого лично,готови са да те бият(тая тема го доказва..)За чалгарите не ми се пише ,но и за тях има кво лошо да се каже..Но все пак мисля,че чалгата не възпитава нещо особено в теб!но тва е друг въпрос..
5.Пак казвам,че беше време да се включа.Доста време подминавах тази тема 'ей така'.Нямам 'коммплексчета' още по-малко за това как се обличам-харесвам се,а и другите ме харесват![]()
Е.мерси за времето,коеот ми отделихте , отивам "да се мисля за оригинална и възвишена" (не сериозно ще се пукна от смях![]()
)
миии нз..на мен някак си не ми допада много...някво супер гадно изглежда...![]()