.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 131 от общо 131
    FlowerInesS`
    Guest
    Ами виж сега,Все има правото да се харесва,нал тъй?Е,аз се харесвам,купувам си дрехи,които ми харесват.->харесвам се.А за това,че другите ме харесват-еми казвали са ми го,да плача ли?!Нещо лошо ли виждаш в това,хората около теб да те харесват?

FlowerInesS``
    Guest
    Наистина звучи така.Просто го написах набързо,защото нямах време.Не исках да прозвучи така.Просто реших и аз да се включа.Отоговорът ми беше във връзка с това:"Трето- Момичето изказва по- агресивно мнение, вие го приемате лично, не е ли доказателство това са скритите ви комплексчета. Ако не ви пукаше, щеше да отминете темата ей така.
    и той беше за това,че нямам 'комплексчета' ,че наистина не ми пука (пак д акажа ,че не се нося с дънки в ботуши)и че доста време съм посминавала темата 'ей така' -10 страници все пак.Разбираш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FlowerInesS``
    Наистина звучи така.Просто го написах набързо,защото нямах време. А Не исках да прозвучи така.Просто реших и аз да се включа.Отоговорът ми беше във връзка с това:"Трето- Момичето изказва по- агресивно мнение, вие го приемате лично, не е ли доказателство това са скритите ви комплексчета. Ако не ви пукаше, щеше да отминете темата ей така.
    и той беше за това,че нямам 'комплексчета' ,че наистина не ми пука (пак д акажа ,че не се нося с дънки в ботуши)и че доста време съм посминавала темата 'ей така' -10 страници все пак.Разбираш?

Бих казал доста тъпо - ама кой както иска

Ташак раота, курвински истории. Някви пачаври дет са ми тръгнали облечени в розово с втъкнати парцали в розовите им ботушляци Съкссс както те го рпаят сяка вечер на някои надуват кавала и го гълтат !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Oh, my fuckin' SATAN!!!Това е най най най най най най най УЖАСНОТО И ГРОЗНО НЕЩО КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛА!!!Просто като ги видя тея бонбонки да вървят по улицата ми иде да ги фана и да ги ритам ритам ритам докат не им счупя сички зъби със токчетата на борушите!!!Адски е дразнещо всяко момиче да се носи така ама АДСКИ!!!Еднакви тъпи к*рви!
    ама нещо против ли имаш, а ме хвани мен да ми счупиш зъбите с токчетата по улиците. Пред монитора всички сме отворени, нали, па**вро?!
    Определено пред монитора се прави на много интересна,както и всички,които щели да счупат зъбите и нз си кво на тези с дънките в ботушите.Аммма че сте глупави!Как може да биеш някой за тва как е облечен.Абе вие не сте добре бе..идете на лекар!Кво са виновни готините мацки,че вие сте некфи комплексари и нямате къде да си излеете злобата?те ли трябва да пострадат заради вашата ограниченост.Просто нямам думи за такива враждебно настроени шматки като теб.Ходиш с някакъв парцал,който прилича по-скоро на торба,а не на панталон.отгоре с няква огромна блуза,дето е с размерите на покривка за маса за ядене и се мислиш за великаи уникална.Как може родителите ви да са толкова безотговорни и да не се интересувам кво става с вас..как може д ане са ви възпитали както трябва.."който не е кат нас-бой,бой.."УЖАС!В тва ли е бъдещето на страната ни ,ГОСПОДИ!
    Много точно казано, много смишно ми става като гледам как някви скочубри наричат яките пички курви това просто не е възпитано а е проява на злоба и завист, типично по български.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си