- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за "дънки-в-ботуши" модата?
Ами виж сега,Все има правото да се харесва,нал тъй?Е,аз се харесвам,купувам си дрехи,които ми харесват.->харесвам се.А за това,че другите ме харесват-еми казвали са ми го,да плача ли?!Нещо лошо ли виждаш в това,хората около теб да те харесват?![]()
Наистина звучи така.Просто го написах набързо,защото нямах време.Не исках да прозвучи така.Просто реших и аз да се включа.Отоговорът ми беше във връзка с това:"Трето- Момичето изказва по- агресивно мнение, вие го приемате лично, не е ли доказателство това са скритите ви комплексчета. Ако не ви пукаше, щеше да отминете темата ей така.
и той беше за това,че нямам 'комплексчета' ,че наистина не ми пука (пак д акажа ,че не се нося с дънки в ботуши)и че доста време съм посминавала темата 'ей така' -10 страници все пак.Разбираш?
Първоначално написано от FlowerInesS``
Бих казал доста тъпо - ама кой както иска
Ташак раота, курвински истории. Някви пачаври дет са ми тръгнали облечени в розово с втъкнати парцали в розовите им ботушляци Съкссс както те го рпаят сяка вечер на някои надуват кавала и го гълтат !
Много точно казано, много смишно ми става като гледам как някви скочубри наричат яките пички курвиПървоначално написано от FlowerinesS
това просто не е възпитано а е проява на злоба и завист, типично по български.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.